Де і як провести корпоратив в Одесі: найкращі заклади та ідеї

Щоб продуктивно працювати, потрібно якісно відпочивати – про це знають в будь-якій компанії. Тому у кожної фірми є свої свята, які прийнято відзначати всім дружним колективом – і не важливо, десять чоловік в ньому працює, або сто. Щоб захід пройшов на ура, важливо його правильно спланувати, продумати концепцію торжества і вибрати відповідний заклад. В Одесі локацій для свят – море! #PokuponBlogTeam підготувала добірку топових ідей корпоративів та закладів для їх проведення.

Використовуйте знижки Покупону до 55% на розваги в Одесі, якщо хочете, щоб захід обійшовся більш бюджетно.

Ідеї ​​для великого корпоративу

Новорічний корпоратив на фірмі або масштабна вечірка на честь річниці створення компанії вимагає підготовки і просторого приміщення. Класичний варіант – ресторан з містким банкетним залом, приємним інтер’єром і живою музикою.

Ресторан готелю «Каліфорнія»

Ресторан розташований в центрі Одеси, на другому поверсі готелю «Каліфорнія». Для проведення корпоративів з застіллям або фуршетом в закладі є банкетний зал на 60 осіб і широка галерея з видом на хол. Бажаючі посидіти в затишній приватній атмосфері можуть забронювати VIP-зал на 8 гостей. З травня по жовтень відкритий літній майданчик.

Дизайн інтер’єру ресторану, як і всього готелю, витриманий в класичному стилі. Тут готують страви європейської кухні, а також традиційні одеські кулінарні хіти – форшмак, смажені чорноморські бички з картоплею та грибами, биточки з тюльки і коронні сирники від шеф-кухаря. Страви з меню доповнює різноманітна винна і коктейльна карта, хороший вибір міцного алкоголю.

готель каліфорнія
ресторан у готелі каліфорнія

Де: Одеса, Єврейська вулиця, 27.
Середній чек: 800 грн. Щоб переконатися в тому, що заклад вам підходить, приходьте заздалегідь спробувати страви меню. З Покупоном такий візит обійдеться дешевше – на кухню і напої в барі діє знижка 40%.
Місткість залу: до 60 осіб.
Дивіться більше інформації і відгуків про «Каліфорнія».

Читайте також: Де поснідати в Одесі

 «One Gogi»

«One Gogi» – ресторан традиційної грузинської кухні в центрі Одеси. У меню ви знайдете улюблені всіма соковиті хінкалі, пишні хачапурі, страви на мангалі, м’ясні і рибні гастро хіти. У ресторані «One Gogi» можна відсвяткувати корпоратив – весело і душевно, під дзвін келихів і дружні тости.

кафе ван гогі
грузинська кухня ван гогі

Де: Одеса, Буніна вулиця, 29.
Середній чек: 300 грн. Перед тим, як забронювати місця під корпоратив, приходьте оцінити грузинська гостинність і скуштувати традиційні страви. З Покупоном це обійдеться дешевше: на меню кухні, домашнє вино і фірмові настоянки діє знижка 50%.
Місткість: основний зал – до 30 гостей, VIP-кімнати – до 10 і до 14 чоловік.
Дивіться більше інформації і відгуків про «One Gogi».

«Garden Cafe»

Ресторан «Garden Cafe» – царство затишку та відмінного смаку. Тут просто ідеально проводити великі корпоративи, особливо літні – святкові столи можна накрити прямо в зеленому тінистому дворі закладу. Фішка кухні закладу – мікрозелень, яка прикрашає майже кожну страву, роблячи акцент на його свіжості та користі.

гарден кафе
корпоратив в гарден кафе

Де: Одеса, Генерала Бочарова вулиця, 7А.
Середній чек: 300 грн. Обов’язково зазирніть заздалегідь – спробувати, як тут смачно готують страви європейської кухні, заощадивши при цьому 50% з купоном від Pokupon.
Місткість: 3 зали, літня тераса вміщує до 100 осіб.
Дивіться більше інформації і відгуків про «Garden Cafe».

«Nonna» 

Корпоратив з кращими блюдами європейської, італійської, української, східної, японської кухні – це реально, якщо зібратися в ресторані «Nonna». У цьому закладі панує приємна, майже домашня атмосфера, чому сприяє доброзичливий персонал, смачна їжа і стильні інтер’єри. Ресторан чудово підходить для невеликих корпоративів до 25 чоловік, тож якщо ви все ще думаєте, де влаштувати свято для колег, велкам!

ресторан нонна
нонна одеса

Де: Одеса, Преображенська вулиця, 42.
Середній чек: 500 грн. Також ви завжди можете влаштувати тут затишні посиденьки тет-а-тет, заощадивши з сертифікатами Pokupon до 40%.
Місткість: в банкетний зал вміщується до 25 осіб.
Дивіться більше інформації і відгуків про «Nonna».

«Bochka Lounge & Beers»

Як щодо кайфового вечора із крутим асортиментом суперового пива? Ресторан «Bochka Lounge & Beers» пропонує круте авторське меню з яскравими делікатесами та апетитними м’ясними стравами, приготовленими на грилі. Цікавинка закладу – 7 сортів імпортного хмільного, яке вразить навіть досвідчених гурманів. У ресторані панує атмосфера релаксу, тут можна пограти в більярд, подиміти кальяном і просто добре посидіти в комфортній обстановці. Грамотно організований простір у ресторані дає можливість як зібратися великою компанією, так і усамітнитися у VIP-залі на 10 осіб.

Де: Одеса, Ільфа і Петрова вулиця, 18А.
Середній чек: 500 грн. А завдяки сертифікату від Покупону ви у будь-який день можете посидіти тут удвох зі знижкою до 50%. 
Місткість: 3 зали для свят, VIP-кімната на 10 осіб.
Дивіться більше інформації та відгуків про «Bochka Lounge & Beers».

«Palladium»

Корпоратив у центрі міста, в красивому та стильному місці, зі смачною їжею та великим меню напоїв – це те, що ви отримаєте, вибравши лаунж-кафе «Palladium». Вибір вражає: тут представлено українську, європейську, японську кухню. Взимку шеф-кухар пропонує авторські страви із молодого баранця. Інтер’єр закладу тішить око: у ресторані просторо, світло, біля столиків стоять зручні м’які дивани, з яких не хочеться вставати. А за барною стійкою можна замовити улюблений коктейль.

Де: Одеса, Італійський бульвар, 4.
Середній чек: 600 грн. Знижка Покупону допоможе заощадити до 50%, якщо захочете перекусити в кафе на самоті або в компанії друга. 
Місткість: від 30 до 50 осіб. 
Дивіться більше інформації та відгуків про лаунж-кафе «Palladium».

Офісний корпоратив з доставкою їжі

Розглядаєте додаткові ідеї для корпоративу? Ресторан – не єдиний варіант.  Якщо у вас досить просторий офіс – влаштуйте корпоратив прямо там.  Найбільш простий варіант частування – замовлення ресторанних страв з доставкою, прямо до столу, тим більше що на Покупоні діють знижки до 60%. Продумайте конкурси, святковий дрес-код. Організуйте музику і танці – розвага що треба для бажаючих скинути вантаж проблем, розслабитися і повеселитися!

Зберегти найкращі моменти дня, проведеного з колегами, вам допоможуть професійні фотограф і відеограф. Шукайте варіанти фотосесій зі знижками до 70%, їх можна адаптувати під формат корпоративної зйомки на виїзді або навіть під зйомки та монтаж корпоративного ролика.

Читайте також:
Кращі сервіси доставки їжі в Одесі
Конкурси для корпоративів

Ідеї ​​для міні-корпоративу до 10 осіб

Караоке

«Музика нас зв’язала …» – співається у відомій пісні. Ні для кого не секрет, що спільний спів підвищує настрій, зміцнює дружні відносини і дарує добрі спогади. Караоке-вечір для невеликої компанії – чим не мега-ідея для корпоративу? Забронюйте кінозал з караоке в кіноклубі «Lumiere» (з Pokupon захід обходиться на 50% дешевше) і співайте, дивіться фільми і грайте на Playstation, поки вистачить сил;)

караоке вечір

Боулінг

Збивати кеглі люблять усі – тому що це весело та захоплююче. Похід до боулінг-клубу може стати відмінною ідеєю для невеликого корпоративу осіб на 10 або менше. Навіть міні-компанію можна розділити на дві команди та влаштувати азартне змагання, яке змусить усіх забути про час. І пам’ятаємо: кулі важкі, а спроби вибити страйк забирають сили та калорії, тож обов’язковим пунктом на такому корпо має бути ситний перекус та напої.

SPA-корпоратив

Для невеликого робочого колективу можна влаштувати день спа-релаксу. Спільний відпочинок біля басейну і розслаблююче дружнє спілкування в джакузі створить довірчу і теплу атмосферу. Доповнити список розваг можна руською лазнею, римською сауною і масажем. Купуйте сертифікати Покупону на відпочинок в SPA-комплексі «Aqua Paradise» і влаштуйте кайфовий міні-корпоратив зі знижкою до 40%.

спа-корпоратив

Кіно

Якщо погода радує теплом, то чому б не організувати посиденьки в кінотеатрі просто неба? «Sunset cinema» – це можливість влаштуватися зручніше в м’яких кріслах, замовити улюблені напої і чогось смачненького та присвятити літній вечір класному фільму. Кіносеанс на березі моря – відмінна ідея затишного корпоративного чілінгу для компанії до десяти чоловік. А якщо за вікном зима і близько Новий рік, можна влаштувати перегляд кіно в тематичному кінозалі «Christmas story». І навіть якщо до вас не прийшов святковий настрій, казкова атмосфера це неодмінно виправить! 

сансет сінема

Невелике гуляння в ресторані

Якщо грандіозного паті для всіх співробітників не планується – зберіться відділом або невеликою компанією колег в одному з ресторанів, барів або кальянних. Камерна вечірка буде не менше душевної і веселою. Тільки забронюйте місця заздалегідь, хороші заклади в гарячу передсвяткову пору можуть бути зайняті під корпоративи.  Повечеряти в ресторані маленькою компанією можна зі знижкою до 60% від Покупона  – вибирайте заклад на сайті і приходьте відзначати свято!

Віртуальна реальність

Корпоратив для невеликої компанії прикольно влаштувати в одному з ігрових просторів Одеси. VR – нове модне розвага, можна грати по мережі, командами, влаштовувати скажені гонки або бої з повним зануренням в сюжет. У меню бару ігрового клубу зазвичай пропонують коктейлі, кальян і невеликий набір закусок. Якщо є бажання і адміністрація не проти, можна замовити доставку суші, піци, бургерів і будь-який інший їжі з ресторану на ваш вибір по акції на сайті Pokupon з економією до 60%. Ще один недорогий варіант – забронювати приміщення в антикафе, взяти все необхідне для караоке, кальяну, улюблені настолки, VR-окуляри і навіть VR-шоломи (якщо немає своїх – взяти в оренду). Відпочивайте і веселіться по своїй власній програмі! 

Читайте також: Де відсвяткувати день народження в Одесі

Квести

Класичні корпоративи в ресторані – не ваш варіант, кортить чогось оригінального для невеликої компанії? Тоді вибирайте з безлічі квест-румів Одеси і вирушайте грати і розважатися! На ваш вибір – містичні і лякають пригоди, відверто моторошний сюжет або навіть гра в форматі антіквест. Мережа квест-кімнат «quest.od.ua» пропонує захоплюючі антіквести з акторами і спецефектами для команди до 20 осіб: 

Для компаній поменше (до 8 осіб) підійдуть квести «Бабуся Гренні» і «П’ять ночей у Фредді». Вибирайте відповідний формат і економте до 40% завдяки сертифікатам Покупону!

квест

Екстремальний корпоратив: картинг, квадроцикли

Хочете відзначити свято незвично і круто? Влаштуйте корпоративні заїзди на картингу або квадроциклах, позмагайтеся з колегами у неформальній обстановці. Без адреналіну і позитивних емоцій точно не обійдеться! Почавши свято з драйвових гонок, можна продовжити корпоратив в одному з ресторанів або барів, з кальяном і караоке. А Покупон завжди дає можливість заощадити – шукайте знижки до 60% на страви з меню і напої для невеликих компаній в закладах Одеси.

Пейнтбол

Розвивати командний дух і вчитися взаємодіяти в незвичайних і навіть трішки екстремальних умовах – чом би й ні? Особливо якщо в процесі треба швидко бігати, влучно стріляти і ухилятися з-під прицілів. Прокачати ці та інші скіли усією трудовою командою можна, зібравшись на сеанс пейнтболу. Весела та захоплююча стрілянина – відмінна ідея активного корпоративу для невеликої компанії, яка любить драйв і адреналін :) Ще й недорого – завдяки економії до 50% від маркетплейсу знижок. 

пейнтбол

Мотузковий парк

У теплу весняно-літню пору року всидіти в приміщенні складно – хочеться на природу, подихати на повні груди свіжим повітрям. Перше, що спадає на думку – традиційна вилазка на шашлики, і це не погано. Особливо, якщо додати в програму літнього корпоративу активностей – сходити компанією колег до мотузкового парку. Випробування власного тіла і дух змагання зробить ваше свято незабутнім і оригінальним. Додайте до цього ще застілля в альтанці з барбекю власного приготування, музикою та запальними танцями!

мотузковий парк

Читайте також: Де посмажити шашлики в Одесі

Каяки та сапи

У спекотну літню пору не завадить освіжитися на морі, покатавшись на каяках, байдарках або сапбордах. Якщо ваша команда готова до захоплюючих пригод на солоних морських хвилях, то вперед – орендуйте плавальні засоби на свій смак і вирушайте в плавання :) Ви можете зустріти світанок на сапах або провести весь день на пляжі, перемежовуючи розваги на березі з гонками на каяках. Корпоратив, проведений на морі, забезпечить вам масу яскравих і незабутніх спогадів. 

каяки та сапи

Пікнік біля моря

Набрид офіціоз, а колеги жадають скупатися в морі і розслабитися в неформальній обстановці? Тоді сміливо збирайте рюкзаки, беріть купальники і підстилки, замовляйте вкусняшки в будь-якому із сервісів доставки їжі зі знижкою до 60%, і – на природу!

А з собою, крім усього, що необхідно на пікніку, ви можете взяти настільні ігри – з ними ви точно не нудьгуватимете!

пікнік

Читайте також:
Що взяти на пікнік
Куди поїхати на вихідні з Одеси

А ви і ваші колеги вже вирішили, де будете проводити корпоратив? Якщо знаєте інші класні місця, де можна добре погуляти і відпочити компанією колег, обов’язково діліться в коментарях!

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *