Бази відпочинку під Києвом, щоб класно і недорого відпочити з дітьми

Відпочинок з дітьми у заміському комплексі під Києвом – у більшості випадків оптимальний формат, коли хочеться відпочити на природі за містом в умовах обмеженого часу; поїхати на вікенд або святкові вихідні недалеко від дому. 

На Київщині є велика кількість привабливих баз відпочинку під Києвом з басейном чи без, у лісі, на Десні або на Київському морі, які пропонують комфортні умови проживання та активні розваги. Піклуючись про бюджет кожного, BlogPokuponTeam зібрали добірку гарних заміських комплексів і будиночків у Київській області куди можна поїхати на відпочинок з дітьми зі знижками до 30% – переходьте на сайт і бронюйте за зниженими цінами ✨ 

Акції
Від 1 ночі у «City Holiday Resort & SPA 5*»
Петропавлівська Борщагівка (Київська область), вул. Велика Кільцева, 5
-25%
6000 грн
4499.0 грн
Від 2 ночей з сніданками і басейном у «Мішин-СіТі»
Добровляни (Тернопільська область), Національного Відродження вулиця, 202
-25%
3800 грн
2849.0 грн
Показати всі
5 акцій

«City Holiday Resort & SPA 5*»

Великий, розкішний готельно-ресторанний спа-комплекс «City Holiday Resort & SPA» за містом, в 5 хвилинах їзди від кільцевої дороги – тут хочеться відпочивати кожні вихідні 😊 Гостей чекають світлі сучасні номери та простора зелена територія з літнім басейном та ігровим майданчиком для дітей.

Чим зайнятись у готелі «City Holiday Resort & SPA 5*»

  • поплавати з дітьми у відкритому літньому басейні;
  • позасмагати на літній терасі на зручних м’яких шезлонгах; є парасольки від сонця, рушники, роздягальні, душові;
  • посмакувати прохолодним коктейлем у літньому барі (вміщує одночасно 60 гостей);
  • посмажити шашлики, влаштувати пікнік в одній з альтанок (всього на території готелю 5 бесідок);
  • відвідати спа-комплекс з басейном, наповненим морською водою, джакузі, саунами і спелеокімнатою (соляним гротом).

📍 Де: Київ, вул. Велика кільцева, 5. Відстань до центру міста 11,9 км.
🚘Як доїхати: машиною, маршрутками 23, 369, 716, 720, 721, 824 від Житомирської до зупинки проспект Леся Курбаса (перед заводом «Електронмаш» поворот праворуч) або автобусом 56 від станцій метро Академмістечко та Теремки.
💰Ціни у «City Holiday Resort & SPA 5*» з басейном під Києвом: самий бюджетний номер коштує 3600 грн/доба, але відпочити у готелі «City Holiday Resort & SPA» можна дешевше, скориставшись знижкою 25%. Гостьовий візит у будні для дорослих – 1300₴; дітям 5-12 років – 650₴; у вихідні та святкові дні – 1600₴ дорослий та 800₴ дитячий; дитині до 5 років – безкоштовно без надання окремого шезлонгу. 

Оплата платіжною карткою: є.

«Вишеград»

Заміський спа комплекс за містом у Вишгородському районі «Вишеград» підійде як для романтичного вікенду, так і для відпочинку з дітьми. Готель знаходиться поруч із Києвом, неподалік Київської ГАЕС, від станції метро Героїв Дніпра їхати приблизно 11 км, від Академмістечка – 20 км.

Чим зайнятися у готелі «Вишеград» під Києвом

  • посмажити шашлик в альтанках біля озера;
  • насолодитися спа відпочинком у критому басейні та сауні (у готелі також передбачена можливість відвідати спа-комплекс за денним гостьовим візитом, без проживання у номері);
  • смачно поїсти у місцевому ресторані.

📍 Де: Вишгород (Київська область, Вишгородський район), вул. Спаська, 25.  
🚘 Як дістатися: від метро Героїв Дніпра маршруткою №354, або з автостанції «Полісся» на площі Т. Шевченка автобусом №350 Київ-Димер до зупинки Дідовиця, або машиною Вишгородською трасою, за заправкою БРСМ та рестораном «Панський хутір» праворуч і ліворуч.
💰 Ціни у готелі «Вишеград»: зі знижкою Покупон день відпочинку у спа готелю коштує 599₴ для одного у будній день; для пари – 1199₴; для дитини до 5 років – 200 грн, з 5 до 12 років – 350 грн.

Акції
SPA-відпочинок на цілий день у будні у «Вишеград»
Вишгород (Київська область), Спаська вулиця, 25
-68%
1900 грн
599.0 грн
Від 1 ночі зі сніданками у готелі «Вишеград»
Вишгород (Київська область), Спаська вулиця, 25
-20%
1800 грн
1439.0 грн
Показати всі
3 акцій

Заміський комплекс «Райський дворик»

До «Райського дворика» можна приїхати з дитиною на вихідні та більш тривалий період. У заміському комплексі зовсім недалеко від Києва є готель, ресторан, сауна, дитячий майданчик, настільний теніс, Wi-Fi та відкритий басейн (працює влітку) з лежаками, м’якими матрацами та бунгало. З Троєщини, Київ їхати трохи більше ніж 5 км.

📍 Де: Погреби (Київська область), вулиця Погребський шлях, 26. Відстань до Центрального київського залізничного вокзалу 20 км.
🚘 Як дістатися: зі станції метро Лісова приміською маршруткою №325 Лісова-Пухівка, або на машині по шосе Т1008.
💰 Ціни на відпочинок у заміському комплексі «Райський дворик»: 1 ніч у номері стандарт зі сніданками та сауною для двох обійдеться у 1899 зі знижкою 32% від Pokupon. Розміщення дітей до 5 років без додаткового місця – безкоштовно.

Оплата платіжною карткою: є.

Акції
Сертифікат на меню кухні в «Райський дворик»
Київ, Погребський Шлях, 26
-25%
1900 грн
1499.0 грн
SPA-дівич або парубоцький вечір в Райський дворик
Київ, Погребський Шлях, 26
-34%
2800 грн
1899.0 грн
Показати всі
14 акцій

Хутірець «Чудодієво»

Відпочинок в лісі біля озера з дітьми за містом може бути насиченим і цікавим, коли мова йде про затишний заміський комплекс, сповнений розваг, – «Чудодієво». Парк-готель знаходиться у Житомирській області, але недалеко від Києва, тож зі столиці сюди краще їхати на всі вихідні і більше. 

Чим зайнятись у заміському комплексі «Чудодієво»

  • посмакувати вишуканими стравами європейської кухні з гастрономічними акцентами поліського краю у тутешньому ресторані;
  • скупатися у літньому відкритому басейні (по сезону);
  • відпочити і відновити сили у спеціальних будиночках із бджолами; 
  • попаритись у лазні;
  • покататися на велосипедах, досліджуючи місцевість;
  • поганяти на квадроциклах;
  • покататися на човнах або катамаранах;
  • половити рибу;
  • покататися верхи;
  • пограти у великий теніс, міні футбол;
  • стати учасником цікавого розважального івенту.

📍 Де: Вишпіль (135 км від Києва), Лісова вулиця, 47.
🚘 Як дістатися: на машині міжнародним автошляхом Київ-Чоп М06 (Житомирська траса), біля великої заправки WOG на великій розв’язці, не доїжджаючи Житомира, з’їзд направо на трасу Е40, через Олієвку. Машиною у дорозі приблизно дві години.
💰 Ціни на проживання у парковому готелі «Чудодієво»: номер на вихідні для двох зі сніданками, лазнею та додатковими розвагами обійдеться від 5299 грн зі знижкою Покупону 30%. Додаткове розміщення дітей сплачується окремо.

Оплата платіжною карткою: є.

Акції
Від 1 ночі відпочинку зі сніданками у «Чудодієво»
Вишпіль (Житомирська область), Лісова вулиця, 47
-30%
3750 грн
2599.0 грн
Показати всі
1 акцій

Глемпінг з будиночками «У Марусі»

Якщо шукаєте, де відпочити з дітьми серед тиші лісу недалеко від Києва, завітайте на базу відпочинку з власним озером «У Марусі». Тут можна зняти не тільки багатомісний сімейний дерев’яний будиночок, а й стильний затишний глемп на двох або чотирьох. Всі категорії житла облаштовані міні холодильниками, у будиночках є електрочайники.

Чим зайнятися на базі відпочинку в лісі «У Марусі»

  • порибалити;
  • посмажити і поїсти шашлики;
  • діти можуть полазити у мотузковому парку і погратися на ігровому майданчику;
  • скупатися в озері;
  • пограти у волейбол;
  • подивитися і покормити тваринок у міні-зоопарку.

📍 Де: Миколаївка (Київська область), 25 км від Києва.
🚘 Як дістатися: машиною по Житомирській трасі, за Любимівкою звернути праворуч, повз етно комплекс «Українське село». Від автостанції Дачна у Києві їхати приблизно 40 хвилин.
💰 Ціни на проживання на базі відпочинку «У Марусі»: глемп або будиночок на вихідні для двох коштуватиме від 719 грн зі знижкою Покупону 20%.

База відпочинку «Лісова казка»

«Лісова казка» – база відпочинку біля річки Рось у Рокитному під Києвом, яка з одного боку сподобається адептам зеленого туризму, а з іншого – любителям зручностей на природі. Відпочивати з дітьми тут одне задоволення. 

Жити ви будете у дерев’яних будиночках чи зрубі, де є лазня; готувати їжу можна самостійно – у кожному котеджі є плита, холодильник, посуд. На території є дитячий майданчик, Wi-Fi, відкритий басейн – тож влітку можна не тільки дихати хвойним повітрям, але й щодня купатися. Також, якщо ви хочете зайняти дітей на відпочинку за містом максимально цікавими заняттями, можна взяти із собою купу розваг: бадмінтон, книжки, настільні ігри, гітару, свій улюблений килимок для йоги, надувний дитячий басейн тощо. 

📍 Де: Рокитне (Київська область), Піщане урочище. Відстань до Києва 100 км.
🚘 Як дістатися: з Києва йде електричка (Київ-Пас – Миронівка, ранковий та денний рейс); автобусом або маршруткою до Білої Церкви з пересадкою. Доїхати можна також особистим транспортом або BlaBlaCar з водієм, якому по дорозі.
💰 Ціни: 5 днів відпочинку у двокімнатних будиночках для сім’ї з чотирьох осіб коштуватимуть зі знижкою від Покупон 20% від 7999 грн.

Читайте також:
✔️ 20+ цікавих ідей, куди можна сходити з дітьми у Києві
✔️ Як позбутися целюліту у найпроблемніших зонах
✔️ 10 аналізів, які потрібно здавати щороку
✔️ 8 кращих курортів Карпат для відпочинку з дітьми
✔️ Що цікавого почитати підліткам
✔️ Ендосфера – що це таке і як працює
✔️ Коли потрібна допомога психолога і якого
✔️ 8 романтичних ідей, які допоможуть розпалити пристрасть у стосунках
✔️ 100+ ідей для стильного літнього манікюру

З настанням тепла немає нічого кращого за відпочинок з дітьми на природі за містом 🥰 Пишіть у коментарях свої відгуки, які готелі чи заміські комплекси порадили би для відпочинку з дітьми під Києвом.

4 коментарів
  • B.S

    Обычно когда едем семьей за город на природу, берем надувной батут, детям всегда есть чем себя занять ;)

  • Наталья

    Слышла о загородном комплексе Terra Nova от друзей, почитала инфу в вашем обзоре. Бассейн – огромный, полноценный, как в спорткомплексе) Сауна шикарная. Надо обязательно приехать семьями.

  • Наталья

    Очень круто, выбрала пару мест, куда будет интересно поехать дочке

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *