Куди піти 6-8 березня 2021 в Дніпрі: афіша заходів до свята

Куда пойти в выходные 7-8-9 марта 2020 ㅡ Днепр празднует 8 марта

8 березня ㅡ головне жіноче свято року. День мімози, тюльпанів і ніжних зізнань. А ще відпочинку і тотального розслаблення, адже на нас чекає цілих 3 вихідних дня! Не сидіть вдома довгі вихідні, в Дніпрі завжди є куди піти. Хапайте в оберемок подружок або підбийте коханого на романтичну пригоду. #PokuponBlogTeam підготувала афішу подій в Дніпрі на 6,7 і 8 березня, щоб ви могли скласти ідеальний план відпочинку, а також відмінні знижки на  розваги та ресторани.

Читайте в святковому огляді:

Оригінальні ідеї для свята

Свято ㅡ найкращий привід для нових вражень. Ось вам підбірочка відмінних ідей для нетривіального відпочинку компанією або для романтичної прогулянки удвох.

SPA

SPA
SPA

Дозвольте собі розкіш, порадуйте душу і тіло в СПА. Сюди можна прийти з подружками, а можна з коханим, та й просто самій, щоб насолодитися масажем, доглядом за тілом та обличчям, розкішшю і розслабленням під приємну музику.

З Покупоном задоволення від СПА буде збільшене, адже у нас в каталозі є знижки до 80% на комплексні програми для тіла та обличчя в Дніпрі. Відвідуйте найкращі салони міста всього від 165 грн за сеанс.

Фотосесія

Фотосессия
Фотосесія

Зробіть свято незабутнім ㅡ проведіть фотосесію і отримаєте спогади на все життя і чудові фотографії. Плюс до позитиву ㅡ на думку психологів фотосесія піднімає самооцінку і настрій.

І як же без вигоди ㅡ на Покупоні завжди можна знайти приємні знижки на фотосесії в найкрасивіших фото-студіях і локаціях Дніпра. А ще не забуваємо, що фотосесія ㅡ відмінний подарунок для коханих.

Читайте також:

Що подарувати дівчині і дружині на 8 березня

Як підготуватися до фотосесії

Найкрасивіші місця для фотосесії в Дніпрі

Активний відпочинок

При гарному настрої хіба всидиш на місці? Надсилайте енергію в правильне русло, розважайтеся так, щоб напружити і розум, і тіло зі знижками до 75% від Покупона:

  • Боулінг ㅡ яскраве враження, наповнене азартом і активними рухами.
  • Тир поєднує в собі і змагальні елементи, і навчання новим вмінням.
  • Віртуальна реальність допоможе вам перенестися в нові виміри пригод.
Активный отдых
Активний відпочинок

Квести

Відмінна ідея для командної роботи ㅡ квест. Тут вам запропонують завдання різного рівня складності, а ще завдяки декораціям і акторам, атмосферне занурення в історію, яку ви вибрали. А на Покупоні завжди великий асортимент квестів зі знижками до 50%: від казкових дитячих, до страхітливих з елементами хорору.

Кіно

Сходити в кіно ㅡ завжди відмінна ідея, напевно в затишних сучасних кінотеартах знайдеться місце для весняних поцілунків :)

Виставки і музеї

Виставка «Сальвадор Далі: Сюрреалізм – це я»

Нова діджитал-виставка «Сюрреалізм. DALI & Босх. Химери, що оживають» – це масштабна цифрова інсталяція, справжнє свято для поціновувачів мистецтва, а особливо для шанувальників сюрреалізму. Ви зможете побачити чарівний відео-арт за мотивами творчості геніального Сальвадора Далі і 30 графічних творів художника.  Станьте свідком неперевершеного чарівного дару видатного майстра! Бонус цієї експозиції – цифрова установка на основі знакових сюжетів полотен Ієроніма Босха, привабливого і таємничого передвісника сюрреалізму з далекої епохи Відродження.

Виставка «Сальвадор Далі: Сюрреалізм – це я»
Виставка «Сальвадор Далі: Сюрреалізм – це я»

Де: Дніпро, Музей українського живопису, Троїцька площа, 5А, 2 поверх. 
Коли: 6 та 7 березня з 11:00 до 19:00. 
Ціна: у вихідні та святкові дні – 200 грн, а зі знижкою Покупона 50% сходити на виставку одному, удвох або навіть вчотирьох вийде дешевше.

Музей цікавої науки

Музей цікавої науки – відмінна можливість відчути себе справжнім вченим. Велика кількість інтерактивних експонатів і пристосувань наочно і ефектно демонструють ключові наукові закони. Вчені-аніматори в цікавій формі пояснюють закономірності фізики, математики, біології, механізми дії оптичних ілюзій і природних явищ.

Музей цікавої науки
Музей цікавої науки

Досвідчені екскурсоводи – провідники у світ наукових відкриттів – навчать, як працює кожен експонат і як з ним взаємодіяти. Відвідувати екскурсію можна без попереднього запису. Приєднатися до групи можна на будь-якому етапі, послідовність перегляду експонатів не має значення. Приходьте зарядитися наукою і дізнатися багато нового!

Музей цікавої науки
Музей

Де: Дніпро, «Музей цікавої науки», вулиця Шмідта, 2/3
Коли: 6 та 7 березня з 10:00 до 20:00. 
Ціна: 260 грн, а зі знижкою Покупона 50% сходити на виставку удвох вийде дешевше.

Найромантичніші ресторани міста для 8 березня

Ресторани ㅡ класика для дозвілля в свято. Посиденьки з подружками або романтичний вечір з коханим, а може і те, і інше по черзі. Адже зі знижками від Покупона ви можете дозволити собі більше. BlogPokuponTeam допоможе вибрати найкращі ресторани, які зроблять ваше свято особливим.

 «Sailor’s Bay»

Обожнюєте рибні страви, морепродукти і середземноморську кухню? Тоді вечір в ресторані «Sailor’s Bay» вам однозначно припаде до смаку. Тут також готують смачну випічку – хачапурі, піцу, оригінальні салати, італійську пасту і страви на мангалі.  Приходьте повечеряти в святковий вікенд, для вас грає жива музика, а для любителів поспівати є караоке.

У «Sailor's Bay» дуже смачно готують мідіі
У «Sailor’s Bay» дуже смачно готують мідіі
Салат Олів'є з лососем і червоною ікрою «Sailor's Bay»
Салат Олів’є з лососем і червоною ікрою «Sailor’s Bay»
Ресторан «Sailor's Bay»
Ресторан «Sailor’s Bay»

Де: Дмитра Яворницького проспект, 88.
Середній чек: 500 грн, а зі знижкою від Покупона 50% страви з меню (крім риби та морепродуктів) вийдуть дешевше  – слідкуйте за оновленнями на нашому сайті.
Більше інформації та відгуків про «Sailor’s Bay».

«Кавказ»

Справжня кавказька кухня – в центрі Дніпра! Приходьте на свято в ресторан «Кавказ», спробуйте хачапурі по-аджарськи та імеретинський суп-харчо. Полюбляєте м’ясо – обов’язково замовте рум’яне соковите курча чкмерулі або ароматний шашлик. Всі ці смаколики приправлені кавказьким колоритом і ідеально поєднуються з грузинським вином!

Ресторан «Кавказ»
Ресторан «Кавказ»
Меню ресторана «Кавказ»
Меню ресторана «Кавказ»

Де: Дмитра Яворницького проспект, 54.
Середній чек: 300 грн, а зі знижкою від Покупона 50% на все меню кухні сходити в ресторан в передсвяткові дні 6 та 7 березня можна дешевше.
Більше інформації та відгуків про «Кавказ».

«Black Bar»

Затишний бар в центрі Дніпра порадує гостей яскравими коктейлями і смачною європейською кухнею. В меню – безліч закусок, салатів, пасти, бургерів, піци, м’ясних і рибних страв, десертів. У «Black Bar» ви запросто зможете блиснути своїми вокальними талантами – поспівати караоке, а також подиміти ароматним кальяном.

«Black Bar»
«Black Bar»
Коктейлі у «Black Bar»
Коктейлі у «Black Bar»
Меню  «Black Bar»
Меню «Black Bar»

Де: Дмитра Яворницького проспект, 77.
Середній чек: 550 грн, а зі знижкою від Покупона 50% на меню кухні та пиво посидіти в ресторані напередодні свята 6 та 7 березня можна дешевше.
Більше інформації та відгуків про «Black Bar».

«Хінкалі & Хачапурі»

«Хінкалі & Хачапурі» ㅡ гостинний ресторан шикарної грузинської кухні.  Насолоджуйтесь соковитими хінкалі і гарячими хачапурі, домашнім грузинським вином, а ще неймовірною атмосферою свята.

 «Хінкалі & Хачапурі»
 «Хінкалі & Хачапурі»
Ресторан  «Хінкалі & Хачапурі»
Ресторан  «Хінкалі & Хачапурі»

Де: Дніпро, проспект Яворницького, 111.
Середній чек: 200 грн.  Покупон забезпечить вас обладнаний знижкою 50% на меню ресторану.
Більше інформації та відгуків про «Хінкалі & Хачапурі».

Ще більше знижок можна знайти в розділі «Їжа і ресторани». Пам’ятаємо, що якщо вам трошки лінь;) вибиратися з дому, або з колегами вирішили влаштувати невеликий сабантуйчик на роботі, ви завжди можете замовити їжу зі знижками до 50% з доставкою.

Читайте також: Найкращі служби доставки їжі в Дніпрі

Концерти на восьме березня в Дніпрі

Ленінград Шоу

Справжнє рок-паті від єдиного в Україні офіційного Liningrad tribute band – «100pydOff»!  Напередодні жіночого свята хлопці запалять з новими піснями і всіма перевіреними хітами «Ленінграда». За талант виконавців і якість всіх складових концерту доручається сам Сергій Шнуров!

Ленінград Шоу
Ленінград Шоу

Де: Дніпро, ДК «Машинобудівників», вулиця Робоча, 166.
Коли: 7 марта о 19:00.
Ціна: від 370 грн.

Концерт Наталії Могилевської

У перше весняне свято на свій великий сольний концерт в Дніпрі запрошує Наталя Могилевська. Прекрасна співачка і актриса, талановита телеведуча, амбітний продюсер і народна артистка України порадує новими піснями, улюбленими хітами і яскравими сюрпризами. Концерт в Дніпрі пройде в рамках великого туру Наталі Могилевської по 60-ти містах України.

Концерт Наталії Могилевської
Концерт Наталії Могилевської

Де: Дніпро, Оперний театр, проспект Дмитра Яворницького 72А.
Коли: 8 березня, 16:00.
Ціна: від 450 грн.

Беz обмежень. Тур «Краще»

Краща рок-група країни – у всеукраїнському турі, і 8 березня дає 2 концерти в Дніпрі.  Найпопулярніші і улюблені хіти за 20 років існування групи – тільки «Краще»!  Приходьте «запалюваті зорі» разом з улюбленими музикантами.

Беz обмежень. Тур «Краще»
Беz обмежень. Тур «Краще»

Де: Дніпро, ДК «Шинник», проспект Богдана Хмельницького, 118А.
Коли: 8 березня, 17:00 та о 19:30.
Ціна: від 390 грн.

Тріо «S-klass»

Що може бути приємніше для будь-якої жінки 8 березня, ніж компліменти, освідчення в коханні, та ще й зі сцени і з вуст привабливих чоловіків? Тільки якщо ці чоловіки – тріо «S-klass», володарі призу глядацьких симпатій на фестивалі «Lario Larica» в Італії, кавалери ордена «Святого Станіслава». Для прекрасних дам прозвучать українські та зарубіжні хіти про кохання в різних стилях від класики, оперних арій до романсів і року.  На вас чекає справжній вир приємних вражень і яскравих емоцій.

Тріо «S-klass»
Тріо «S-klass»

Де: Дніпро, Театр драми і комедії, проспект Дмитра Яворницького, 97.
Коли: 8 березня о 19:00.
Ціна: від 200 грн.

Вистави на святкові вихідні

Кохання без правил

Прем’єра вистави «Кохання без правил» відбудеться в жіночий день 8 березня. Це легка романтична комедія з цікавим сюжетом і несподіваним щасливим фіналом.  Глядачеві належить задуматися над тим, а чи може людина вибирати, кого йому полюбити? Події вистави підтверджують зворотне: найчастіше серцеві справи – штука непередбачувана і не піддається логіці…

Кохання без правил
Кохання без правил

Де: Дніпро, Філармонія ім. Когана, Воскресенська вулиця, 6.
Коли: 8 березня в 19:30. 
Ціна: від 150 грн.

Витівки ангелів

Класична тема обміну тілами віртуозно зіграна чарівною і харизматичною Русланою Писанкою і талановитим Володимиром Горянським. Герої – подружжя, яке за примхою милих янголят одного ранку відчули себе не в своїй «шкурі». Перший шок проходить, і трагізм ситуації обертається несподівано приємними бонусами…

Витівки ангелів
Витівки ангелів

Де: Дніпро, ДК «Машинобудівників», вулиця Робоча, 166.
Коли: 8 березня в 18:00.
Ціна: від 280 грн.

Таксист 2

Комедія «Таксист 2»  – продовження постановки «Занадто одружений таксист», яка встигла полюбитися глядачу. Скільки сімей – стільки й історій, кумедних і не дуже, але завжди – індивідуальних. У кожної сім’ї є особливості, над якими не гріх посміятися, роблячи при цьому висновки, як робити потрібно, а як не варто :) Іскрометний гумор, смішні витівки і репліки героїв, динамічний сюжет і звичайно яскрава гра акторів – вам належить веселий вечір відпочинку та насолоди мистецтвом.

Таксист 2
Таксист 2

Де: Дніпро, Театр драми і комедії, проспект Дмитра Яворницького, 97.
Коли: 7 березня о 19:00.
Ціна: від 100 грн.

Читайте також:

Подарунки на 8 березня мамі: найкращі ідеї

Що подарувати подрузі на 8 березня

Ідеї ​​подарунків до 8 березня своїми руками

8 березня ㅡ прекрасний привід вибратися з дому. Але нехай ваш відмінний настрій не залежить від дат і свят, а ще дозволяйте собі більше пригод. Тим більше, що з Покупоном ви завжди можете дозволити собі ще більше задоволень.

Святкуйте, радійте життю і робіть її цікавіше, сподіваємося, що наша стаття допоможе вам у цьому. А про своє незабутнє свято діліться в коментарі :)

2 коментарів
  • Рая

    Боже!!! Покупон, спасибо))) Мой любимый ресторан Хинкали & Хачапури со скидкой. Я с подругами иду туда на 8-е 200%.

  • Алина Забишко

    Скидки – это всегда хорошо. Особенно, на хорошие рестораны. Еще не решили с парнем куда пойти, но в вашем списочке можно разгуляться)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *