Куди поїхати у лютому: тревел-гайд Україною

Лютий відкриває багато можливостей для відпочинку. Незважаючи на наближення весни, гірськолижний сезон у розпалі – тому ті, кому хочеться екстриму, їдуть на Буковель та прилеглі курорти. Кому хочеться тепла, вибирають спа-релакс у заміському готелі. За пригодами та свіжими враженнями завжди можна поїхати у тур вихідного дня. BlogPokuponTeam зібрала кращі ідеї, де можна добре та бюджетно відпочити у лютому зі знижками від Покупону до 60%.

Акції
Від 2 ночей з сніданками і SPA в комплексі Карпати
Мигово (Чернівецька область), Буковинська вулиця, 178
-45%
8700 грн
5599.0 грн
Від 3 ночей SPA-відпочинку в «VitaPark Карпати»
Жденієво (Закарпатська область), Шевченка вулиця, 257
-15%
9243 грн
7855.0 грн
Показати всі
79 акцій

Читайте у нашому огляді:

Гірськолижні курорти Карпат

Найпопулярніший туристичний напрямок в Україні взимку – гірськолижні курорти. Там можна відпочити недорого, весело та захоплююче: всією сім’єю з дітьми або тет-а-тет, удвох. Дивіться пропозиції та плануйте відпустку за привабливими цінами у найкрутіших готелях Карпат 👇

Буковель

Нехай вас не лякають міфи про його дорожнечу та пафосність, хоча погодимося – це не найдешевший курорт Карпат. Але кілька лайфхаків, як заощадити, ми все-таки припасли.

Гірськолижний курорт Буковель

Буковель у лютому – це про лижі та сноуборд, катання на снігоходах, ситну карпатську кухню та, звичайно, спа. У Поляниці найбільша протяжність гірськолижних трас різного рівня складності – місця, де покататися на лижах, вистачить навіть за неповного запуску підйомників.

Дешевше зупинитися в приватному секторі, але є краща ідея – знижки від Покупону на проживання в найкращих готелях Буковеля з гарним сервісом, розвагами та харчуванням. Бронюйте, поки є місця 👍👇

«Mardan Palace 4*»: 3 дні відпочинку для двох за 2999 4000 грн – зі сніданками, безлімітним відвідуванням спа-комплексу, спортивного майданчика та лаунж-зон.

«Гора»: 3 доби проживання для двох за 8879 11000 грн – зі сніданками та спа-релаксом (хаммам, мультисауна, фітобар).  

«Новий»: 2 дні проживання для двох за 4199 5600 грн зі сніданками та усіма необхідними зручностями.

Акції
Від 2 ночей у квітні зі сніданками і SPA у «Гора»
Поляниця (Івано-Франківська область), Подина урочище, 261
-20%
5000 грн
3999.0 грн
Від 3 ночей зі сніданками у «Гора» у Буковелі
Поляниця (Івано-Франківська область), Подина урочище, 261
-20%
9600 грн
7679.0 грн
Показати всі
15 акцій

Курорти біля Буковеля

До речі, про лайфхаки 😜 Ті, хто хоче заощадити, але не уявляють зимового відпочинку без спусків Буковеля, часто зупиняються не в Поляниці, а в невеликих курортних селищах неподалік, де житло дешевше, але за якістю анітрохи не гірше. Єдиний мінус такого розташування – час, який доведеться витратити на те, щоб дістатися гірськолижних трас (від 20 хвилин до години). Найближчі популярні курорти поруч із Буковелем: Яблуниця (13,5 км до Буковеля), Татарів (15 км), Микуличин (27,5 км).

Де зупинитись 👇

«Беркут. Перевал» (Яблуниця): 2 дні проживання для двох за 2175 3200 грн з дворазовим харчуванням та барбекю.

«GORGANY resort & SPA» (Яблуниця): 2 доби відпочинку для двох за 8499 10680 грн – з триразовим харчуванням та відвідуванням спа (басейн, римська, фінська та фіто-сауна, джакузі, снігова кімната).   

«СКЕЛЯ» (Микуличин): 2 дні відпочинку для двох за 2199 4200 грн з дворазовим харчуванням, відвідуванням спортзалу та іншими зручностями.

Акції
Від 2 ночей з харчуванням у Пацьорка біля Буковеля
Татарів (Івано-Франківська область), Незалежності вулиця, 40
-35%
5200 грн
3379.0 грн
Від 2 ночей відпочинку в готелі «Новий» у Буковелі
Поляниця (Івано-Франківська область), Вишня урочище, 7Б
-25%
2400 грн
1799.0 грн
Показати всі
23 акцій

Яремче

Лижники-початківці та любителі зимових Карпат сміливо можуть вирушати у відпустку до Яремче Івано-Франківської області.

Курорт Яремче

Тут і попустувати на санках з дитиною можна, і опанувати ази лижного катання на горі Багровець, і попаритися у сауні, і надивитися визначних пам’яток. А житло можливо обійдеться навіть трохи дешевше за Буковель. 

Де зупинитись у Яремчі зі знижками Покупону 👇

«Карпатські зорі»: 2 дні проживання для двох за 6799 8000 грн зі сніданками та вечерями, безлімітним спа-релаксом та дитячою кімнатою. 

«Yaremche Club Hotel»: 2 дні відпочинку для двох за 3899 5200 грн з сніданками, орендою мангала та альтанки, а також іншими необхідними зручностями. 

Акції
SPA-відпочинок з харчуванням у «Карпатські зорі»
Яремче (Івано-Франківська область), Петраша вулиця, 6А
-20%
6400 грн
5199.0 грн
До 20 відвідувань соляної кімнати в «Oriona»
Київ, Антоновича вулиця, 99
-65%
260 грн
99.0 грн
Показати всі
2 акцій

Привабливий варіант відпочинку пропонує компанія «Miracle Travels» – релакс-тур на 4, 7 або 10 днів в одному із семи готелів Буковеля на вибір, з проїздом автобусом, сніданками та медичною страховкою, включеними у вартість від 9999 12500 грн на двох. Бронюйте місця та насолоджуйтесь відпочинком на найкращому курорті Карпат.

Славське

Курорт Славське у Львівській області – прямий конкурент Буковелю в плані розвиненості гірськолижної інфраструктури. У Славському траси прокладено мало не на кожній горі: Тростян, Політехнік, Високий Верх, Менчул, Захар Беркут. Завдяки такій захищеності з усіх боків від Карпатських вітрів та розташуванню у долині між гірськими хребтами Горгани та Бескиди відпочивати у Славському одне задоволення.

Славське у лютому

Більшість гірськолижних спусків пройшли європейську сертифікацію, а отже, відповідають вимогам якісного катання. За рівнем складності підходять як для початківців, так і досвідчених лижників. Загалом траси обладнані бугельними витягами, але є і крісельні. Наразі ловіть найкращі пропозиції готелів на Покупон, щоб бюджетно і класно відпочити в розпал сезону у лютому 👍👇

«Зербань»: 2 доби відпочинку для двох за 1799 4100 грн – зі сніданками та вечерями, користуванням альтанкою та мангалом.

«Золота підкова»: 2 дні відпочинку для двох за 3149 3700 грн з усіма зручностями, включаючи альтанку з мангалом та воду з приватної свердловини на території готелю.

Акції
Від 2 ночей в готелі «Славський» у Карпатах
Славське (Львівська область), Устияновича вулиця, 35
-15%
3300 грн
2809.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням у «Зербань» у Славському
Славське (Львівська область), Івана Франка вулиця, 61Б
-36%
2460 грн
1699.0 грн
Показати всі
7 акцій

Драгобрат

Найвищий гірськолижний курорт України завжди чекає на лижників і сноубордистів ? Якщо немає аномально теплої зими, в нормі сніг лежить на схилах Драгобрата з листопада по травень-квітень, і в лютому снігові розваги – у самому розпалі.

Відпочинок у Драгобраті

Драгобрат розташований біля підніжжя гір Стог та Близниця, недалеко від села Ясіня. На горі Стіг працює 6 підйомників: 2 крісельні (Вершина Карпат та Карпатська чайка) та 4 бугельні (Драгобрат-1,2, Оаза, Вершина Карпат 800 м – ідеальні для новачків спуски).

На Драгобраті чимало гарних готелів, де можна відпочити у перервах між підкоренням засніжених схилів. Особливо рекомендуємо «Freerider» – затишний готель в оточенні гір і хвойних лісів, де можна з комфортом провести відпустку в лютому. У вартість 7079 8850 грн входять 3 дні відпочинку для двох із дворазовим харчуванням, настільними іграми та можливістю користуватися кімнатою для зберігання лиж та бордів.

Акції
Від 3 ночей з харчуванням у готелі «У Роберта»
Чорна Тиса (Закарпатська область)
-20%
8100 грн
6479.0 грн
Показати всі
1 акцій

Мигове

Невелике село Мигове, яке розкинулося на схилах Покутсько-Буковинських Карпат, приваблює туристів своїм колоритом та спокійною атмосферою.

Мигове у лютому

Місце поєднує у собі і гірськолижний драйв, і спокійний релакс у гірській тиші. За наявності сприятливих погодних умов сезон катань триває з грудня до середини квітня.  Для відпочинку ідеально підійде готель «Карпати» – тут можна зняти затишний номер та класно відпочити за повною програмою. До пакету послуг входять комплексні сніданки, трансфер туди і назад, відвідування сауни з дикої липи або карпатської купелі, масаж ніг рибками Гарра Руфа, фітобочка, безлімітний спа-релакс, настільні ігри та інші розваги. Два дні відпочинку на двох коштуватимуть 5599 8700 грн.

Акції
Від 2 ночей з сніданками і SPA в комплексі Карпати
Мигово (Чернівецька область), Буковинська вулиця, 178
-45%
8700 грн
5599.0 грн
Від 1 ночі з басейном в «Forest Camp»
Мигово (Чернівецька область), Довбуша вулиця, 15Б
-34%
5500 грн
3799.0 грн
Показати всі
3 акцій

Виженка

Село Виженка – невеликий курорт у Вижницькому районі Чернівецької області, що традиційно вважається центром зеленого туризму Буковини. Поряд з Виженкою проходить шлях до перевалу Німчич. Головна пам’ятка селища – старовинна гуцульська дерев’яна церква Іоанна Сучавського, збудована у 1792 році. Також місцеві жителі пишаються джерелом корисних мінеральних вуглекислих вод «Буркут».

У лютому до Виженки їдуть за спокійним, спокійним відпочинком. Особливо підходить курорт для того, щоб провести тут час усією сім’єю чи наодинці з коханою людиною, а найкращі умови для цього надасть готель «Казка». У вартість 4499 6380 грн входить 3 дні відпочинку для двох зі сніданками та вечерями, релаксом у лазні чи чані, орендою мангалу та організованим походом у гори.

Акції
Від 3 ночей з харчуванням у «Кремениця 2»
Вижниця (Чернівецька область), Назарія Яремчука вулиця, 89А
-33%
7500 грн
5039.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням та лазнею у «Казка»
Виженка (Чернівецька область), Велика Виженка вулиця, 325
-31%
4250 грн
2999.0 грн
Показати всі
5 акцій

Кам’яниця

Село Кам’яниця в Ужгородському районі – мальовниче містечко, ідеальне для відпочинку душею та тілом. Воно славиться своїми історичними і природними пам’ятниками: Невицьким замком, урочищем «Тепла яма» з дубово-буковими насадженнями, що охороняються. Від Кам’яниці до Ужгорода, перлини Закарпаття, рукою подати, тож якщо захочеться змінити неквапливий релакс на жваву культурну програму, міжміський автобус чи таксі до ваших послуг. Усього 20-30 хвилин – і ви у місті.

Для ідеальної відпустки у Кам’яниці рекомендуємо зупинитися в готелі «Kamelot Hotel Rezort & Spa»: лише у 2856 3360 грн обійдуться 2 дні проживання для двох з можливістю проводити час у тренажерному залі.

Кваси

Мальовниче селище Кваси знаходиться у Закарпатській області. Свою назву він отримав невипадково – все завдяки джерелам мінеральної, «квасної» води, якими багата ця місцевість.

Селище розташоване на берегах річки Чорна Тиса і оточене дивовижними гірськими пейзажами. Поблизу Квасів спадає з висоти 36 метрів найвищий на Закарпатті водоспад – Труфанець. З селища стартують гірські маршрути на Свидовецький та Чорногорський хребти, двотисячники Петрос та Говерлу. Підйом з Квасів досить різкий, тому для таких походів потрібна гарна фізична підготовка, особливо взимку, коли навколо сніг і мороз.

Де зупинитися? Відмінний варіант для відпустки у Квасах у лютому – «Лісова казка», готель, що пропонує гостям теплу домашню атмосферу. У пакет вартістю 1275 1700 грн входить 1 день відпочинку для двох із дворазовим харчуванням та грою у більярд.

Акції
Від 1 ночі з басейном в «Forest Camp»
Мигово (Чернівецька область), Довбуша вулиця, 15Б
-34%
5500 грн
3799.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням в готелі «Forest Camp»
Мигове (Чернівецька область), Довбуша вулиця, 15Б
-48%
7800 грн
3999.0 грн
Показати всі
64 акцій

Іршава

Якщо вам хочеться спокійно і недорого відпочити в лютому, а екстрим не є головною метою відпустки, вирушайте до Іршави. Це невелике закарпатське містечко відмінно підходить для спокійного відпочинку, особливо якщо ви їдете з родиною. 

Іршаву оточують мальовничі гори, за 8 км від неї знаходиться гірськолижний курорт Осій, куди можна з’їздити, якщо раптом стане нудно.

В Іршаві вам подарує незабутній відпочинок спа-готель «Астур». У вартість 2549 3500 грн входить 2 доби проживання для двох – з дворазовим еко-харчуванням, відвідуванням спа до 5 годин на день, більярдом, безкоштовною рибалкою та відвідуванням міні-зоопарку на території готелю.

Читайте також:
🔷 Наймодніший курорт Карпат – Буковель
🔶 Що подивитися в Яремче
🔷 Ідеї відпочинку у Славському
🔶 Розваги курорту Драгобрат
🔷 Як відпочивати у Миговому  

Лікувальні курорти Карпат

Навіть якщо лютий надумає, як грудень, жартувати дрібним дощем замість снігу, то Карпати завжди запропонують альтернативу гірськолижним забавам: лікувальні курорти з мінеральною водою, де можна добре відпочити та розслабитися душею та тілом.

Трускавець

Тихий спокійний, але дуже цікавий бальнеологічний курорт західної України. Туристи приїжджають до Трускавця не лише помилуватися природою, а й оздоровитись, і навіть відновитись після сезонних застуд та потужних стресів. Гідромасажні ванни, лазневі процедури, прийом мінеральних вод, терапія озокеритом – незмінно гарно впливають на організм і шкіру. А взимку у лютому можна ще й покататися на лижах та сноутюбах. Всього за 5 км від Трускавця знаходиться гірськолижний комплекс «Буковиця».

Трускавець взимку

Тут рекомендують відпочивати і дорослим, і дітям, особливо якщо діагностовано проблеми із серцево-судинною, нервовою та ендокринною системами, захворювання органів дихання, травлення, ожиріння. Зима для подібного роду терапії та релаксації – прекрасний час, особливо якщо вам далеко за двадцять. Бронюйте найкращі готелі міста, поки є вільні місця, наприклад, у комплексі «Соламія», де всього за 3199 4000 грн на вас чекають 2 дні відпочинку з триразовим харчуванням та всіма необхідними зручностями. 

Акції
Від 2 ночей в квітні в готелі «Royal Grand Hotel»
Трускавець (Львівська область), Суховоля вулиця, 61
-20%
3132 грн
2505.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням у «Соламія» у Трускавці
Трускавець (Львівська область), Лисенка вулиця, 15
-20%
4000 грн
3199.0 грн
Показати всі
12 акцій

Поляна

Курорт Поляна відомий на всю Україну цілющою водою «Поляна Квасова» та «Поляна Купель».

Курорт Поляна

Але сюди приїжджають не лише за лікуванням: у Поляні є бугельні витяги, а у сусідніх Жденієві, Синяку та Подобовці – снігові траси. Старовинна церква XVI століття прийдеться до душі любителям старовини, а знижки на проживання від Покупону – всім, хто любить відпочивати ощадливо, але з комфортом 😉 Радимо для приємного відпочинку готель «Сонячний»: у вартість 2610 3880 грн входить 2 доби проживання для одного – з триразовим харчуванням, консультацією лікаря, відвідуванням соляної кімнати та аромаванни, грою в більярд та вживанням мінеральної води «Поляна Квасова».

Акції
Від 3 ночей в травні з харчуванням у «VitaPark»
Поляна (Закарпатська область), Європейська вулиця, 25
-15%
8412 грн
7149.0 грн
Від 3 ночей в квітні зі SPA у «VitaPark Поляна»
Поляна (Закарпатська область), Європейська вулиця, 25
-15%
7818 грн
6645.0 грн
Показати всі
6 акцій

Читайте також:
🔷 Відпочинок та лікування у Сваляві
🔶 Що подивитися у місті здоров’я Трускавці
🔷 Край цілющих джерел Східниця
🔶 Термальні джерела України – де оздоровитися  

Відпочинок у містах України

Щоб цікаво провести час і чудово відпочити, іноді вистачає поїхати до іншого міста, особливо якщо воно сповнене гастрономічних, культурних та розважальних відкриттів.

Одеса

Одне з міст в Україні, яке можна відкривати вічно: бувати тут не вперше і завжди дізнаватися про щось нове.

Лютий – слушний час, щоб поїхати до Одеси на екскурсію, відвідати Оперний та побувати в багатьох колоритних ресторанчиках
Лютий – слушний час, щоб поїхати до Одеси на екскурсію, відвідати Оперний та побувати в багатьох колоритних ресторанчиках

Навіть у лютому в Перлині біля моря є чим зайнятися, що подивитись і де зупинитись зі знижкою від Покупону. Підкинемо вам пару гарних ідей, як можна класно провести час:

  • Сходити до моря і погодувати вічно голодних чайок крихтами від хлібного батона.
  • Прогулятися центром міста і насолодитися красивою архітектурою.
  • Влаштувати гастротур найколоритнішими цікавими кулінарними закладами Одеси.
  • Забронювати спа-готель та наситити відпустку аква-банним релаксом. Критий басейн є в «Aqua Paradise»: його відвідування входить до пакету одноденного відпочинку з водним релаксом та заняттями на кардіотренажерах.
Прогулянка набережною зимового моря в Одесі
Прогулянка набережною зимового моря в Одесі
Акції
Від 1 ночі зі сніданками у «Optima Одеса 4*»
Одеса, Пантелеймонівська вулиця, 25
-15%
1104 грн
935.0 грн
Від 2 ночей в «Asiya Hotel» біля моря в Одесі
Одеса, Семена Яхненка вулиця, 10А
-25%
2000 грн
1499.0 грн
Показати всі
14 акцій

Львів

В одному з наших опитувань думки розділилися, але Львів однозначно сприймається багатьма як романтичне місто. Тут не менше романтики, ніж у Парижі, і стільки ж архітектурних пам’яток, а ще – близькість до Карпат.

Тож відпустка у Львові у лютому цілком може поєднувати у собі гастрономічний тур, насичену екскурсійну програму та катання на лижах чи сноуборді на одному із гірськолижних курортів Карпат.

Зимовий Львів – прогулянки, екскурсії, спа, лижі
Зимовий Львів – прогулянки, екскурсії, спа, лижі
Акції
Від 2 ночей зі сніданками у готелі «Едем» у Львові
Львів, Городоцька вулиця, 95А
-38%
5400 грн
3519.0 грн
Від 1 ночі в «Optima Дворжець» у Львові
Львів, Городоцька вулиця, 107
-15%
1761 грн
1495.0 грн
Показати всі
13 акцій

Заміський відпочинок

Якщо ви не плануєте їхати далеко, а просто хочете змінити обстановку і почілити в затишній атмосфері, то поїздка за місто – те що треба. Влаштуйте собі невелику лютневу відпустку в комфортабельному готелі 😉👇

«City Holiday Resort & SPA 5*» (Київська область, Петропавлівська Борщагівка): 1 доба відпочинку на двох за 4499 6000 грн – зі сніданком «шведська лінія», спелеотерапією та відвідуванням спа-зони.

«Fort Pirnov Park» (Київська область, Пирнове): 1 день відпочинку для двох за 1679 2100 грн з відвідуванням  чану.

«Terra Nova» (Київська область, Гатне): 1 доба відпочинку для двох за 2639 3300 грн – з безлімітним спа-релаксом, в якості бонусу – депозит 500 грн у ресторані комплексу.

«Чудодієво» (Житомирська область, Вишпіль): 1 день відпочинку для двох за 2099 3050 грн – зі сніданками, лазнею та спортивною риболовлею. 

«МішиН-СіТі» (Тернопільська область, Добрівляни): 2 доби відпочинку для двох за 2849 3800 грн – зі сніданками та плаванням у критому басейні. 

Акції
Від 2 ночей у будні у готелі «Залив» на озері
Сарни (Рівненська область)
-30%
5280 грн
3699.0 грн
Від 1 ночі у будні у «У Марусі» під Києвом
Миколаївка (Київська область)
-20%
900 грн
719.0 грн
Показати всі
73 акцій

Читайте також:
🔷 Куди сходити з дівчиною в Одесі
🔶 Ідеї для побачень у Львові
🔷 Де у Києві покататися на тюбах
🔶 Де влаштувати побачення у Києві
🔷 Як кататися на лижах
🔶 Кращі гірськолижні курорти України

Ну що, пригледіли цікаві курорти чи місця для відпустки у лютому? Діліться в коментарях, куди б хотіли поїхати 😉

8 коментарів
  • Юлія

    Так багато класних місць для відпочинку 😍 я б залюбки провела відпустку у Карпатах.

  • Инесса

    поеду в Тай, очень нравится там и такой природы, островов, воды я не видела нигде больше. а какие фрукты вкусные, я ими практически одними весь отпуск питаюсь. ну еще может чуть местной еды, она там божественная

  • Ирина

    а мы вот как раз в феврале летали в Египет. Еще и родителей взяли. вот честно, вообще не ожидала ничего такого от отдыха, так как по достопримечательностям это все-таки не европа. но мне вот очень понравилось. не готовишь, не убираешь, загораешь на летнем солнышке, все вокруг цветет и благоухает. очень довольна отдыхом

  • Светик Светок

    в феврале я б с удовольствием на бали полетела. насмотрелась уже в инстаграме и там все прям как я люблю. а эти закаты…. ммм…

  • Irishasha

    для меня февраль самый депрессивный и холодный месяц. очень хочу следующей зимой в Египет, тем более подруга сказала что можно отдохнуть очень дешево и погреться в теплом климате

  • Елизавета

    Таиланд – моя мечта прям) не была до сих пор, потому что боюсь длительного перелета, больше 10 часов лететь( но там должно быть волшебно) жду какой-нибудь акции на тур, тогда грех будет не поехать))

  • Инна

    Планирую в феврале покататься на лыжах в Карпатах) Уже присматриваю туры, на покупоне есть много привлекательных отелей по акционных ценах, в любом случае что-то выберу) действительно, по акции получается намного выгоднее брать тур чем бронировать самостоятельно.

  • silvia86

    Купили уже билетики на Канарские острова, поедем осуществлять мечты и греться на острове вечной весны! Еще и цена на авиа в Испанию в несезон оч радует)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *