Устриці у закладах Києва – де скуштувати найсмачніший морепродукт

Устриці у закладах Києва – де скуштувати найсмачніший морепродукт

Свіжий пікантний морепродукт – устриці – не тільки закуска-афродизіак, а й корисна поживна, низькокалорійна страва. Смакувати устрицями – ціле мистецтво. BlogPokuponTeam підкаже де у Києві можна поїсти смачних устриць, у тому числі скориставшись знижками до 60% на все меню кухні у найкращих кафе і ресторанах столиці.

Акції
Знижка 30% на меню кухні у ресторані «Бelkin»
Київ, Берестейський проспект, 40
-30%
0 грн
30 грн
Показати всі
1 акцій

«Belkin» («Бєлкін»)

Якщо ви у пошуку не тільки найсвіжіших і найсмачніших устриць, але й витонченої естетики, тоді вам точно варто відвідати ресторан французької кухні «Belkin» у Києві. У меню представлені устриці Жилардо – соковиті, з легкою насолодою, що тануть у роті, та Біла перлина із присмаком мінералів.

Поїсти устриць у ресторані «Belkin»

Де: Київ, Берестейський проспект, 40, у парку ім. Івана Багряного (колишній Пушкіна).
Ціна устриць: від 138 грн за штуку, але з Покупоном є можливість сплатити рахунок у ресторані або за замовлення самовивозом зі знижкою 30%.
Доставка: через Glovo.

«Mushlya» («Мушля»)

Мережа барів і кафе «Mushlya» спеціалізується на стравах з морепродуктів: рибних стейках, боулах, бургерах і сендвічах з рибою, креветках, мідіях і, звичайно ж, устрицях. Недорогі, але такі смачні, устриці подаються за європейською традицією: з вершковим багетом і гранатовим соусом – пальчики оближеш! А якщо додати до цього пляшечку холодного білого вина, то встояти буде просто неможливо.

Замовити смачні устриці у «Mushlya»

Де: у Києві працює 6 закладів – у центрі (Хрещатик, Велика Васильківська), на Подолі (Спаська), на Оболоні та на лівому березі (Русанівський бульвар).
Вартість устриць: від 65 грн штука.
Доставка: є; замовити можна за номером телефону (0800) 33-88-99.

Акції
Знижка 40% на меню кухні в ресторані «Мітла»
Київ, Прорізна вулиця, 21
-40%
0 грн
30 грн
Знижка до 35% на меню кухні у ресторані «Дубаї»
Київ, Велика Васильківська вулиця, 1-3
-35%
0 грн
25.0 грн
Показати всі
75 акцій

«Білий налив» 

Найпопулярніший, найкрутіший, найдешевший… Ресторан «Білий налив» у Києві заслуговує безліч епітетів, але хіба всі вони важливі, якщо тут подають дійсно смачні і свіжі устриці. 

Заклади мережі працюють по всьому місту, а отже спробувати устриці з фірмовим яблучним сидром або смачним ігристим вином можна і перед поїздом на вокзалі, і на Оболоні, і у самому центрі на Хрещатику. А любителі посмакувати делікатесами не виходячи з дому можуть скористатися доставкою.

Смачні устриці у закладі «Білий налив»

Де: у центрі Хрещатик, 23А; Басейна площа, 2 (GastroFamily Food Market); б-р Тараса Шевченка, 36А; Оболонський проспект, 26; Берестейський проспект, 28А; на ВДНГ, пр-т Глушкова, 1, поряд з павільйоном №8; Поштова площа (праворуч від Фунікулера); Нижній вал, 33; вул. Княжий Затон, 9 (ресторан Philadelphia); вул. Науки, 4; вул. Шота Руставелі, 20.
Ціна за устрицю: від 59 грн за штуку (класика Fine de claire)
Доставка: є.

Акції
Знижка 30% на гру в боулінг у «Flash bowl»
Київ, Степана Бандери проспект, 20Б
-30%
0 грн
15.0 грн
До 3 годин гри у боулінг-клубі «Скай-Молл»
Київ, Романа Шухевича проспект, 2Т
-67%
938 грн
329.0 грн
Показати всі
5 акцій

«Чорноморка» 

«Чорноморка» ㅡ любов з першого погляду. Така одеська, морська, яскрава і неймовірно смачна. Гостям на вибір пропонують українські, французькі, ірландські, голландські, португальські, іспанські і японські устриці. Обов’язково спробуйте останні ㅡ вони вважаються одними з найсмачніших у світі завдяки неповторному аромату моря. Крім традиційного лимончику в якості акомпанементу до устриць можна вибрати один із 6 видів соусу. Це той випадок, коли в одному закладі поєднуються «дешево» і «смачно».

Скуштувати смачні устриці у ресторані «Черноморка»

Де: понад 10 закладів Києва – у центрі, на Подолі, на Оболоні, у Голосіївському та інших районах міста.
Ціна устриць: від 36 грн (фін де клер).
Доставка: є.

Акції
Відпочинок All Inclusive у «GORGANY resort & SPA»
Яблуниця (Івано-Франківська область), Діл вулиця, 265
-20%
8880 грн
7099.0 грн
Виграй літній відпочинок на віллі «Оберіг» у Східниці
Східниця (Львівська область), Бориславська вулиця, 30
-0%
0 грн
20 грн
Показати всі
203 акцій

«Oxota na ovets» 

Ще один ресторан сім’ї Gastrofamily Food Market – «Охота na ovets» давно підкорив серця київських гурманів. В меню ресторану великий вибір морепродуктів, у тому числі можна поласувати і устрицями. В меню їх 2 види: велика середземноморська з ніжним солодкуватим молочним присмаком і холодноводна «Жилардо» з більш вираженим, яскравим смаком кавуна у поєднанні з горіховою ноткою.

Великий вибір морепродуктів у ресторані «Oxota na ovets»

Де: Воздвиженська вулиця, 10Б.
Вартість устриць від 69 грн за штуку.
Доставка: є.

«Flagman»

Спробувати недорогі свіжі і дуже смачні устриці, а також інші морепродукти можна у рибному магазині-ресторані «Flagman». Тут на вас чекає можливість порадувати себе апетитними молюсками, рибні снеки, креветки і морські делікатеси. Додатковий плюс –  якісний сервіс, усміхнений доброзичливий персонал і тепла атмосфера.

Спробувати недорогі свіжі і дуже смачні устриці у закладі «Flagman»

Де: магазини мережі можні знайти по всьому Києву.
Ціна: від 69 грн за штуку (устриця Фін де Клер).

Перед візитом у ресторан з устрицями, не забудьте почитати, як правильно їх їсти, адже це ціле мистецтво!

А які устриці любите ви? Діліться у коментарях.

1 коментар
  • Надя

    Я вообще боюсь есть в Киеве морепродукты. Что-то мне кажется что все несвежее. Хотя… меня в Примаверу приглашали. Там было вкусно, и после все нормально. Может сходим на входных.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *