AIN.UA: 10 цікавих фактів за 10 років роботи «Покупона»

12 травня компанія «Покупон» – найбільший маркетплейс послуг зі знижками на українському ринку – відзначає свій ювілейний 10-й День народження! За цей час командою Покупон пророблена колосальна робота, досягнуто чимало успіхів, реалізовані нові проекти. 

За допомогою сервісу користувачі можуть економити від 50 до 90% на будь-які товари і послуги, а партнери – знаходити потенційних покупців і розвивати свій бізнес. На «Покупоні» є все, що цікавить кожного українця: кафе і ресторани, туризм та заміський відпочинок, краса і SPA, медицина, навчальні курси, розваги. Активно розвивається напрямок акцій в онлайн форматі.

Крім класних знижок на послуги, «Покупон» пропонує широкий асортимент товарів з вигідним кешбеком – від одягу і всіляких необхідних для життя речей до великої побутової техніки та габаритного спортивного обладнання. 

10 цікавих фактів в цифрах за 10 років роботи розкажуть про «Покупон» красномовніше за будь-які слова:

1. У команді «Покупон» працює 150 чоловік, яких об’єднує спільна мета – зробити життя кожного користувача яскравіше і різноманітніше.

2. «Покупон» запустив понад 500 000 акцій.

3. Було використано 7 000 000 купонів «Покупон».

4. Користувачі «Покупон» заощадили понад 2 мільярди гривень. І це підтверджує 11-й факт :), що «Покупон» створює корисний, актуальний і затребуваний продукт.

5. На «Покупоні» зареєстровано понад 4 000 000 користувачів, і більшість з них – жінки.

6. Мобільний додаток «Покупон» було встановлено 2 000 000 разів.

7. Кожну акцію «Покупон» створює з урахуванням інтересів і запитів аудиторії. Але не можна не відзначити особливу пристрасть українців до відпочинку і смачної їжі :). За 10 років користувачі «Покупон» з’їли понад 370 000 піц і 450 000 порцій суші.

8. На «Покупоні» зібрано понад 5 500 000 відгуків про різні компанії. Це допомагає користувачам отримувати якісний сервіс і звертатися в кращі організації за послугами.

9. За 10 років сайт «Покупон» переглянули понад 200 000 000 разів.

10. «Покупон» бере активну участь у благодійній діяльності. За 10 років сума пожертвувань склала більше 1 320 000 грн.

Компанія бере участь у таких благодійних проектах:

  • Фонд допомоги тваринам «Happy Paw» з метою поліпшення ситуації з бездомними собаками і котами в Україні.
  • «Життєлюб» – для підтримки людей пенсійного віку.
  • Спільно з Українською біржею Благодійності ubb.org.ua «Покупон» проводить збір пожертвувань на засоби індивідуального захисту і обладнання в лікарні по боротьбі з COVID-19.
  • Благодійний фонд «Пігулки». Пожертви йдуть на закупівлю необхідного захисту від коронавірусу для онкохворих дітей та лікарів, які борються за їх життя в умовах катастрофічної нестачі антисептичних засобів.

З початку 2019 року стартував новий проект «Покупон» – лайфстайл блог, в якому редакційна команда ділиться експертним досвідом, корисними порадами та лайфхаками з приводу найактуальніших життєво важливих тем.

Команда Покупон дякує кожному, хто вніс частинку себе в розвиток і підтримку компанії, і продовжує працювати навіть в найскладніших для усіх обставин. Щоб ви могли дозволити собі більше завдяки знижкам. Ми віримо в світле і щасливе майбутнє кожного українця!
Джерело: https://ain.ua/2020/05/12/10-interesnyx-faktov-za-10-let-raboty-pokupona/

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *