Як швидко відростити нігті?

Як відростити нігті

Мода двохтисячних на нарощені акрилом стилети змінилася на natural beauty. Багато дівчат, жінок, незважаючи на швидкий спосіб зробити нігті довгими і міцними, повертаються до природної краси і стикаються з новою проблемою: як відростити нігті самостійно і якими найбільш ефективними засобами скористатися.

Чому взагалі виникає така проблема? Невже так складно відростити нігті, запитаєте ви. А якщо, нігті слабкі, тонкі, гнуться, шаруються, ламаються?

Чи реально відростити довгі нігті? Реально. І величезна кількість дівчат тому підтвердження. Давайте розберемося з тим, що вам дійсно швидко допоможе досягти мети.

Доза вітамінів

Вашими основними помічниками повинні стати вітаміни А, С, Е і В.

Вітамін А безпосередньо впливає на ріст нігтів. Додайте в раціон гарбуз і печінку. На десерт – курагу.

Вітамін С позбавить від жовтизни нігтьової пластини. Ви чули, що сік лимона допомагає відбілити нігті? Заведіть звичку додавати в раціон цитрусові і ягоди.

Вітамін Е бере участь в процесі циркуляції крові. Відповідно впливає і на зростання нігтів. Намагайтеся вживати в їжу більше зелені, яєць і м’ясо.

Вітамін В – своєрідний «цемент» для ваших нігтів. Саме цей вітамін впливає на міцність нігтів. У великій кількості міститься в молоці.

На додаток рекомендуємо приймати кальцій. Він може бути аптечним (таблетований) або натуральним – залежить від вашого ставлення до молочних продуктів. Саме вони багаті кальцієм, який впливає не тільки на формування і зміцнення кісток, а й нігтів.

Догляд за нігтями

Форма повинна бути зручною для вас. Якщо звичніше з мигдалеподібною – не обмежуйте себе. Основне правило – зріжте задирки і округляйте пилкою гострі кути. Ми не рекомендуємо використовувати металеву пилочку, вона досить травматична для нігтьової пластини. Користуйтеся керамічними та скляними, що не розшаровують ніготь. Щоб не нашкодити нігтям, підпилюйте їх в напрямку від основи до центру.

Ванночки для нігтів

Найефективнішими за правом вважаються ванночки:

  • з морською сіллю. Багата мінералами, залізом і йодом, які допомагають зміцнити і зволожити ніготь, запобігаючи розшаруванню і виснаження. Розчиніть 1 столову ложку морської солі в 250 мл теплої води. Занурте пальці на 20 хвилин;
  • лимонна. Лимон насичує ніготь і шкіру навколо нього вітамінами і, як бонус, має антибактеріальну дію. Злегка підігрійте 150 мл рослинного масла і додайте в нього 1 чайну ложку лимонного соку. Нанесіть на руки на 15 хвилин і змийте теплою водою;
  • сода з сіллю. По 1 столовій ложці соди і солі на склянку теплої води. Тримаємо руки в такій ванні 15 хвилин. Потім ополіскуємо водою і наносимо зволожуючий крем.

Сода не тільки відбілює нігтьову пластину, а й розм’якшує кутикулу, сприяючи притоку крові до нігтя, прискорюючи його зростання.

Парафінотерапія

Цей метод зарекомендував себе як дієвий. Для шкіри рук процедура надає живильний ефект, для кутикули – сприяє притоку крові до нігтьової пластини, покращуючи зростання нігтів.

Якщо хочете більшого ефекту від процедури, зробіть маску для нігтів:

  • розігрійте косметичний парафін;
  • обов’язково змастіть руки кремом і опустіть їх в теплий (не гарячий, та ні в якому разі не киплячий) парафін;
  • надіньте поліетиленові рукавички, а зверху махрові (можна також використовувати рушник) і залиште на 20 хвилин;
  • залишки парафіну видаліть теплим рушником і нанесіть живильний крем.

Косметичні засоби

Нігті не тільки потрібно берегти і захищати, а й забезпечувати правильний догляд. Не лінуйтеся наносити крем і зволожувати маслом кутикулу.

Ці рутинні методи можна застосовувати щодня (якщо ви часто піддаєте руки впливу побутових засобів при збиранні та миття посуду) або раз на кілька днів.

Покривайте нігті засобами на кшталт розумної емалі або активного кальцію. По-перше, ваші нігті будуть немов під щитом, по-друге, вони будуть виглядати ще більш природно і красиво.

Догляд для шанувальників гель лаку

Найпопулярніший і зручний спосіб зберегти привабливий манікюр надовго – покрити нігті гель лаком. На жаль, нігтьова пластина під таким шаром не дихає і теж потребує перерви на відпочинок.

Давайте вашим нігтям відпочити, робіть перерву на 2 тижні хоча б 1 раз на 3 місяці. Повторюйте всі процедури описані вище (креми, доглядові бази для нігтів), щоб нігті не ставали м’якими і не шарувались.

P.S. спосіб відростити нігті за годину

Ви не проти штучного способу відростити нігті? Бажаєте імпульсивно, прямо зараз додати довжини?

Тоді наростіть нігті гелем або акрилом. І щоб зробити це якісно, ретельно вибирайте майстра – враховуйте його досвід, дивіться приклади робіт, з’ясуйте на самому початку про дезінфекцію і стерильність інструментів.

Не забувайте, що догляд за руками вимагає не меншої уваги і акуратності, ніж догляд за обличчям, декольте чи тілом в цілому. Руки завжди на виду, і на них важко не звернути увагу при знайомстві.

Здорових і міцних вам нігтів!

1 коментар
  • Марта

    Дуже дякую ? за вашу допомогу !! Ви мене виручили ви НАЙКРАЩІ ❤️?

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *