Що подарувати дівчині: ідеї подарунків на будь-яке свято

Что подарить девушке: топ подарков по любому поводу

Що подарувати дівчині? – Питання, що терзає чоловічі уми століттями. Примітно, що навіть за нинішнього розмаїття товарів та послуг на будь-який смак та гаманець, визначитися з гідним подарунком для дівчини складно не лише її нареченому, а й подругам. BlogPokuponTeam поділиться найкращими ідеями презентів, які зможуть щиро порадувати дівчат з нагоди будь-якого свята – зі знижками до 90% від Покупон – вибирайте 👇

Подарунковий сертифікат

Сертифікат Покупон – топ-презент на всі випадки життя. Якщо ви довго ламали голову, але так і не вирішили, що ж подарувати коханій дівчині, дружині, подрузі чи колезі, то ось вам безпрограшний варіант. Вибирайте на яку суму зробити подарунок – 250, 500, 1000, 1500, 2000, 2500, 3000, 4000, 5000 грн – і сміливо даруйте. А дівчина вже сама визначиться, на що його витратити. На Покупоні безліч розваг, б’юті-послуг, туристичних пропозицій, і це далеко не все 😉

Подарунковий сертифікат для подарунка дівчині
Акції
Подарункові сертифікати від Pokupon.ua
Вся Україна
-0%
0 грн
250.0 грн
Показати всі
1 акцій

Фотосесія

Професійна фотосесія для дівчини або жінки – це не просто зйомка та красиві фото в результаті, а повноцінний емоційний сплеск, який допомагає розкрити жіночність, чуттєвість, пристрасть… Саме тому багато жінок мріють про такий експірієнс, а особливо, фото-презент порадує любительок активного життя у соціальних мережах. Обирайте найкращі пропозиції у вашому місті зі знижкою від Покупона до 90%.

Фотосесія – гарний подарунок на свято для дівчини
Акції
Показати всі
26 акцій

Екстрім

Якщо дівчина за яскраві адреналінові пригоди, перед вами відкривається величезне поле цікавих пропозицій для неї. Вибирайте найкращі екстремальні розваги та заощаджуйте зі знижками від Покупона до 50%.

Рекомендуємо:

Прогулянка на квадроциклах як подарунок
Акції
Знижка 40% у мотузковому парку «Активна країна»
Київ, Оболонська набережна
-40%
0 грн
10 грн
До 3 годин прокату квадроциклів у X-Park
Київ, Муромець парк
-40%
1000 грн
799.0 грн
Показати всі
21 акцій

Квитки на спектакль, концерт, у кіно

Напевно, ви зі своєю дівчиною або дружиною частенько ходите, принаймні, у класичний кінотеатр, і вам може здатися, що така ідея на подарунок не підходить. Але як щодо того, щоб підійти до питання креативно і звозити кохану у «Кінодром» – автокінотеатр просто неба?! Тільки уявіть емоції дівчини від такого заходу: вечір, зоряне небо, лише ви удвох у машині, на торпеді улюблена їжа, яку ви замовили заздалегідь, цікавий фільм на її смак – хіба ж не романтично? 🥰😍

А може ваша дама любить класику і замість кіношки віддає перевагу театральній виставі? Тоді й думати нема чого – купуйте квитки до театру зі знижкою від Покупон. Реалістичні декорації, сучасні вистави, неймовірна гра акторів – все це принесе масу радості поціновувачам мистецтва.

Акції
Квиток на виставу «Тиснява» від Театру драматургів
Київ, Петра Сагайдачного вулиця, 25Г
-30%
300 грн
209.0 грн
Квиток на виставу «Рептилії» 26.04
Київ, Петра Сагайдачного вулиця, 25Г
-30%
300 грн
209.0 грн
Показати всі
13 акцій

Запрошення на квест або VR гру

Повірте, багато дівчат люблять комп’ютерні ігри і часто грають краще чоловіків😉 Якщо ваша кохана, подруга чи колега серед них – запросіть її до квест-кімнати чи VR-клубу. Проявити кмітливість і знайти вихід із зачиненої кімнати, поринути у віртуальну пригоду, а може стати детективом чи супергероєм, – сюжетів класичних і віртуальних квестів величезна кількість – вибирайте.

Віртуальна реальність на подарунок
Акції
До 2 годин VR гри в клубі «Sfera VR»
Київ, Велика Васильківська вулиця, 120
-30%
330 грн
249.0 грн
До 2 години VR квесту в клубі «Sfera VR»
Київ, Велика Васильківська вулиця, 120
-30%
400 грн
299.0 грн
Показати всі
25 акцій

Прогулянка на конях

Покататися на коні мріє багато дівчат. Якщо помітили у своєї дами серця симпатію до цих граційних тварин, подаруйте їй прогулянку верхи. Або розділіть із нею радісні емоції. Такий оригінальний подарунок обійдеться зовсім недорого — зі знижкою від Покупон до 50%.

Прогулянка на конях
Акції
Знижка на кінні прогулянки від клубу «Скіф»
Київ, Долобецький острів
-51%
800 грн
69.0 грн
Майстер-клас «Контактна стайня»
Копачів (Київська область)
-35%
600 грн
389.0 грн
Показати всі
5 акцій

Романтичний вікенд

Втекти із замкнутого кола робота-дім і вирушити на відпочинок у гори, до українського моря чи за місто. Тільки вона і ви разом – чудова ідея у будь-яку пору року. В Україні багато класних туристичних місць із розвиненою інфраструктурою. Можна відвідати Львів, Закарпаття, Буковель, Кам’янець-Подільський, Одесу. Головне – добре спланувати подорож!

Романтичний вікенд на подарунок для дівчини
Акції
Від 2 ночей зі сніданками у готелі «Шепіт Карпат»
Пилипець (Закарпатська область), 344
-30%
3600 грн
2519.0 грн
Від 2 ночей зі сніданками в готелі «Шепіт Карпат»
Пилипець (Закарпатська область), 344
-30%
4100 грн
2869.0 грн
Показати всі
86 акцій

Вечеря в її улюбленому ресторані

Подаруйте найкращій жінці на світі незабутній вечір удвох в її улюбленому ресторані, кафе чи кальянній – зі знижками від Покупона до 60% це доступне задоволення🙂 А якщо світській вилазці жінка віддає перевагу домашньому затишку, страви можна замовити на самовивіз або доставкою.

Буде дуже круто, якщо ви оформите запрошення у вигляді невеликого квесту. Наприклад, відправте їй впродовж дня у месенджері підказки чи натяки на те, що на неї чекає сьогодні. А замовляючи столик чи сервіруючи його вдома до приходу коханої, подбайте, щоб на ньому стояли свічки – це створить потрібну романтичну атмосферу. І, так, не забудьте про музику.

Гарний подарунок для дівчини – вечеря в ресторані
Акції
Знижка 40% на меню кухні в ресторані «Мітла»
Київ, Прорізна вулиця, 21
-40%
0 грн
30 грн
Знижка до 35% на меню кухні у ресторані «Дубаї»
Київ, Велика Васильківська вулиця, 1-3
-35%
0 грн
25.0 грн
Показати всі
76 акцій

Побачення на даху

Здивування, захоплення і навіть сльози радості – ось що ви побачите в її очах, якщо влаштуєте романтичну вечерю на даху з панорамним видом на місто. Не хвилюйтеся, організувати таке не складно, тим більше, що весь клопіт візьме на себе компанія «Altecho». Все що потрібно від вас: запросити кохану, бажано не  розкриваючи заздалегідь карт, і насолоджуватися разом затишним та казковим проведенням часу.

Побачення на даху для дівчини
Акції
Романтичне побачення на даху від «Altecho»
Київ, Юрія Шумського вулиця, 5
-25%
2100 грн
1559.0 грн
Романтичне побачення на даху від «Altecho»
Київ, Юрія Шумського вулиця, 5
-26%
2800 грн
2079.0 грн
Показати всі
2 акцій

Скретч-картки із завданнями 18+

Класним приємним подарунком стане спроба урізноманітнити повсякденність незвичайною пікантною грою для пар «Cootasks». У коробці ви отримаєте скретч-картки з відвертими завданнями. Оригінально та недорого одночасно! Побешкетуйте з нею у задоволення 🍓

Скретч-картки для дорослих
Акції
Показати всі
1 акцій

Б’юті та релакс-подарунки

Подарункам краси та відпочинку зрадіє будь-яка дівчина, адже виглядати гарною і збалансованою – тренд прекрасної половини людства на всі часи. Поспостерігайте за коханою, поцікавтеся, які косметичні процедури вона робить чи на яку спа-програму хотіла би сходити.

Рекомендуємо:

Чистка обличчя в салоні краси
Акції
Мікрострумова терапія в «Апаратна косметологія»
Київ, Полтавська вулиця, 10
-76%
600 грн
199.0 грн
До 7 сеансів RF-ліфтингу в «Апаратна косметологія»
Київ, Полтавська вулиця, 10
-71%
3000 грн
999.0 грн
Показати всі
268 акцій

Уроки танців

Дівчина любить підтанцьовувати, як тільки чує музику? Допоможіть їй розкрити себе з нового боку – подаруйте сертифікат на заняття танцями у професійного хореографа. І навіть якщо це не стане її хобі на все життя – вона збагатиться новим досвідом та відчуттями тілесності.

Акції
До 12 занять танцями у студії «У такт»
Київ, Миколи Закревського вулиця, 61/2
-50%
750 грн
449.0 грн
5 занять східними танцями у школі «Аль-Таїс»
Київ, Олександра Довженка вулиця, 3
-80%
500 грн
99 грн
Показати всі
18 акцій

Абонемент у фітнес-клуб

Кохана дружина, дівчина стежить за фігурою? Тоді абонемент до тренажерного залу чи фітнес-клубу – стане приємним сюрпризом для коханої жінки. Підтримайте свою половинку у здоровому способі життя і вона точно оцінить вашу увагу та турботу.

Акції
До 10 занять стретчингом у студії «FreeLady»
Київ, Академіка Богомольця вулиця, 7/14
-51%
700 грн
399.0 грн
До 8 занять Pole dance в студії «FreeLady»
Київ, Академіка Богомольця вулиця, 7/14
-46%
700 грн
399.0 грн
Показати всі
161 акцій

Курси навчання

Багато сучасних дівчат і жінок люблять розширювати горизонти своїх знань та вмінь. Це відмінний варіант подарунка для дівчини і жінки – особливо якщо розділите з нею освоєння нових навичок.

На Покупоні ви знайдете знижки до 90% на:

Кулінарний майстер-клас
Акції
Онлайн-курс ораторської майстерності
Вся Україна
-72%
900 грн
250 грн
Знижка на онлайн-курс водіння у мережі «Джаст»
Київ, Магнітогорський провулок, 3
-20%
0 грн
199 грн
Показати всі
96 акцій

Арт-бокс для створення картини з епоксидної смоли

Ваша дівчина – творча натура, любить малювати чи хоче спробувати себе у ролі художника? Тоді чудовим (і недорогим) подарунком стане арт-бокс з епоксидною смолою. І неважливо, є в неї художні навички чи ні, – дотримуючись простої інструкції малювати картину простіше простого.

Арт-бокс для створення картини з епоксидної смоли у подарунок
Акції
Арт-бокс для створення картин від «MkgalleryArt»
Киев, вулиця Шолуденка, 1
-25%
900 грн
675.0 грн
Майстер-клас виготовлення годинника «MkgalleryArt»
Київ, Завальна вулиця, 10В
-53%
1800 грн
969.0 грн
Показати всі
2 акцій

Зірка з неба

Подарувати справжню зірку з неба стало більш ніж реально. Тепер ви можете зареєструвати на ім’я дами серця небесне світило будь-якого розміру. На підтвердження реєстрації кохана отримає сертифікат Міжнародного зіркового каталогу та карти з точними координатами, щоб завжди знати, де знаходиться її зірочка.

Читайте також:
✔️Куди сходити з дівчиною на побачення у Києві?
✔️Подарунки на День святого Валентина своїми руками
✔️Що подарувати мамі на жіночий день
✔️Карпати – пам’ятки та гарні місця
✔️Топ доставок та ресторанів суші у Києві
✔️Новинки кіно, що цікавого подивитися
✔️Ревнощі – чому виникають і як позбутися

Сподіваємося, серед наших рекомендацій знайшовся варіант подарунка, гідний вашої супутниці життя. А може, у вас є свої оригінальні ідеї презенту? Діліться у коментарях.

1 коментар
  • Арсеній

    Цікаво, цікаво ) як на мене запросити дівчину на вечерю у ресторан плюс якийсь подаруночок на додачу – гарний варіант.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *