Що подарувати на День захисників та захисниць України – ідеї подарунків на 1 жовтня

Що подарувати на День захисників та захисниць України – ідеї подарунків на 1 жовтня

День захисників та захисниць України (як і День українського козацтва) щорічно відзначали 14 жовтня, але після календарної реформи у 2023 році, за указом Президента, свято офіційно перенесли на нову дату – 1 жовтня. В урочистий день традиційно вітають усіх чоловіків та жінок, хто захищає чи захищав рідну країну. 

У цьому огляді BlogPokuponTeam зібрала ідеї подарунків усім героям ЗСУ: і мужчинам — татам, чоловікам, хлопцям, братам, колегам, та жінкам – сестрам, дружинам, матерям, дочкам. Дивіться і вибирайте, що подарувати: від потрібних і практичних презентів до приємного проведення часу, що запам’ятається позитивними емоціями ?

Акції
Показати всі
2 акцій

Подарунок-враження

Заміський вікенд

Відпочинок – це те, чого зараз особливо потребують наші захисники та захисниці. Скористайтеся вихідним, щоб побути вдвох чи сім’єю у тиші на природі. Як правило, заміські комплекси пропонують пакет послуг, в який, крім проживання та рум-сервісу, входить багаторазове харчування, насичена спа-програма та різноманітні розваги. У поєднанні з красою природи та спокійною обстановкою це ідеальний варіант для подарунка на 1 жовтня.

Акції
Від 2 ночей у будні у готелі «Залив» на озері
Сарни (Рівненська область)
-30%
5280 грн
3699.0 грн
Від 1 ночі з харчуванням у Золоті Піски на Дніпрі
Куліші (Дніпропетровська область), Зелена вулиця, 1Ж
-42%
3450 грн
1999.0 грн
Показати всі
72 акцій

Поїздка до Карпат

Карпати та Закарпаття – «найтихіше» місце в Україні, тож якщо хочете подарувати близькій людині подорож, обов’язково придивіться до курортів Західної України:

Чисте гірське повітря, ліси, озера, водоспади вразять будь-кого. А якщо розбавити споглядання природних пейзажів походами за грибами, кінними прогулянками та екскурсіями старовинними замками, то ціни такому відпочинку не буде.

Поїздка до Карпат – гарний подарунок на 1 жовтня
Акції
Від 3 ночей з харчуванням у готелі «У Роберта»
Чорна Тиса (Закарпатська область)
-20%
8100 грн
6479.0 грн
Показати всі
1 акцій

Спа-відпочинок

Популярна ідея подарунку на будь-яке свято, у тому числі і на 1 жовтня – спа-релакс. Спа – це прекрасний спосіб буквально оточити близьку людину теплом, подарувати їй відпочинок, розслаблення, відновлення, оновлення тіла та душі, зняти стрес та тривогу. Орієнтуйтеся на смаки того, кому робите презент: дівчина швидше за все не відмовиться від комплексної спа-програми з обгортаннями, масажем, ароматерапією та фіточаєм, чоловік – від відвідування сауни чи лазні.

Похід до спа підійде для подарунку захисницям
Акції
VIP-обгортання «Альгіотерапія» у «BodyLike»
Київ, Щекавицька вулиця, 30/39
-70%
4000 грн
1199 грн
VIP-обгортання в спа-капсулі в «BodyLike»
Київ, Щекавицька вулиця, 30/39
-70%
4000 грн
1199 грн
Показати всі
122 акцій

Фотосесія

Якщо ви хочете подарувати щось, що назавжди залишиться у серці: професійна сімейна чи ніжна лавсторі фотосесія – ідеальний варіант. Спільні спогади, красиво закарбовані на фото, – найкращий спосіб, навіть у найважчу хвилину далеко від дому, нагадати своєму захиснику чи захисниці, що їх люблять і чекають.

Сімейна фотосессія – подарунок на 1 жовтня захисникам і захисницям
Акції
Показати всі
26 акцій

Екстрім

У житті військових гострих відчуттів більше, ніж достатньо, але є й приємні незабутні емоції, які хочеться подарувати ? Наприклад, прогулянка на квадроциклах, мотоциклах, баггі чи картинг. Покататися з вітерцем, забувши про проблеми хоча б ненадовго – чудовий варіант для психологічного розвантаження та підняття настрою на честь свята 1 жовтня.

Картинг подарувати захисникам на 1 жовтня
Акції
Стрільба з 6 видів зброї в «Шалена Білка»
Буча, Інститутська вулиця, 54А
-50%
480 грн
239 грн
До 3 годин прокату квадроциклів у X-Park
Київ, Муромець парк
-40%
1000 грн
799.0 грн
Показати всі
3 акцій

Активне дозвілля

Розім’яти м’язи, емоційно розвантажитися та отримати масу позитивних емоцій – допоможуть активні розваги, в яких є нотка спортивного азарту. Ви можете:

⛸ Позмагатися на ковзанах;
? Посперечатися, хто закотить у лузу більше куль або заб’є страйк у більярді чи боулінгу;
? Організувати романтичну прогулянку на конях.

Подарувати активне дозвілля на день захисників
Акції
Знижка до 45% на гру в боулінг у клубі «Brooklyn»
Київ, Оболонський проспект, 21
-45%
0 грн
30.0 грн
Знижка 30% на гру в боулінг у «Flash bowl»
Київ, Степана Бандери проспект, 20Б
-30%
0 грн
15.0 грн
Показати всі
5 акцій

Спортивний абонемент

Спорт – хороший спосіб ненадовго відволіктися від думок, реальності та тримати себе у формі, що так важливо для військових. Подарунковий абонемент у тренажерний зал або на йогу – непоганий варіант «показати» коханій людині, що ви дбаєте про її фізичне і частково ментальне здоров’я. Ще краще, якщо ви займатиметеся разом, адже немає нічого важливішого, ніж дорогоцінні хвилини, проведені поруч із близьким.

Абонемент до спортивного залу подарунок на День захисників і захисниць України
Акції
До 3 місяців тренувань в «Tiger Fitness»
Київ, Івана Дьяченко вулиця, 20А
-41%
680 грн
399.0 грн
Відвідування тренажерного залу в «Atlant GYM»
Київ, Вадима Гетьмана вулиця, 46Б
-51%
800 грн
559.0 грн
Показати всі
17 акцій

Квест

Подаруйте своїй близькій людині (чоловікові, хлопцю, братові, батькові, сестрі, дівчині, дружині) спільну захоплюючу авантюру у світ головоломок, загадок та цікавих завдань. Зберіться невеликою дружньою чи сімейною компанією, або сходіть у квеструм удвох – у будь-якому випадку море вражень та позитивних емоцій вам забезпечене!

Акції
Квест «Ліфт» у будні дні від «Logikum»
Київ, Оболонський проспект, 1Б
-25%
700 грн
525.0 грн
Квест «Лабіринт страху» від «Insomnia»
Київ, Хрещатик вулиця, 15
-50%
720 грн
359.0 грн
Показати всі
25 акцій

Практичні подарунки

Подарунковий сертифікат від Покупон

Не завжди вдається вгадати, що саме хоче людина, якій ви зібралися дарувати подарунок. Або у вас може бути відчуття, що вона і так має все необхідне. У подібній ситуації виручить подарунковий сертифікат від Покупон, який одержувач зможе використати на власний розсуд. З його допомогою можна замовити будь-яку послугу на сайті pokupon.ua – від розваг до медичних послуг. Сплатіть, скачайте та роздрукуйте на кольоровій листівці або надішліть електронний файл у месенджері з гарним привітанням до 1 жовтня.

Акції
Подарункові сертифікати від Pokupon.ua
Вся Україна
-0%
0 грн
250.0 грн
Показати всі
1 акцій

Донат на армію

Ще один варіант подарунка для військового, у якого, як вам здається, вже все є – донат. Це може бути внесок до загального збору на потреби української армії або безпосередньо для батальйону, в якому служить близька людина, – вирішувати вам. Так чи інакше військовий оцінить такий внесок і знатиме, що його підтримують.

Акції
Показати всі
2 акцій

Б’юті-подарунок

Захисники та захисниці України не лише хоробрі та стійкі, а й гарні – і ніхто не скасовував для них необхідність бути доглянутими. Модна стрижка в барбершопі – мастхев для стильного героя, який стоїть на варті нашого спокою. А гарний манікюр з покриттям, стильна стрижка та фарбування стануть запорукою гарного настрою та впевненості у собі у прекрасних захисниць.

Бьюті-подарунок на день захисників і захисниць 2023
Акції
Чоловіча стрижка та корекція бороди у Brotherhood
Київ, Сергія Набоки вулиця, 12
-40%
300 грн
199.0 грн
Чоловіча стрижка та корекція бороди у «Sharp»
Київ, Лаврська вулиця, 4
-40%
550 грн
329.0 грн
Показати всі
15 акцій

Термочашка

Термокружка – недорогий, корисний презент як у повсякденності, так і в польових умовах. З настанням холодів такий подарунок для військових особливо актуальний, адже життя на передовій не може похвалитися комфортом. А завжди гарячий кухоль чаю чи кави у вогкому та холодному окопі принесе більше користі, ніж будь-які матеріальні цінності.

Термочашка – корисний подарунок для захисників

Похідний інвентар

Речі, які стануть у нагоді і в турпоході, і в окопах – відмінний варіант подарунка, якщо ви хочете презентувати щось корисне і практичне військовим. Тактичний армійський спальник, розрахований на температуру до -25 градусів, із захистом від вологи – незамінна річ в умовах польового життя.

Подарувати захисника тактичний армійський спальник

Не менш крутий варіант, особливо у світлі майбутніх холодів, – мобільна туристична буржуйка, а суто для готування – портативна газова плита або спиртова горілка. Приємним бонусом до будь-якого подарунка стануть термоустілки, які зігріють ноги вашого супергероя навіть у суворі морози, та туристичні рушники.

Акції
Знижка 40% на меню кухні в ресторані «Мітла»
Київ, Прорізна вулиця, 21
-40%
0 грн
30 грн
Знижка до 35% на меню кухні у ресторані «Дубаї»
Київ, Велика Васильківська вулиця, 1-3
-35%
0 грн
25.0 грн
Показати всі
74 акцій

Рюкзак

Ще один без перебільшення корисний подарунок, який, якщо підійти до вибору серйозно, може стати найкращим другом вашого захисника на довгі роки. Міцний та місткий армійський рюкзак з анатомічною спинкою, надійним поясним кріпленням та міцними лямками – максимально практичний варіант подарунка, який прослужить своєму власнику довгу та гарну службу.

Подарувати рюкзак на 1 жовтня 2023 року

Фітнес-браслет

Хлопець чи дівчина товаришує чи планує потоваришувати зі спортом? Тоді можна купити в подарунок на День захисника України фітнес-браслет. Цей чудовий гаджет здатний відстежувати активність протягом дня, рахувати витрати калорій, моніторити якість сну та багато іншого. Він стане вірним помічником на шляху до спортивних звершень.

Фітнес-браслет буде гарним подарунков для захисників і захісниць
Акції
До 3 занять великим тенісом від KAMON Tennis
Київ, Академіка Вернадського бульвар, 32
-50%
440 грн
255.0 грн
Знижка 30% на ковзанку в ТРЦ Dream
Київ, Оболонський проспект, 1Б
-30%
0 грн
14 грн
Показати всі
50 акцій

Гамак

Гамак – незамінна річ для туристів та тих, хто любить вибиратися дикуном на природу. Якщо ваш захисник чи захисниця серед них – сміливо даруйте такий корисний аксесуар. Також гамак може стати в нагоді і для відпочинку на «позиції», але користуватися ним за прямим призначенням у відкритій місцевості потрібно вкрай обережно, найкраще в критому бліндажі.

Говорячи про практичність, не варто забувати і про те, що якісний гамак зроблений з міцної тканини з водовідштовхувальними властивостями, його можна використовувати як підстилку на землі, накриття від дощу, засіб для перенесення не надто важких габаритних вантажів та транспортувального щита для поранених. Тож якщо ви націлені подарувати військовому справді корисну річ – легкий та компактний, але водночас багатофункціональний гамак зайвим не буде.

Подарувати гамак на День захисників України

Навушники

Навушники – вкрай необхідна річ у повсякденності. Зверніть увагу на стан цього аксесуара (якщо такий є) у вашого чоловіка або дівчини. Можливо, вони вже доживають свої останні дні або модель настільки застаріла, що якість звуку бажає кращого. Тоді напевно має сенс придивитись нові як подарунок на 1 жовтня.

Навушники як подарунок захисникам на свято
Акції
Знижка 50% на шашличні сети від Шашлик від Рафаеля
Київ, Миколи Закревського вулиця, 51/2
-50%
0 грн
50.0 грн
Знижка 52% на суші-сет «Феєрія» від «Sushitta»
Київ, Ганни Ахматової вулиця, 46
-52%
0 грн
30 грн
Показати всі
55 акцій

Камені для віскі

Охолоджене каміння для віскі використовують замість льоду, щоб не розбавляти шляхетний напій водою і не втрачати його смакових якостей. Найчастіше каміння зроблено зі стеатиту, який не вступає у хімічні реакції та повністю безпечний для здоров’я. Достатньо промити каміння теплою водою, покласти на кілька годин у морозилку та додати у віскі (2-3 камені на 50 мл напою) перед вживанням.

Камені для віскі неймовірний подарунок на день захисників України

Мультитул

Військові чоловіки та жінки дуже практичні та люблять подарунки, які буквально втілюють собою слова «користь» та «багатофункціональність». Якісний мультитул здатний замінити собою цілу скриньку інструментів і займає зовсім небагато місця – потрібна річ як у польових, так і в повсякденних умовах.

Мультітул – корисний подарунок на свято
Акції
Квиток на виставу «Тиснява» від Театру драматургів
Київ, Петра Сагайдачного вулиця, 25Г
-30%
300 грн
209.0 грн
Квиток на виставу «Рептилії» 26.04
Київ, Петра Сагайдачного вулиця, 25Г
-30%
300 грн
209.0 грн
Показати всі
12 акцій

Повербанк

Powerbank або портативний зарядний пристрій – незамінний атрибут у відрядженні або подорожі, де немає розетки поблизу, щоб зарядити телефон. Це універсальний корисний подарунок, який не буде припадати пилом на полиці.

Повербанк підійде як подарунок на свято 1 жовтня

Трохи про історію свята

День захисників та захисниць України – досить молоде, але дуже важливе свято українського народу, яке висвітлює нашу ідентичність. До 2014 року українці відзначали День захисника Вітчизни 23 лютого. У зв’язку з агресією сусідньої держави Петро Порошенко висунув ініціативу розділити свята та ніколи більше не святкувати цей день за військово-історичним календарем сусідньої країни. Адже в українського війська безліч своїх значних подвигів, і народ України має вшановувати захисників саме своєї Вітчизни, а не чужої.

8 жовтня 2014 року Український інститут національної пам’яті підтримав ідею Петра Порошенка та День захисників з 23 лютого перенесли на Покров день (14 жовтня), який був великою урочистою подією для запорізьких козаків. В 2023 році, у зв’язку з календарною реформою та підтриманням тієї самої ідеї: «якнайдалі віддалитися від «сусідів»» – День захисників і захисниць України знову перенесено і тепер святкують 1 жовтня.

Акції
Від 2 ночей з сніданками і SPA в комплексі Карпати
Мигово (Чернівецька область), Буковинська вулиця, 178
-45%
8700 грн
5599.0 грн
Від 3 ночей SPA-відпочинку в «VitaPark Карпати»
Жденієво (Закарпатська область), Шевченка вулиця, 257
-15%
8544 грн
7259.0 грн
Показати всі
81 акцій

Читайте також:
✔️Що подарувати хлопцеві?
✔️Що подарувати дівчині, якщо твої ідеї на нулі
✔️Де посмажити шашлики у Києві та під Києвом
✔️Куди поїхати у жовтні: оксамитовий сезон в Україні
✔️Відпочинок у Карпатах восени: 9 ідей відпустки у горах

У нашому огляді ми зібрали ідеї подарунків на День захисника України на власний розсуд, ви ж можете дарувати на 1 жовтня свої подарунки, які, як вам здається, більше сподобаються вашим рідним та близьким людям. Діліться у коментарях, що це будуть за презенти ;)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *