Філери краси — що це таке, для чого вони потрібні і який ефект

Наслідки стресу, шкідливої ​​їжі та поганої екології призводять до неправильного функціонування організму і раннього старіння. Якщо харчування можна збалансувати, а шкідливих звичок позбутися, то з неідеальним контуром обличчя та зморшками боротися не просто.

Підкоригувати форми обличчя у 25-30 років, надати об’єму та пружності тканинам, а також завуалювати вікові зміни шкіри після 50+ допоможе революційна методика в галузі косметології — філери. #PokuponBlog розповість про безопераційне омолодження, різновиди філерів і тонкість процедур.

Читайте в огляді:

Що таке філер

Дословно «filler» переводится как наповнювач, і являє собою щільний гель, який вводиться під шкіру для заповнення об’єму (губ, вилиць, овалу обличчя) або усунення зморшок та заломів (гусячі лапки навколо очей, носогубні борозни).

Методика стане незамінним помічником для людей з асиметричним обличчям та диспропорціями. Для тих, у кого шкіра починає марніти через нестачу вологи, через надмірний вплив уф-факторів. Крім корекції, гелі забезпечать постійне зволоження шкіри завдяки здатності утримувати молекули води.

На відміну від ботулотоксину, філери не блокують нервові імпульси, а лише усувають невеликі вади у зовнішності та заповнюють запаси втрачених речовин у тканинах, завдяки корисним кислотам (колагену та еластину) у складі. 

Філери для корекції носа

Що можна виправити коригуючими гелями

Завдяки інноваційній косметиці можна відтягнути процеси старіння, продовжити молодість і покращити риси обличчя: прибрати нарешті горбинку на носі або ямочку на підборідді. А де ще використовуються філери? 

Філери для обличчя

Професійні косметологи підберуть препарат, який можна використовувати для:

  • заповнення дрібних зморшок, усунення неглибоких складок;
  • окреслення контуру та збільшення об’єму губ;
  • виділення вилиць, додавання об’єму певним зонам;
  • коригування носогубних складок;
  • усунення дрібної павутинки зморшок біля очей та у куточках губ;
  • створення виразного «погляду лисиці» або «лисячі очі»;
  • позбутися постакне та вилікувати шрами від прищів.
Як швидко позбавитись зморшок

Філери для волосся

Filler – це не тільки досконалий ніс, очі, губи та вилиці. Інноваційна косметологія успішно застосовується і для волосся. З філерами Ладор, CP-1, Eyenlip, легко відновити кінчики, що січуться, і наситити пошкоджені локони, захистити їх від впливу негативних факторів, зробити гладкими і блискучими. 

На відміну від філерів для обличчя, які вводяться ін’єкціями під шкіру, косметика для волосся наноситься по всій довжині, потім 5 хвилин під шапочкою прогрівається, витримується приблизно годину та змивається теплою водою. 

Проблем в тому, як користуватися такими філерами немає, засіб знаходиться у ампулі. Використовувати їх можна і в домашніх умовах, змішавши з водою в пропорції 1:1, або звернутися в салон, де вам допоможуть повернути волоссю силу і яскравість. 

А ще подібні препарати зручні тим, що можна пройти повний курс з відновлення волосся, або використовувати засіб безпосередньо перед будь-яким важливим заходом, щоб досягти надзвичайного ефекту тут і зараз. 

Найкращі філери для волосся

Читайте також: 
✔️ Ботокс для волосся: види процедури, плюси та мінуси, результат  
✔️ Плазмоліфтинг обличчя: що це і як працює 
✔️ Як збільшити губи: в салоні та домашніх умовах
✔️ Мезотерапія обличчя

Акції
Ламінування, відновлення волосся в «Compliment»
Київ, Академіка Каблукова вулиця, 25
-60%
2500 грн
1119.0 грн
Ламінування, реконструкція і полірування волосся
Київ, Академіка Каблукова вулиця, 25
-58%
1000 грн
499.0 грн
Показати всі
81 акцій

Які бувають філери

Основні види філерів, що застосовуються в косметології:

  • синтетичні;
  • біосинтетичні;
  • біодеградуючі.

Синтетичні філери – це препарати на основі щільного силікону та парафіну, які не розсмоктуються та згодом можуть мігрувати під шкірою. Саме цих філерів жінки бояться як вогню, і зовсім не довіряють цьому виду косметології. 

Дійсно, повністю синтетичні філери можуть викликати ряд побічних ефектів, алергію, утворення горбиків та спайок. Але хороша новина в тому, що практично всі косметологічні салони відмовилися від цієї методики, і в наш час ви їх навряд чи знайдете.

Які філери для обличчя обрати

На заміну синтетичному прийшов біосинтетичний філлер. В його основі лежать колаген тваринного походження та синтетичні компоненти, які максимально сумісні з організмом людини: полікапролактон, гідроксіапатит кальцію, синтетична полі-L-молочна кислота. 

Завдяки синтетичній основі такі препарати зберігають свій ефект до 3 років. Але крім позитивних моментів, є і «ложка дьогтю»: біосинтетичний філер — дуже щільний гель, тому може закупорити судини, викликати набряки і самостійно переміститися на інші ділянки обличчя, створивши тим самим не естетичну нерівність.

Біодеградуючий гель виробляється на основі очищеної гіалуронової кислоти. Ця речовина відмінно зарекомендувала себе в препаратах для догляду за шкірою, оскільки сприяє активному оновленню клітин та розгладжуванню зморшок. Побічних ефектів при роботі з гіалуроновою кислотою практично немає. 

Єдиним мінусом таких філерів є нетривалий результат. Через 5-9 місяців гель починає самостійно розсмоктуватися і виходити з організму. Але якщо регулярно повторювати процедуру введення, то можна досягти помітного накопичувального ефекту.

Уколи краси по акції

Щільність гелю має значення

Крім хімічного складу «уколи краси» відрізняються ще й щільністю. Наприклад, гелі низької густоти ідеально підходять для зони навколо очей, глабели та чола. А для заповнення носогубки та створення гарної форми губ потрібен препарат середньої густоти. Найщільніші гелі використовуються для корекції окремих ділянок обличчя: підборіддя, моделювання вилиць, вирівнювання горбинки носа.

Підбирати необхідну щільність філера повинен досвідчений косметолог, саме від правильного вибору препарату та професіоналізму фахівця залежить естетичний результат. На Покупоні ви можете знайти вигідні пропозиції зі знижкою як на контурну пластику обличчя, так і на збільшення губ гіалуронкою. 

куди колять філлери
Акції
Знижка на збільшення губ у салоні «BodyLike»
Київ, Щекавицька вулиця, 30/39
-30%
4200 грн
299.0 грн
Знижка на моделювання губ та обличчя в «Neko»
Київ, Академіка Вільямса вулиця, 5А
-50%
0 грн
179.0 грн
Показати всі
4 акцій

Як проходить процедура

Філлери вводяться під шкіру. Перед тим як зробити уколи, фахівець підбирає гель з урахуванням глибини заломів, форми зморшок та зони введення (область носогубних складок, носа, губ, вилиць, очей), обробляє шкіру антисептиком і, за бажанням клієнта, робить анестезію. Хоча є бренди, такі як Juvede Ultra, у складі яких є лідокаїн, що забезпечують повну безболісність процедури.

Тривалість сеансу від 30 до 60 хвилин. Результат можна помітити відразу, але він первинний. Далі буде незначний за часом набряк (2-3 дні) і після його спаду вже реальний ефект. 

уколи філлери недорого в салоні краси

Важливо розуміти, що filler — це не імплантат. Він не ставиться на все життя. Гель, що вводиться під шкіру, з часом розсмоктується. З урахуванням індивідуальних особливостей організму та фізичних навантажень з філерами можна ходити від трьох місяців до трьох років.

Професійні косметологи у вашому місті нададуть грамотну консультацію та індивідуально підберуть філер, а з нашими акціями та знижками ви зможете без удару по фінансах пройти повний курс та виглядати на всі сто!

Противники ін’єкцій можуть вибрати крем-філер, який наповнює зморшки. Від звичайного крему він відрізняється підвищеним складом гіалуронової кислоти та морського колагену, які дають моментальний підтягуючий ефект відразу після нанесення. Зморшки стають менш помітними через 2-3 тижні регулярного застосування. Відповідно, ефект триватиме доти, доки ви користуєтеся кремом. 

Зважимо за та проти

Філлери – не панацея від зморшок, заломів та неідеальних форм. Надмірне захоплення уколами краси викликає неприємні наслідки, які проявляються набряклістю, зміною структури шкіри, її щільності та однорідності. 

Високі вилиці і пухкі губи в 20 років виглядають неприродно. Тому необхідно дотримуватися тимчасових рамок і не перетворювати «тюнінг» зовнішності на манію. Якщо в 40 років гель, крім зовнішнього ефекту, допоможе шкірі впоратися з віковими змінами, то в молодому віці ця процедура рекомендується лише усунення дефектів на обличчі.

протипоказання до уколів краси

Які альтернативи?

Незважаючи на безліч позитивних властивостей та відгуків, далеко не всі готові робити ін’єкції гелю в обличчя. Але у сучасному світі косметології альтернатива є завжди. Якщо філер з якоїсь причини вам не підходить, а молодість і красу хочеться втримати довше, можете скористатися такими процедурами:

  • Неінвазивна мезотерапія — під шкіру вводиться коктейль з вітамінів, амінокислот та мікроелементів, дія якого сприяє омолодженню, вирівнюванню кольору обличчя, тонусу та тургору. Мезотерапію можна робити із 18 років.
  • RF-ліфтінг — ця апаратна процедура допоможе позбавитися від зморшок та в’ялості шкіри за допомогою високочастотних радіохвиль. Підходить для жінок 30+.
  • SMAS-ліфтинг — потужний ефект, який прирівнюється до хірургічної підтяжки обличчя та виконується завдяки ультразвуку, спрямованому на глибокі шари шкіри. Процедури показані клієнтам після 35-40 років.
  • Мікрострумова терапія — стимуляція обмінних процесів і м’язів обличчя за допомогою мікрострумів. В результаті проведення збільшується кількість колагенових волокон, шкіра стає більш еластичною, підтягнутою, досягається омолоджуючий ефект.
  • Біоревіталізація — метод косметології, оснований на глибокому зволоженні шкіри за рахунок гіалуронової кислоти, з метою покращення її тонусу та еластичності. Після процедури зменшуються дрібні та великі зморшки, вирівнюється тон шкіри та підтягується овал обличчя.
  • Карбокситерапія — введення вуглекислого газу (CO2) у глибокі шари епідермісу. В результаті покращується якість шкірних тканин та зменшуються зморшки. До проведення процедури допускаються пацієнти після 25 років.

Для волосся на Покупоні можна підібрати відновлюючий та поживний догляд:

апаратні процедури для обличчя по акції

Читайте також: 
✔️ RF ліфтинг: що це, показання, відгуки, ціни 
✔️ Карбокситерапія обличчя та тіла 
✔️ Лазерне омолодження обличчя: види процедур та як вибрати свою

Протипоказання до інвазивних філерів

«Уколи краси» протипоказані при:

  • вагітності та лактації;
  • онкозахворюваннях;
  • хронічних захворюваннях, викликаних порушенням синтезу колагену;
  • гострій стадії герпесу.

За останні роки косметологія сильно просунулась вперед у сфері безопераційної зміни структури та стану шкіри, маскування дефектів та корекції пропорцій обличчя. Філери добре справляються з цим завданням.

Поділіться в коментарях, чи чули ви про філери, чи користувалися ними і чи задоволені результатом?

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *