Жодних шкарпеток, або як обрати ідеальний подарунок чоловікові на день народження

Як відомо, приємно не тільки отримувати подарунки, але і робити їх, тим більше якщо одержувач – коханий чоловік :). Існує поширена думка, що вибрати презент для чоловіка складніше, ніж для жінки. Однак цей стереотип відразу розвіюється, коли ви знаєте, чим захоплюється чоловік і що йому подобається.

Як підібрати подарунок, який не буде вкриватися пилом на полиці? Чим керуватися, щоб презент влучив «в десяточку»? Редакція Покупона вирішила підкинути вам масу крутих ідей на вибір подарунка для коханого чоловіка. А як бонус – супер-знижки до 90% і кешбек до 15% на все-все-все. З Покупоном робити презенти і приємніше, і економніше :).

Емоції у подарунок: даруємо чоловікові враження

Хороший подарунок – це зовсім не обов’язково щось матеріальне, адже порадувати можна і яскраві враження. Розповідаємо, який оригінальний подарунок можна піднести чоловікові, щоб день народження запам’ятався надовго.

Життя вимірюється не кількістю зроблених вдихів і видихів, а кількістю моментів, коли від щастя захоплює дух.

Екстрім 

Якщо ваш чоловік любить «адреналінове» дозвілля, придивіться до екстремальних розваг:

  • Година катання на квадроциклах – оригінальний і дуже крутий подарунок, від якого ваш іменинник буде в повному захваті.
  • Заїзд на картингу – розвага, яке дозволить чоловікові відчути себе справжнім «шумахером».
  • Курс водіння на мотоциклі – хтозна, можливо, ваш чоловік давно плекає байкерські мрії?
  • Політ в аеротрубі – оригінальний подарунок, який поєднує в собі екстрим і нестримні веселощі.
  • Політ на літаку. Навіть якщо ваш чоловік не раз літав за кордон, піднятися вгору на одномоторному винищувачі, параплані або американському легкому літаку – зовсім інші відчуття. Загострюється почуття невагомості, серце завмирає на віражах, по тілу пробігає легкий мандраж від відчуття штурвала в руках …
  • Подарувати політ на повітряній кулі. Тут не буде різкого пілотування. Величезний кольоровий шар, як огрядний круїзний лайнер, пливе по небу, періодично гучно видихаючи гаряче повітря. Але подорож точно залишає захоплюючі враження.
подарувати катання на квадроциклі

Марафет у крутому барбершопі

Стрижка в хорошому барбершопе – це щось більше, ніж просто чоловіча б’юті-послуга. Барбершоп – це суворий чоловічий стиль, високий рівень сервісу і талановиті майстри своєї справи. Тут врахують кожне побажання чоловіка і перетворять його на справжнього мачо. До того ж нерідко бонусом до основних послуг йдуть процедури на зразок пілінгу і камуфлювання сивини. Купуйте сертифікати на послуги барбершопу на Покупоні зі знижкою до 70% і сміливо радуйте коханого :).

подарувати похід до барбершопу

СПА-програма

Повірте, чоловіки теж в глибині душі мріють забути про повсякденні турботи, перевести дух і якісно розслабитися. Навіть не роздумуйте – даруйте коханому чоловікові ароматний і ніжний релакс у вигляді комплексної спа-програми або екзотичного розслабляючого масажу. А ще краще візьміть сертифікат для двох і насолоджуйтеся разом – зі знижками Покупона ви можете більше!

Віртуальна реальність

На чотириколісному екстрімі наші ідеї подарунків чоловікові не закінчуються :). Не менш пікові емоції чоловік отримає, опинившись у віртуальній реальності. Захоплюючий сюжет, небезпечні і складні перешкоди, занурення в інший світ за допомогою гри – повний ескапізм! Подаруйте коханому чоловікові годину неймовірних пригод у віртуальній реальності, скориставшись знижками Покупона до 70%, і йдіть рятувати світ!

Стрілялки

Навіть якщо чоловік стверджує, що він доросла та серйозна людина, не вірте йому ;). В глибині душі всі представники сильної статі – хлопчики, які завжди «за» те, щоб пограти в войнушки. Тому якщо ви виберете в якості подарунка сертифікат на гру в пейнтбол або лазертаг, то 100% не помилитесь.

пейнтбол у подарунок

Спогади у світлинах

Красива фотокнига може стати як самостійним подарунком, так і приємним доповненням до іншого презенту. Пам’ятний альбом можна наповнити по-різному: спільними фотографіями або створити цілу фотоісторію життя вашого чоловіка, використавши його дитячі та підліткові світлини. Такий подарунок точно викличе посмішку на обличчі вашого чоловіка і зворушить його. А втілити ідею в реальність допоможуть знижки Покупона до 55% на друк фото.

«Бон вояж!»

Захоплююча подорож – один з найкращих варіантів подарунку на день народження, однак він же і навитратніший. Тому туристичну казку доречніше дарувати на ювілей, який вимагає серйозних презентів. Втім, це не обов’язкова умова, особливо якщо ви обидва обожнюєте подорожувати :).

подарувати чоловіку подорож

Зі знижками Покупону до 70% ви можете вирушити хоч за місто, хоч на край світу. Подаруйте коханому:

Читайте також: ТОП-30 пам’яток України для подорожей

Універсальні подарунки

Є такі подарунки, які здатні потішити чоловіка незалежно від його захоплень і роду діяльності. Це може бути одяг, стильні аксесуари, парфуми, чоловіча косметика і інші приємності. А щоб не потрапити у халепу, придивіться до історії браузера, вкладок з інтернет-магазинами і згадайте, про що ваш чоловік найчастіше мріє вголос.

Спортивний костюм

Багато чоловіків тільки вдають, що не цікавляться модою, але гарно виглядати приємно кожному – це факт. Тому не соромтеся поповнити гардероб улюбленого стильною штучкою, особливо якщо точно знаєте, що в ньому бракує новеньких футболок або зручного спортивного костюму.

подарувати чоловіку спортивний одяг

Стильні ремені та гаманці

Придивіться до шкіряних або тканинних ременів, перевірте, чи не зносився чоловіків гаманець і чи не час купувати новий. А може, ваш чоловік вважає за краще солідні барсетки, портмоне і поясні сумки? Також доповнять стильний чоловічий образ добротні ключниці та елегантні запонки.

подарувати чоловіку аксесуар

Портфель або рюкзак

Як не крути, але без аксесуару для речей не обійтися. Діловим чоловікам пасуватимуть  презентабельні шкіряні портфелі, стильним представникам чоловічої статі – модні і зручні сумки через плече, для практичних і спортивних – міські рюкзаки

портфель у подарунок чоловіку

Годинник

Гарні чоловічі наручні годинники завжди вважалися ознакою статусу. Якщо хочете піднести коханому по-справжньому крутий подарунок, який підкреслить особливості його стилю і одночасно буде дуже практичним, годинник – те що треба. На Покупоні ви знайдете широкий асортимент наручних годинників найрізноманітніших форматів: від простих спортивних до розкішних і респектабельних зі сталевими і шкіряними браслетами. Якщо ваш чоловік йде в ногу з часом, і хоче встигати все на світі і ще стежить за здоров’ям, то подбайте для нього смарт-годинник або фітнес-браслет.

годинник у подарунок чоловіку

Барний сервіз

Якщо ваш чоловік не відмовлявся принципово від міцних напоїв і не проти викурити сигаретку-іншу під настрій, обов’язково занотуйте це. Вишукана фляга, попільничка або набір барного посуду з модним дизайном ідеально впишуться в імідж справжнього естета.

Айкос або електронна сигарета

Для чоловіка, який любить подиміти, але піклується про здоров’я, відмінним варіантом подарунку стануть електронні сигарети.

електронна сигарета у подарунок

Елітна кава

Якщо ваш чоловік – справжній кавоман, потіште його кавомолкою або кавоваркою, а до них – якісною зерновою кавою. Все це можна купити на Покупоні онлайн з відмінним кешбеком таі доставкою до дверей від Нової пошти.

подарувати добру каву чоловіку

Парфуми

Приємний аромат додає образу особливої цікавинки, доповнюючи і обігруючи його. Підберіть коханому чоловікові якісний парфум, керуючись нашим гайдом з вибору парфумів. Таким пахучим подарунком на день народження ви вб’єте відразу двох зайців: і імениннику буде приємно, і вам;).

Подарунок шанувальнику зеленого туризму

Хтось не може уявити собі повноцінний відпочинок без поїздки за місто і ночівель у наметі. Якщо ваша друга половинка – з таких людей, потыште його подарунком туристичної тематики. На Покупоні ви знайдете великий асортимент товарів для екотуризму за приємними цінами з вигідним кешбеком.

Намет

Можливо, для повного комплекту туристичного набору вашому чоловікові не вистачає намету для повного щастя? Так на Покупоні знайдуться будь-які: пляжні, туристичні, всесезонні для риболовлі, одномісні або багатомісні. Читайте також наш огляд як вибрати намет і замовляйте онлайн з відмінним кешбеком і доставкою до дверей від Нової пошти.

подарувати намет

Аксесуари для комфортного походу

Активний спосіб життя складно уявити без гарної і місткої термосумки, термокруколю або ланч-боксу. У холодну погоду важливо, щоб їжа і питво зберігали своє тепло, влітку, особливо де-небудь на пікніку, не обійтися без прохолодних напоїв. Тож якщо хочете потішити чоловіка стильним і корисним аксесуаром, придивіться до розділу термопродукції на Покупоні. А щоб подарунок вийшов оригінальним, на термос або кухоль можна замовити друк – класний принт або іменний підпис. Це перетворить гарний посуд на по-справжньому пам’ятну річ.

Спальний мішок

Хороший спальник – на вагу золота для фаната зеленого туризму. На Покупоні ви знайдете спальні мішки на будь-який смак: кокон або ковдру, з холлофайбером або поліестером у якості наповнювача. Поспішайте вибрати і купити найм’якіший та найзручніший спальник онлайн з доставкою до порога від Нової Пошти!

спальний мішок у подарунок

Що дарувати фанату риболовлі

Якщо ваш чоловік не може жити без риболовлі, саме час пригледіти для нього відповідний подарунок. Завдяки нашим ідеям його улюблене хобі може принести йому ще більше радості і задоволення :).

Сертифікат на платну риболовлю

Подаруйте чоловікові класні рибальські вихідні на водоймі з потенційно хорошим клюванням і комфортабельною прибережною інфраструктурою. Придбавши один з сертифікатів Покупона на платну риболовлю зі знижкою до 95%, ви забезпечите вашому фанату риболовлі багатий вилов і справжній релакс.

сертифікат на рибну ловлю у подарунок

Складне крісло

Складно уявити риболовлю без гарного крісла, в якому можна розслабитися з максимальним комфортом і повністю зануритися в процес, не відволікаючись на незручності. Завдяки такому подарунку ловля риби стане і захоплюючою, і зручною, правда, є ризик, що чоловік не схоче вилазити з крісла;).

Вудочка

Якщо ваш чоловік – завзятий рибалка, то, швидше за все, у нього вже є вудка. Однак це не означає, що він відмовиться від ще однієї. Особливо якщо ви підберете якісний спінінг з гарними технічними характеристиками.

подарувати снасті

Аксесуари для риболовлі

Подібні речі краще дарувати комплексом: посуд для смачної ароматної юшки, практичні чохли та тубуси для вудок, підставки під вудлища, індикатори клювання. А щоб подарунок виглядав зовсім солідно, складіть аксесуари в об’ємний і міцний рюкзак, що так необхідний рибалці, який вирушає на тривалу риболовлю.

Ідеї для інтелектуалів

Ваш улюблений чоловік любить читати, вчить мови і не втомлюється самовдосконалюватися? У нас є ідеї, що йому подарувати!

Книги

Шанувальник захоплюючих історій і сюжетних хитросплетінь неодмінно оцінить подаровану йому художню книгу, особливо якщо ви вгадаєте з жанром і автором.

Якщо чоловік цікавиться наукою, і глибоко всередині нього живе геніальний вчений, вручіть йому науково-популярний нон-фікшн. А чоловік-бізнесмен, який не стоїть на місці і прагне розвивати свої навички, зрадіє корисному бізнес-гайду або книзі-мотиватору. Але найкращий варіант, що дозволяє поєднати відразу кілька літературних подарунків – це електронна книга, в яку можна закачати зразу цілу бібліотеку.

подарунки чоловіку інтелектуалу

Курси для розвитку коханого чоловіка 

Знаєте, чим захоплюється ваш чоловік і які скіли хоче «прокачати»? Проявіть практичність – подаруйте йому курс відповідної тематики. Якщо він – поліглот, давно мріє покращити навички англійської або вивчити нову мову, відмінним подарунком стане сертифікат Покупона на курси іноземної мови, що дає знижку до 96%.

Діловому чоловікові буде цікаво відвідати бізнес-тренінг, творчому – майстер-клас або курс з вокалу, живопису або акторської майстерності. Чоловік, який любить підкоряти нові вершини і живе за принципом «немає межі досконалості», із задоволенням відвідає курси з IT та особистісного розвитку.

Комфорт

Особистісному та інтелектуальному розвитку нічого не повинно заважати, тому читати розумні книжки і працювати з ноутбуком найкраще в зручному кріслі. Це може бути супер-комфортне трендове крісло-мішок, які люблять як молоді хлопці, так і чоловіки у віці. Якщо чоловік – шанувальник вінтажу та цінує традиції, то, можливо, йому прийдеться до смаку крісло-гойдалка, в якому так добре розслаблятися біля вікна або на балконі з улюбленою книжкою.

Що подарувати чоловіку-спортсмену

Сталеві м’язи, протеїн, щоденні тренування… Знайомо? Ймовірно, ваш чоловік захоплюється спортом і на день народження буде радий будь-якому подарунку, пов’язаному з активним способом життя.

Абонемент до спортзалу

Незалежно від того, чи робить ваш чоловік перші кроки у світі спорту або вже давно і щільно тренується, відмінним подарунком на день народження стане спортивний абонемент. Це може бути абонемент на відвідування тренажерного залу, групові заняття або заняття з персональним тренером. А може, ваш чоловік давно хотів спробувати себе у бойових мистецтвах або зануритися в загадковий світ йоги? Зі знижками Покупона на спорт до 90% можна виконати будь-яку спортивну мрію :).

Спортивні пляшки та шейкери

В якості презенту для всіх, хто веде здоровий спосіб життя, можна вибрати спортивні пляшки, фляги та шейкери. Чоловік, який стежить за своїм водним балансом або підтримує м’язовий тонус протеїновими коктейлями, неодмінно оцінить такий подарунок. Це вкрай зручний аксесуар, який стане в нагоді і в спортзалі, і на прогулянці парком або біля моря.

Аксесуари для спорту

Яким би спортом не займався ваш чоловік, крутим подарунком стане будь-який доречний аксесуар:

Спортивні аксесуари мають бути практичними і стильними. Саме такі ви знайдете на Покупоні з кешбеком до 15% і доставкою.

спортивні подарунки

Набори для ігрових видів спорту

Якщо хочеться порадувати кохану зі своїм невеликим інтересом, піднесіть в подарунок набір для тенісу або бадмінтону. А на закуску – крутий баскетбольний, волейбольний або футбольний м’яч, який стане незамінною частиною спортивного арсеналу вашого спортсмена. Чоловіки у більшості полюбляють рухливі ігри з м’ячем, тому подібним подарунком ви обов’язково піднімете своєму коханому настрій!

Що дарувати чоловіку «на всі руки майстру»

Якщо ваш чоловік – творча натура, то і подарунок повинен відповідати його внутрішньому стану, захопленням і інтересам. Нагадуємо, що можна подарувати на день народження чоловікові, який любить працювати руками :).

Робочі інструменти

Є такі чоловіки, які не знають, що таке «кінець ремонту» – вони готові вдосконалювати будинок безперервно. Якщо ваш чоловік саме такий, і ви готові заохочувати його прагнення до прекрасного, зазирніть до будівельного відділу на Покупоні. Чоловік, який любить працювати руками, буде радий:

Якісні інструменти спростять життя вашому домашньому перфекціоністу :).

робочі інструменти у подарунок

На допомогу кухарю 

Всупереч стереотипним уявленням, про те, що кухня – це виключно жіноча вотчина, чоловіки теж нерідко люблять і вміють смачно готувати. А дехто вважає, що саме з них виходять найкращі кухарі. Не будемо гадати, так це чи ні, просто порадимо: якщо ваш чоловік любить готувати, заохочуйте! Природжений кухар залишиться задоволений, отримавши в подарунок:

Кльові подарунки автомобілісту

Чоловіки, у яких є особисте авто, зазвичай піклуються про нього не гірше, ніж про кохану жінку :). Радимо не ревнувати, а подарувати щось таке, що ваш чоловік як водій неодмінно оцінить.

Автопослуги

Чоловік неодмінно оцінить вашу турботу про його улюблену автівку, тож якщо ви не дуже знаєтесь у запчастинах і автоелектроніці, подаруйте те, для чого не потрібні глибокі пізнання:

автопослуги у подарунок чоловіку

Авточохли

Модний чохол для ключів запалювання може стати класним додатком до більш серйозного подарунку. На Покупоні ви знайдете силіконові, або з натуральної шкіри з протиугонним ефектом, і самих різних кольорів і стилів. Корисним подарунком будуть і універсальні тканинні чохли на сидіння автомобіля і спеціальні чохли на колеса.

подарунок чоловіку автомобілісту

Электроніка для автомобіля

У сучасному авто складно обійтися без якісної електроніки, яка істотно полегшує життя водієві. Пригледіть на Покупоні гарний відеореєстратор, який стане другою парою очей для чоловіка за кермом, або GPS-навігатор, який спрощує будь-яку далеку і не дуже поїздку. А зробити водіння більш безпечним допоможуть камери заднього виду і радар-детектори.

Домкрат

Домкрат – корисна штука для чоловіка, в якого є свій автомобіль. Особливо якщо він вважає за краще лагодити і тюнінгувати свою машину самостійно, без допомоги СТО. Коли потрібно кілька годин пролежати під авто, без домкрату не обійтися!

подарунок водію машини

Зволожувач повітря

Якість повітря в автомобілі багато в чому визначає комфортність поїздки, ви напевно і самі це відчуваєте. Тому відмінним подарунком для людини, яка багато часу проводить «на колесах», стане зволожувач повітря, який зробить атмосферу в салоні авто приємною і корисною.

Який подарунок буде дурним тоном

Гель для гоління, шампунь і шкарпетки можна дарувати тільки в тому разі якщо вони необхідні «на вчора». В інших випадках такий презент буде говорити про те, що ви готувалися до свята абияк.

Щоб подарунок не виглядав, як відмазка, підійдіть до питання творчо, з увагою. Поцікавтеся улюбленими хобі чоловіка, прислухайтеся, про що він найбільше говорить – іноді натяки на бажання прослизають у простій бесіді. Якщо ваш чоловік – з тих, «у кого все є», подумайте про те, які враження могли б його потішити таі відкластися в пам’яті.

що подарувати чоловіку

Уважність і бажання почути і відчути іншу людину – головні складові вдалого подарунку. А іноді можна просто запитати, адже краще дарувати «на замовлення», ніж помилитися і піднести непотрібну річ.

А як ви підходите до процесу вибору подарунку коханому чоловікові? Якщо у вас є ідеї, які не ввійшли до цього списку, діліться ними в коментарях :).

2 коментарів
Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *