Манікюр осінь-зима 2024-2025: тренди, новинки дизайну, модні ідеї з фото

Манікюр осінь-зима 2023-2024: тренди, новинки дизайну, модні ідеї з фото

Модний манікюр багато хто вважає дрібницею, але він має не останнє значення для цілісного образу. Гарний трендовий дизайн нігтів справляє не менше враження, ніж брендова сумочка або дорога біжутерія. Обов’язково придивіться до модних новинок нейл-арту 一 від форми і довжини нігтів до кольору гель лаку, дизайну і малюнків. Які тренди будуть актуальними восени і взимку 2023-2024? Листайте нашу добірку фото і сміливо записуйтеся до майстра манікюру зі знижкою від Покупон до 60%.

Акції
Манікюр, нарощування та корекція в «Nails Getman»
Київ, Кобзарський провулок, 10А
-43%
600 грн
349.0 грн
Манікюр та педикюр у студії «Xuxunails Service»
Київ, Новгород-Сіверська вулиця, 1
-67%
300 грн
139.0 грн
Показати всі
12 акцій

Бордовий манікюр

З моди не виходить вишуканий елегантний колір червоного вина, який дуже підходить і зимовим, і осіннім манікюрним дизайнам. А на палітрі поряд з ним знайдеться чимало близьких відтінків – від бургунді та марсала до рубіну та гранату – якими можна прикрасити ваші нігтики.

Модний чорний манікюр

Здається, зовсім недавно чорний манікюр асоціювався здебільшого з готами та емо (пам’ятаєте таке?), але в останні роки цей колір все частіше можна зустріти на нігтях дівчат, зовсім далеких від похмурих субкультур.

У сезоні осінь-зима 2023-2024 чорні нігті взагалі вважаються останнім писком моди, а поєднувати їх можна з будь-яким стилем – від класики і кежуалу до гламуру. На піку популярності – поєднання довгі нігті-стилети плюс чорний лак, але якщо вам не до душі гострі «кігтики», спокійно робіть короткі ?

Акції
Курс навчання «Експрес-френч акриловими смайлами»
Київ, Червоноткацька вулиця, 42
-50%
1100 грн
549 грн
Манікюр та педикюр у студії «Xuxunails Service»
Київ, Новгород-Сіверська вулиця, 1
-67%
300 грн
139.0 грн
Показати всі
6 акцій

Дизайн нігтів у темних відтінках

Цього осінньо-зимового сезону в особливому фаворі глибокі темні відтінки манікюру:

  • коричнева палітра (особливо шоколад і кавовий);
  • баклажановий;
  • темно-синій;
  • смарагдовий;
  • фіолетовий. 

Такі кольори зазвичай гармонують зі спокійним колоритом теплих аутфітів. Який дизайн зробити? Актуальним є як лаконічний монохром (глянцевий, шимерний, матовий), так і манікюр, доповнений декором або малюнками.

Акції
Урок «Макіяж для себе» від стиліста «Di Visage»
Київ, вулиця Володимирська, 51-53
-60%
1600 грн
649.0 грн
Виїзний макіяж від візажиста «Di Visage»
Весь Київ
-50%
1000 грн
499 грн
Показати всі
16 акцій

Манікюр сірого кольору

Цієї осені та взимку особливо варто придивитися до сірого – модні тенденції схиляють нас до світлих сіро-бежевих відтінків. За допомогою цього елегантного кольору легко створити гарний ніжний дизайн нігтів – неважливо, однотонний або з малюнком. На фото та в житті нігті у світло-сірому кольорі виглядають дуже модно та стильно ??

Читайте також:
? В яких кольорах зустрічати Новий рік 2024
? Ідеї красивого осіннього манікюру
? Як швидко вилікувати хворе горло
? Що модно носити у сезоні осінь-зима 2023-2024
? Актуальні тренди жіночих стрижок

Модний френч: класика та новинки

Французький манікюр – універсальний. Це безпрограшне рішення у будь-якій ситуації, як вічне маленьке чорне плаття. 

Френч цього сезону прекрасний тим, що основний класичний дизайн доповнюється безліччю креативних ідей: матовий топ, пудра, експерименти з кольором і формою лінії посмішки, стрази, ошатний глітер, фольга, смужки металік, ніжні каміфубукі (блискучі конфеті). Він підходить на будь-яку форму, будь то квадратні нігті або гострий мигдаль. Дивіться фото, надихайтеся і поспішайте на модний якісний манікюр по акції від Покупон.

Акції
VIP-обгортання «Альгіотерапія» у «BodyLike»
Київ, Щекавицька вулиця, 30/39
-70%
4000 грн
1199 грн
VIP-обгортання в спа-капсулі в «BodyLike»
Київ, Щекавицька вулиця, 30/39
-70%
4000 грн
1199 грн
Показати всі
125 акцій

Матові дизайни манікюру

Матовий манікюр, як і впродовж багатьох попередніх сезонів поспіль, лишається актуальним восени і взимку 2023-2024. Матові нігті не тільки стильно виглядають, але й доставляють неймовірне естетичне задоволення кинестетикам. На дотик вони як оксамит, їх хочеться торкатися. А ще їм притаманна виняткова особливість – яскраві і сміливі кольори виглядають з матовим топом більш м’яко і вишукано. Комбінується таке покриття з будь-яким дизайном і малюнком.

Сезонний і тематичний дизайн

Квіткові мотиви (гілочки, листочки, квіткові принти) в нейл-дизайні будуть на піку популярності і додадуть образові романтичності і шарму. Зображення можна малювати вручну або наносити стемпінгом, клеїти водні наліпки (слайдер дизайн для нігтів). Актуальними восени 2023 будуть лаконічні, не надто чудернацькі малюнки, взимку у нейл-дизайні будуть доречними стильно обіграні сніжинки.

Акції
Стрижка з фарбуванням від Ігоря Ніколаєва
Київ, Михайлівський провулок, 20
-43%
450 грн
279.0 грн
Складне фарбування волосся в студії «Compliment»
Київ, Академіка Каблукова вулиця, 25
-53%
1900 грн
999.0 грн
Показати всі
40 акцій

Манікюр на прозорих нігтях

В топових роботах нейл-майстрів в осінньо-зимовому сезоні 2023-2024 все частіше можна зустріти абсолютно натуральні нігті з прозорим лаком, зверху якого наносять геометричний або абстрактний малюнок. Манікюр виглядає дуже стильно і ніжно з будь-яким кольором: білим, чорним, бежевим, рожевим, бордовим, червоним. До того ж, абстракція може дуже точно відобразити ваш душевний стан, настрій і світовідчуття. 

Дизайн нігтів з лініями та смужками

Восени і взимку популярним і модним буде дизайн з лініями та смужками. Стриманий, мінімалістичний і, разом з тим, стильний манікюр з досить простим абстрактним малюнком (кистю або павутинкою) підходить як на короткі, так і довгі нігті. Чіткі, змазані, криві, рівні, тонкі і широкі лінії гарно поєднуються з прийомом «color-blocking» – коли комбінуються контрастні чи взаємодоповнюючі кольори, розділені чіткими прямими лініями.  

Модні ідеї манікюру омбре

Техніка омбре або розтяжка кольору, як і раніше, в топі і може бути як самодостатнім манікюром і прекрасним доповненням до дизайну. У сезоні 2023-2024 актуальний градієнт з вертикальним переходом від нюдового до кольорового, від темного до світлого і навпаки, в поєднанні з лініями і геометрією, елементами «negative space», різними візерунками і декором. 

Манікюр з інкрустаціями

Незвичайний тренд на інкрустації з каменів, металевих елементів і навіть ланцюгів виявився досить стійким і продовжує впевнено крокувати модним світом цього осінньо-зимового сезону. Характерна риса манікюру з інкрустаціями – лаконічність. У ньому рідко використовуються яскраві кольори або поєднання кількох відтінків, вигадливі візерунки та гламурні блискітки. Найчастіше модниці, які обирають цей сміливий варіант нейл-арту, комбінують об’ємні елементи декору з монохромним дизайном стриманих чи максимально простих чистих кольорів (нюд, білий, чорний).

Акції
Від 2 ночей у будні у готелі «Залив» на озері
Сарни (Рівненська область)
-30%
5280 грн
3699.0 грн
Від 1 ночі відпочинку у комплексі «Krakow»
Київ, Брест-Литовське шосе, 8А
-26%
1195 грн
885.0 грн
Показати всі
72 акцій

Трендові нігті з ефектом металік і блискітками (гліттер, каміфубукі, фольга)

Чудові і ультрамодні ідеї дизайну нігтів дозволяють реалізувати не менш круті засоби для нейл-арту. Доповніть покриття нігтів блискучим глітером, втиркою-металік, відбитками або шматочками фольги, яскравими або ніжними каміфубукі. Такий манікюр 一 безумовна ваша прикраса на будь-яке свято, вечірку, день народження або романтичне побачення. А ось манікюр зі стразами в нинішньому сезоні відійшов на другий план. Якщо любите сяйво на нігтях, віддайте перевагу втирці або фользі (поталі).

Акції
Знижка 40% на доставку від ресторану «Шашличок»
Доставка по Києву та області до 30 км
-40%
0 грн
30 грн
Знижка 35% на меню кухні в «Gulo Хачапурі»
Київ, Еспланадна вулиця, 30
-35%
0 грн
25 грн
Показати всі
72 акцій

Читайте також:
? Красивий манікюр на короткі нігті
? Які аналізи треба здавати щорічно
? Ідеальний Новий рік у Карпатах
? Де покататися на лижах в Україні

Пригледіли собі кілька модних дизайнів на осінь та зиму? Які новинки сподобалися найбільше? Діліться у коментарях.

2 коментарів
  • Карина

    Я заядлый классик в плане маникюра, и очень люблю сочетание черного и белого) У вас его в подборке нет, но еще классно смотрится дизайн белый мрамор с вкраплением хром-фольги. Он тоже подходит на любое время года и под любой стиль одежды.

  • Маша

    я уже сделала себе 4 варианта из вашей фото-подоборки с маникюром, очень свежо)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *