Модні кольори і тренди у фарбуванні волосся 2024

Модні кольори та тренди у фарбуванні волосся 2024

Існує безліч відтінків і технік фарбування волосся, які з кожним роком доповнюються свіжими трендами… Хочете віддати данину моді, підкреслити індивідуальність і виглядати стильно? Приділіть час волоссю. А PokuponBlogTeam розповість, які кольори та техніки фарбування на жіночі стрижки найбільш актуальні у 2024 році, та поділиться знижками до 55% на візит на послуги колориста.

Акції
Складне фарбування волосся в студії «Compliment»
Київ, Академіка Каблукова вулиця, 25
-53%
1900 грн
999.0 грн
Однотонне фарбування волосся від І. Ніколаєва
Київ, Михайлівський провулок, 20
-46%
750 грн
509.0 грн
Показати всі
12 акцій

Трендові відтінки блонду

Носити блонд модно у будь-який сезон. У 2024 році актуальні різноманітні світлі відтінки, як холодні, так і теплі, на різну довжину волосся: коротку, середню, більшу за середню. Тренд останніх кількох років – натуральність, тому фарбування у світлу гаму найчастіше поєднується з використанням технік на кшталт шатушу, балаяжу, мелірування.

Для білявок є актуальними такі світлі відтінки:

  • Каліфорнійський блонд, який надає додаткового об’єму і виглядає стильно на будь-якій довжині.
  • Платиновий і попелястий блонд, модні холодні кольори, які найкраще лягають на волосся, світле від природи. 
  • Кремовий – близький до платини, але має більш золотистий підтон. Добре лягає на широкий діапазон природних відтінків, від темно-русявого до попелястого шатену.
  • Персиковий – повністю відповідає головному колірному тренду 2024 року. Відмінний варіант для білявки, яка бажає освіжити відтінок і надати волоссю теплий літньо-весняний вайб.
  • Полуничний (світло-рожевий) блонд, який виглядає стильно, креативно і дуже пасує короткому волоссю. 
  • Темній білявці та русявій дівчині личитимуть карамельний та медовий відтінки, які особливо добре виглядають влітку у поєднанні із засмаглою шкірою.
  • «Тірамісу» – фарбування в теплий, максимально натуральний відтінок блонду, яке підійде темно-русявим і каштановим волоссям. Фішка цієї техніки – у тому, щоб залишити природний колір корінню волосся, хоча можливе легке тонування. Фарбування «тірамісу» забезпечить м’які переходи з темного кольору в блонд у приємній теплій гамі.

Холодні світлі тони добре маскують сиве волосся, особливо якщо треба фарбувати масштабну сивину. Якщо сивого волосся не дуже багато, то попервах можна обійтися меліруванням.

«Мені здається, що світлий блонд виглядає грайливішим, якщо до нього додати персиковий і рожевий тони», – вважає професійна колорист з Нью-Йорка Дженна Перрі.

Акції
Стрижка з фарбуванням від Ігоря Ніколаєва
Київ, Михайлівський провулок, 20
-43%
450 грн
279.0 грн
Складне фарбування волосся в студії «Compliment»
Київ, Академіка Каблукова вулиця, 25
-53%
1900 грн
999.0 грн
Показати всі
40 акцій

Забарвлення в темні тони

Стильні та цікаві ідеї для брюнеток і шатенок теж вражають розмаїттям. Темні відтінки волосся дають великий простір для фантазії, а сучасні техніки фарбування за рахунок змішування різноманітної палітри навіть однотонне забарвлення роблять багатогранним і багатим. Теплі відтінки відливають золотом, міддю, бронзою, холодні перетікають у фіолет, синій та зелений.

Темний колір (каштановий, чорний, темно-русявий) красиво виглядає як на довгому, так і на середньому і короткому волоссі, наприклад, на стрижці каре. Серед відтінків, які у тренді в 2024, варто особливо виділити шоколадно-каштановий, вишневий шоколад, кавову гаму, мокко, горіхову, відтінок чорний тюльпан.

Стрижку в темних тонах можна зробити більш об’ємною та виразною, додавши трохи світлих пасм, якщо це техніка балаяж чи ейртач, або створивши ефектну розтяжку кольору. Якщо ви хочете розкішне чорне волосся без переходів в інші кольори, виберіть однотонне фарбування.

Зірковий стиліст Том Сміт: «Ключовий момент, який слід обговорити з перукарем, полягає в тому, що вам не потрібен один суцільний колір. Розкішний темний – це глибина і об’єм, тому ви і ваш колорист повинні узгодити, якими ви хочете бачити найтемніший і найсвітліший тони у вашому волоссі, а потім дозволити колористу розташувати відтінки між ними так, як він вважає за потрібне, щоб перевтілити вашу зачіску».

Акції
Від 1 ночі відпочинку у комплексі «Krakow»
Київ, Брест-Литовське шосе, 8А
-26%
1195 грн
885.0 грн
Від 2 ночей у будні у готелі «Залив» на озері
Сарни (Рівненська область)
-30%
5280 грн
3699.0 грн
Показати всі
73 акцій

Відтінки рудого

Руде довге волосся – вічний тренд. Модне забарвлення у вогняній гамі – чудова ідея на осінь, особливо якщо у вас зелені очі та бліда шкіра. Вибирайте складні відтінки, близькі до натуральних, аби фарба на волоссі виглядала природно, наче це ваш рідний колір.

Серед модних варіантів рудого забарвлення – яскравий і насичений мідний, життєрадісний імбирний, дорогий і глибокий бронзовий, який поєднує коричневий і мідний. Особливою любов’ю стилістів з кінця минулого року користується відтінок ковбойська мідь – сонячно-рудий колір із золотистим підтоном, який особливо пасує засмаглим дівчатам теплого кольоротипу. А зірки у 2024 році обирають насичений червоно-рудий – і чим темніший, тим дорожчим і елегантнішим він виглядає.

Акції
Чистка обличчя у «Студії естетичної косметології»
Київ, Срібнокільська вулиця, 22А
-41%
500 грн
329.0 грн
Чистка обличчя з маскою в «Souland Body studio»
Київ, Лесі Українки бульвар, 34
-53%
600 грн
349.0 грн
Показати всі
59 акцій

Читайте також:
🔷 Модні тренди жіночих стрижок
🔶 Нові серіали, які варто побачити
🔷 Які аналізи варто здавати щорічно
🔶 Що подивитися і чим зайнятися у Миговому

Бронд

Один із трендових варіантів фарбування у 2024 році – бронд. Брондування передбачає м’яке поєднання мелірування і колорування, мета якого – досягти ефекту природних переливів кольорів. 

Бронд виглядає в міру контрастно, особливо на темному волоссі. Брюнеткам і шатенкам ця техніка надає особливого перчику, яскравого акценту. Русе волосся брондування оживляє, робить більш «цікавим», надає зачісці динаміки та об’єму. Ключові відтінки бронду включають широкий діапазон від шоколадно-кавового до теплого золотистого блонду.

Русяві відтінки волосся

Тим, кому до душі природність, модні тенденції 2024 року пропонують різноманітні варіації русявих відтінків. Дівчатам з холодним кольоротипом варто придивитися до попелясто-русого та платиново-русого.

Якщо русий – ваш рідний колір, ви можете розбавити його пасмами світлих відтінків, використавши такі види фарбування, як балаяж, шатуш, омбре, бейбілайтс. На русявому волоссі чудово виглядає ефект вигорілого волосся – такий варіант просто ідеальний вибір на літо.

Акції
Карбоновий пілінг обличчя та шиї у «TOP Laser»
Київ, Велика Китаївська вулиця, 10А
-50%
1000 грн
499.0 грн
Пілінг для обличчя в кабінеті «Dr.Manvelova»
Київ, Валерія Лобановського проспект, 144
-46%
700 грн
409.0 грн
Показати всі
53 акцій

Креативне кольорове фарбування

Якщо вам подобається все незвичайне, молодіжне, то час звернути увагу на трендові кольорові фарбування. Останні новинки сезону 2024 – це яскраві, соковиті кольори, які підходять для будь-якої пори року, але найкраще для весни та літа. А якщо за вікном зима, різнокольорові пасма піднімуть настрій і відволікуть від сірості за вікном.

Кольорові фарби добре виглядатимуть і на брюнетці, і на рудій, і на локонах білявки. Стильне круте фарбування в яскравих тонах добре лягає на середні та короткі оригінальні стрижки, класно поєднується з чубчиком будь-якої довжини. Ідеї, як модно пофарбувати волосся в креативні відтінки, є різні і цікаві: можна зробити повне тонування на всю довжину, мелірування одним, двома або більше кольорами, або ж пофарбувати тільки кінчики або коріння.

Які круті тренди яскравого кольорового фарбування у 2024: яскраво-зелений колір, або салатовий, фіолетовий та бузковий (особливо добре виглядає в компанії модного платинового блонду), рожевий, оранжевий та синій.

Акції
Ламінування брів у «Flamingo beauty studio»
Київ, Героїв полку Азов вулиця, 32
-50%
400 грн
229.0 грн
Ламінування брів та вій в «Haimanova Browmaster»
Київ, Басейна вулиця, 9А
-49%
500 грн
299.0 грн
Показати всі
13 акцій

Читайте також:
🔷 Актуальні тренди макіяжу
🔶 Що подивитись у кіно: кращі новинки
🔷 Модні ідеї французького манікюру
🔶 Як швидко схуднути без шкоди для здоров’я
🔷 Захоплюючий відпочинок на курорті Буковель 

А яким варіантам та технікам фарбування віддаєте перевагу ви? Яке фарбування – найідеальніше для вас? Поділіться в коментарях, що думаєте про нові тренди і які кольори готові спробувати вже зараз.

5 коментарів
  • Света

    Класс, уже думаю над этим как выглядеть этим летом, все варианты описанные в этой статье очень крутые, но признаюсь сложно подобрать что-то одно, все стили яркие и по своему богаты. Вообщем нужно смотреть по настроению, хотя думаю каждый вид окрашивания здесь никогда не даст скучать и все только будут дарить комплименты. Вообщем летом хочется блестеть и переливаться как бабочка, нужно подумать на стилем из данной статьи.

  • Віра

    Коли в мене було різнокольорове волосся, це ще ввжалось чимось диким та вичурним. Навіть “клоунським” називали, бо наші люди як дикі і в голові стереотипи! Нарешті до цього дойшла мода і тепер тебе вже скоріш назвуть ” хіпстером” чи ото ” сучасним”. аніж будуть глузувати як ще було років з 7 назад

  • Marina SonShain19

    Мне по душе такие яркие идеи как в этом блоге. Особенно я просто млею от блонд с голубыми прядями, вот тут как раз и нашла, хочеться попробовать данный вариант – истинно холодный, зимний и магический.

    • Наталья Авдеева

      круто, не забудьте, что на Покупоне вас ждут профессиональные колористы и лучшие цены на сложные окрашивания

  • Даша

    Вообще омбре уже довольно давно в моде, особенно разноцветное окрашивание. Очень классные эффекты и результаты от окрашивания. Есть желание и на себе испытать, но жалко волосы портить краской.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *