Як обрати епілятор

Набридло голити ноги? Тоді час подумати про лазерну епіляцію або ж домашній епілятор, котрий, видаляючи волосся з корінням, дозволяє довше насолоджуватися гладкою шкірою, ніж звичайне гоління ? Ви на 2 тижні забудете про депіляцію і зайве волосся на тілі. BlogPokuponTeam допоможе розібратися, який саме епілятор вибрати з усіх доступних варіантів.

Епілятор дозволяє видаляти волосся надовго, прибираючи їх з коренем. А значить ви на 2 тижні забудете про епіляцію і зайве волосся на тілі. Тому саме час розібратися, який саме епілятор вибрати з усіх доступних варіантів.

У цій статті ми обговоримо як вибрати кращий епілятор:

Акції
Знижка до 60% на лазерну епіляцію в «Monolaser»
Київ, Євгена Чикаленка вулиця, 20А
-60%
0 грн
30 грн
Знижка до 50% на лазерну епіляцію в «ЛазерОК»
Київ, Золотоворітська вулиця, 8/4
-0%
0 грн
30 грн
Показати всі
34 акцій

Види епіляторів

На ринку представлені 2 основних види епіляторів: дисковий та пінцетний. Принцип роботи обох варіантів однаковий – вони захоплюють волосся і видаляють його з коренем. Але відмінності все таки є:

  • Як працює дисковий епілятор? У голівці дискового епілятора заховані круглі диски, які під час обертання з’єднуються і видаляють волосся з коренем.
  • Як працює пінцетний епілятор? За рахунок пластин, які аналогічно захоплюють волосся і видаляють його разом з цибулиною.

Пінцетний епілятори більш швидкі й ефективні за рахунок більшої кількості рухомих елементів. Але ця перевага суперечлива, оскільки чим більша кількість волосся видаляється одночасно, тим вам болючіше робити епіляцію.

Епілятор

Так що який епілятор краще – дисковий або пінцетний, вирішувати вам. Тому що не дивлячись на різні принципи роботи, вони дають однаковий результат – гладкість для вашої шкіри.

Акції
Знижка до 60% на лазерну епіляцію в «Monolaser»
Київ, Євгена Чикаленка вулиця, 20А
-60%
0 грн
30 грн
Знижка 40% на лазерну епіляцію тіла в «SugarMe»
Київ, Дніпровська набережна, 16г
-0%
0 грн
15 грн
Показати всі
40 акцій

Додаткові функції

На ринку представлений широкий вибір епіляторів з різноманітними додатковими функціями. Але не всі функції дійсно корисні. Розберемося за які функції не варто переплачувати, а на які звернути увагу:

  • Водонепроникний корпус для епіляції під водою не найпоширеніша додаткова функція, але за відгуками одна з найкорисніших. У гарячій воді пори розкриваються і епіляція буде менш болючою.
  • Функція охолодження зустрічається в сучасних епіляторах частіше. З точки зору фізики вона досить марна, оскільки охолодження закриває пори і ви можете зламати волосся при видаленні епілятором. З іншого боку, охолодження дійсно знімає больові відчуття.
Процес епіляції
  • Масажні насадки теж покликані зменшити біль. За відгуками больові відчуття зменшуються суб’єктивно. Знову ж таки, з наукової точки зору, єдине, що може зменшити біль при видаленні волосся, – натягування шкіри. Так що корисність цієї насадки дуже спірна.
  • Швидкості епілятора. У всіх стандартних моделях їх 2. Варіації бувають рідко. Тут головне пам’ятати, що чим вище швидкість видалення волосся, тим болючіше проходить епіляція, нижче швидкість – довше.
  • Підсвічування за відгуками найкорисніша додаткова функція на епіляторі, адже завдяки їй можна розглянути найдрібніші огріхи і зробити шкіру ідеально гладенькою.
  • Акумулятор для автономної роботи немає від мережі. Ця функція беззастережно корисна, оскільки дозволить брати епілятор з собою в подорожі, користуватися ним у ванній і багато іншого.
Акції
Цукрова депіляція у кабінеті «Natalimage»
Київ, Перемоги проспект, 67
-49%
230 грн
139.0 грн
Шугаринг або воскова депіляція в Storchak beauty
Київ, Саксаганського вулиця, 143
-50%
300 грн
179.0 грн
Показати всі
2 акцій

Які насадки на епілятор корисні

Епілятори можуть бути оснащені різними додатковими насадками. І тут теж важливо вибрати кращу комплектацію приладу:

  • Насадка для інтимних зон. Сенс цієї насадки в тому, що вона закриває частину працюючих дисків або пінцетів, зменшуючи площу ділянки, які обробляє пристрій. Через це одночасно видаляється менше волосків і больові відчуття від епіляції суб’єктивно знижуються.
Насадки на епілятор
  • Тример знадобиться, якщо ви плануєте створювати інтимні стрижки.
  • Головка для гоління зручна для тих, хто не може епілювати чутливі зони. З такою насадкою ви зможете уникнути класичного гоління і безболісно прибрати волосся епілятором.
  • Насадка для пілінгу добре допомагає боротися з проблемою врослого волосся і зробить вашу шкіру м’якше без додаткових косметичних процедур.

Як правильно користуватися епілятором

Правильне використання епілятора допоможе вам користуватися приладом ефективніше і безболісніше.

Фахівці рекомендують використовувати епілятор для волосся від 5 мм, використання для більш короткого волосся не дасть повної гладкості шкіри. Не тисніть на епілятор під час роботи, так ви можете пошкодити обертові елементи. Епіляція не вимагає повного зіткнення з шкірою, тому що прилад захоплює волоски з її поверхні.

Обов’язково обробляйте робочі насадки епілятора щіточкою з комплекту відповідно до інструкції виробника.

Гладка кожа ніг
Акції
Видалення новоутворень у клініці «Медпроф»
Київ, Вишгородська вулиця, 31
-45%
350 грн
249.0 грн
Обстеження дерматолога у клініці доктора Сичова
Київ, Маршала Тимошенка вулиця, 29
-81%
1050 грн
195.0 грн
Показати всі
8 акцій

Видаляємо волосся епілятором не боляче

Для ніг, зони пахв, бікіні епілятор допоможе здобути довготривалу гладкість. Але будь-яке видалення волосся з коренем досить болюче. Тому правильно підготуйтеся до епіляції:

  • До процедури прийміть гарячий душ і распарьте шкіру.
  • При бажанні нанесіть анестетик на оброблювану ділянку за 30 хвилин до епіляції.
  • Після обробки шкіри пристроєм на місце нанесіть заспокійливий крем.
  • Епілятори часто призводять до вростання волосся. Це відбувається через те, що з часом волосся стоншуються і йому складніше пробитися через шкіру. Тому дуже важливо приділяти час скрабуванню шкіри, в тих зонах, де ви користуєтеся епілятором.

Будь-який епілятор допоможе зробити вашу шкіру гладенькою на пару тижнів. Але яку б модель ви не вибрали, якими б функціями вона не володіла, не забувайте правильно готуватися до епіляції і доглядати за приладом, щоб він прослужив вам максимально довго.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *