Де відсвяткувати корпоратив 2024-2025: недорогі кафе і ресторани в Дніпрі

Корпоратив

Корпоратив – подія весела і завжди очікувана. Де ще ви зможете побачити як танцює вічно серйозний Іван Степанович з бухгалтерії? Якщо ви призвідник цього заходу, то повинні пам’ятати, що до організації корпоративу потрібно підходити заздалегідь і з усією відповідальністю. Інакше в день свята ризикуєте почути малоприємне перешіптування колег, мовляв: «місця замало», «їжа не смачна», «обслуговування на нулі» і інші невтішні коментарі.

Визначитися з вибором ресторану або іншого місця для корпоративу – завдання не з простих. #PokuponBlogTeam зібрала добірочку найкращих недорогих барів, кафе і ресторанів для проведення корпоративу в Дніпрі. А ще підготувала знижки до 55% на посиденьки у закладі та розваги, щоб захід обійшовся дешевше. Перегортайте наш огляд та бронюйте місця!

Читайте:

Ідеї ​​для великого корпоративу

Дружня компанія колег, святкова атмосфера ресторану – цей формат корпоративного відпочинку завжди актуальний. Для великого корпоративу варто розглядати заклади з окремими бенкетними залами. Або з можливістю орендувати все приміщення. Щоб було де розгулятися :)

«Джузеппе»

«Джузеппе» – мережа ресторанів-тратторій в Дніпрі, кожен з яких передає атмосферу і колорит сонячної Італії. Гостям тут запропонують класичну італійську піцу, пасту, страви з риби, м’яса та морепродуктів, салати і закуски.

Ресторан «Джузеппе»

Де: Дніпро, вул. Січових Стрільців, 3А.
Середній чек: 300 грн. А якщо хочете придивитися до ресторану і оцінити кухню заздалегідь, швидше за хапайте знижечку 50% і бронюйте столик.
Дивіться більше інформації і відгуків про «Джузеппе».

«Хінкальня»

«Хінкальня» – мережа грузинських ресторанів з філіями по Україні та за кордоном.  Виберіть один з трьох закладів в Дніпрі, не правому або лівому березі. Зберіть колег і гоу відзначати свято в найкращих традиціях грузинського застілля – щедрою кухнею, смачним вином і душевними тостами.

Для проведення корпоративу в закладі є два банкетні зали, до 10 і до 25 осіб.

«Хінкальня», Дніпро

Де: Дніпро, Слобожанський проспект, 31Д, проспект Дмитра Яворницького, 83.
Середній чек: 200 грн. До речі, візьміть заклад на замітку, якщо захочете посидіти з друзями, удвох чи з дітьми відзначити сімейне свято. На цей випадок у ресторані діє 50% знижка від Pokupon на все меню кухні.
Дивіться більше інформації і відгуків про «Хінкальня».

«Хінкалі&Хачапурі»

Назва ресторану говорить сама за себе – у ресторані «Хінкалі&Хачапурі» в центрі Дніпра на вас чекає свято традиційної грузинської кухні. А також смачне вино, затишок та кавказька гостинність. Страви приготовані за старовинними рецептами з різних куточків Грузії.

Корпоратив у «Хінкалі&Хачапурі»
«Хінкалі&Хачапурі», Дніпро

Приходьте в «Хінкалі&Хачапурі» відзначити корпоратив, розміститися можна в одному з просторих залів або на відкритій літній терасі.

Де: Дніпро, проспект Дмитра Яворницького, 111.
Середній чек: 350 грн або вдвічі дешевше за акцію Покупона, якщо вирішите прийти невеликою компанією до 6 осіб.
Дивіться більше інформації та відгуків про «Хінкалі&Хачапурі».

«Гірчиця»

Відсвяткувати корпоратив можна у гастропабі «Гірчиця» на правому березі Дніпра. Це місце для відпочинку будь-якого формату, від запальних вечірок з танцями та караоке до чилаута з кальяном у компанії друзів. У меню кухні паба – салати, закуски, піца, бургери, авторські рибні та м’ясні страви та інші смаколики. У барі можна замовити пиво, коктейлі, алкоголь.

Корпортатив у гастро-пабі «Гірчиця»
«Гірчиця», Дніпро

Де: Дніпро, проспект Дмитра Яворницького, 3.
Середній чек: 300 грн. Для компанії до 6 осіб діє акція Покупона: страви по меню – вдвічі дешевші за прайс, а алкоголь – з 30% знижкою.
Дивіться більше інформації та відгуків про «Гірчиця».

Корпоратив в офісі з доставкою їжі

Корпоратив в офісі

Якщо з рестораном не склалося, бюджетніший, але не менш душевний варіант – корпоратив на робочому місці:

  • Замовте доставку улюблених страв на ваш вибір ???
  • Продумайте програму конкурсів ?
  • Влаштуйте костюмовану вечірку з музикою, танцями, караоке??

Ідеї ​​для компанії до 10 осіб

Невелике гуляння в ресторані

Похід в ресторан або бар маленькою компанією до 10 чоловік не вимагає особливої ​​підготовки – в цьому перевага міні-варіанти корпоративу. Столик, звичайно, краще забронювати заздалегідь, особливо якщо захід припадає на гарячий святковий період. 

Акції
Від 2 ночей у котеджі в комплексі «Радомишль»
Радомишль (Житомирська область), Плетенецька вулиця, 1
-20%
5000 грн
3999.0 грн
Від 2 ночей зі сніданками та сауною в «Knaus»
Чернівці, Поштова вулиця, 4
-20%
4700 грн
3759.0 грн
Показати всі
29 акцій
Невелике гуляння в ресторані

Боулінг

Боулінг-клуб – прекрасна можливість зарядитися позитивом, азартом і яскравими емоціями. Тут можна влаштувати командні змагання і відзначити невеликий корпоратив в неформальній атмосфері. Крім доріжок для боулінгу в таких закладах часто є ресторан, бар з коктейлями і міцним алкоголем, караоке, столи для більярду.

Корпоратив у боулінгу
Акції
2 години гри в більярд в «Атмосфера»
Дніпро, Дмитра Донцова вулиця, 2А
-50%
320 грн
159.0 грн
Показати всі
1 акцій

Віртуальна реальність

VR-гра доповнить і урізноманітнить стандартні корпоративні посиденьки. Невеликою компанією колег можна влаштувати віртуальні гонки або бої – зі знижкою Покупона до 70% пограти вийде дешевше. В ігрових клубах часто пропонують коктейлі, кальян і закуски. І якщо хочете більш різноманітне меню – замовте доставку страв зі знижкою до 60% від Покупона з ресторану за вашим вибором (уточніть у адміністрації при бронюванні закладу).

Корпоративна вечірка з VR

А хочете, забронюйте приміщення в антікафе, прихопіть з собою караоке, кальян, настільні ігри і VR-шоломи (їх теж можна взяти в оренду) – є і такий недорогий варіант корпоративу.

Квести

Квести – відмінний бюджетний варіант для корпоративу в невеликій компанії.  Квест-індустрія пропонує безліч варіантів тематичних квестів на будь-який смак, тому колеги можуть розбитися на команди і проходити квести паралельно в сусідніх кімнатах на швидкість.

Корпоратив з квестом
Акції
Квест-кімната «Протеже Франка» від «Quest Time»
Дніпро, Дмитра Яворницького проспект, 78
-40%
900 грн
540.0 грн
Знижка 50% на гру в клубі «Na rayoni»
Дніпро, Повітрофлотська вулиця, 2А
-50%
300 грн
20.0 грн
Показати всі
3 акцій

Додайте драйву: картинг, квадроцикли

Набридло конкурувати з колегами по офісу за пальму першості в продажах, хочете випробувати справжній дух змагання? Влаштуйте міні корпоратив з заїздами на картингу або квадроциклах і випробуйте чистий адреналін! Захід можна продовжити в ресторані або барі, з кальяном і караоке – шукайте знижки до 60% на меню кухні та напої для невеликих компаній в закладах Дніпра.

Квадроцикли у Дніпрі

Мотузковий парк

Екстремальні розваги – ще один спосіб розважитися у колі співробітників в теплу пору року. Активний відпочинок в мотузковому парку припаде до смаку любителям пригод.  Після колективного лазання можна посмажити м’ясо в орендованих альтанках. Не забудьте заздалегідь їх забронювати, враховуючи місткість кожної.

Активний корпоратив

Корпоратив за містом

Відпочинок на свіжому повітрі в літню пору року – завжди виграшне рішення. Вашим колегам не завадить провітритися, погуляти і скинути з себе баласт міської суєти.  Проведіть класний річний корпоратив за містом. У багатьох заміських комплексах є спа-послуги з сауною і басейном, бар з літньою терасою і альтанками.

Тім білдінг у Дніпрі
Акції
Від 1 ночі з харчуванням і SPA у Severynivka Club
Северинівка (Київська область), Богдана Хмельницького вулиця, 2А
-21%
3610 грн
2899.0 грн
Від 2 ночей у будні у готелі «Залив» на озері
Сарни (Рівненська область)
-30%
5280 грн
3699.0 грн
Показати всі
44 акцій

Як вам наші ідеї святкування новорічного чи літнього корпоративу в Дніпрі? Діліться в коментарях своїми планами і задумами.

1 коментар
  • Антон

    Ещё Аризона фуд бар неплохое место для корпоратива. Правда, там не очень большая вместительность, нас было 23 человека. Но вкусная кухня и сервис на уровне.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *