Куди піти 6-8 березня 2021 в Києві: ідеї для незабутнього свята

Свято ніжності, тепла і прекрасних жіночих посмішок вже на порозі, тому швидше вибирайте подарунки, хто ще не встиг! Не менш важливо підібрати програму заходів і, якщо це необхідно, заздалегідь придбати квитки до святкового дня. BlogPokuponTeam дізнавалася, куди в Києві можна сходити на святкові дні 6-8 березня, а також підготувала відмінні знижки на ресторани, бари і розваги для всієї родини. Гортайте нашу афішу, запасайтеся відмінними ідеями і діліться з друзями.

Читайте в огляді:

Виставки і музеї

Виставка «Становлення української нації»

Музей «Становлення української нації» – перший в Україні інноваційний музей історії, створений за сучасними технологіями. Ефектні інсталяції, більше сотні фігур видатних особистостей, мультимедійні стенди, діорами і багато іншого допомагає відтворити 1500-річну справжню історію української держави. Є окремі стенди з інформацією, адаптованою для дітей. На території також є фотозони, кафе, зони відпочинку і сувенірна крамниця.

Де: Київ, вулиця Лаврська, 27 (Музей становлення української нації).

Коли: Пн-Пт 10:00-19:00, вихідні та святкові дні 10:00-20:00.

Ціна: від 350 грн, але з сертифікатом від Покупона ви можете відвідати виставку зі знижкою до 57%.

Музей воскових фігур

Ви ще не фоткати з Брітні Спірс і не стояли поруч з Андрієм Шевченком? Це легко виправити, якщо піти до Музею воскових фігур. У залах музею представлені воскові копії 60 відомих діячів мистецтва, спортсменів, політиків і зірок шоу-бізнесу: Богдана Хмельницького, Володимира Великого, Михайла Булгакова, Миколи Гоголя, Лесі Українки, Андрія Шевченка, Брітні Спірс і багатьох інших.

Де: Київ, просп.  Перемоги, 29 (Музей воскових фігур).

Коли: Пн-Нд 11:00-19:00.

Ціна: 75 грн, але з купоном від Покупона ви отримуєте 50% знижку.

Більше цікавих акцій та знижок на виставки та екскурсії в Києві шукайте на нашому сайті.

Відпочинок з дітьми

День розваг в дитячому центрі

У святкові вихідні можна сходити з дітьми в один з розважальних центрів Києва. Крім дитячих атракціонів, батутів, лабіринтів і розвиваючих ігор, в таких закладах обов’язково знайдуться розваги для батьків – ігрові консолі X-Box, VR і кінотеатр 8D.  На території зазвичай є сімейне кафе, щоб підкріпитися і відпочити від шалених ігор :) На Покупоні завжди великий вибір пропозицій по дитячим розвагам зі знижками до 60%, так що повеселитися можна з економією для сімейного бюджету.

Зоопарк

Ніщо так не наповнює енергією, позитивом і яскравими емоціями, як спілкування з живою природою. Особливо якщо мова йде про милих і кумедних мешканців контактного зоопарку, з якими можна подружитися, погладити, погодувати і навіть потримати на руках! Проведіть вихідний день всією сім’єю в одному з київських зоопарків – квитки обійдуться дешевше зі знижкою Покупона до 55%.

Квести

Квеструм – відмінний варіант розважитися з дітьми в майбутні святкові вихідні. Просто підберіть тематику і складність квеста, щоб було цікаво і дітям, і дорослим.

Покупон рекомендує ?:

  •  «Мишоловку» від «ZiGRAYMO» про перевтілення на ГМО вигодовуванні людей на мишей-мутантів і гонитву за останнім шматком натурального сиру.
  •  «Скарби Ацтеків: печера Черепа» від «The House quest & party» про розкопки в джунглях Мексики і таємничу знахідку.
  •  «Пірати Карибського моря: Скриня мерця» від компанії «The House quest & party» про знахідку Джека скарбів Чорної Бороди, спробу вижити і вибратися з печери, або будь-який інший квест зі знижкою до 60%.

Читайте також: Найкращі квести Києва для дорослих і дітей

Вистава «Мій домашній дикий лис»

Вдома у Соні, героїні вистави, оселився справжнісінький дикий лис на ім’я Марко! Все б нічого, але тільки ліс, рідний дім Марко, в небезпеці: йому загрожує вирубка і забруднення сміттям, а тваринам – загибель… Соня і її друг лис збирають команду малят, небайдужих до долі планети і готових захистити природу. Вистава рекомендована для дітей від 4-х років.

Де: Київ, вулиця Михайлівська 24Ж (Новий український театр, театр «Божа корівка»).

Коли: 8 березня о 12:00.

Ціна: 200 грн.

 «Подорож на чарівний острів»

Казковий спектакль-сон для дітей і дорослих за мотивами п’єси англійського драматурга Сесіль Тейлор. Ви щось знаєте про Чарівний острів або про Кнопку уяви?  Ні? Тоді приходьте подивитися веселий, пустотливий і запальний спектакль!

Де: Київ, вулиця Михайлівська 24Ж (Новий український театр, театр «Божа корівка»).

Коли: 7 березня о 12:00.

Ціна: 200 грн.

Велика Jazz-подорож

Музична казка для всієї родини, яскрава і динамічна розповідь про історію джазового мистецтва. Забавні повороти сюжету, веселі пригоди та несподівані відкриття. Чи знав хтось із вас, наприклад про те, що українська колискова дала початок всесвітньо відомому джазовому хіту? У програмі прозвучать різні джазові музичні інструменти.  Приходьте, буде цікаво і дітям, і дорослим!

Де: Київ, вулиця Велика Васильківська, 53/3 (Театр оперети).

Коли: 6 березня о 12:00.

Ціна: 200 грн.

Ще не вирішили куди повести дитину на свято? Більше розваг зі знижками від Покупона до 60% дивіться тут.

Читайте також: Ідеї подарунків до 8 березня своїми руками

Кінотеатри: найкращі фільми та мультфільми

Хочете відвідувати кінотеатри по знижці? Ми підкажемо як це зробити;) Вам лише потрібно заглянути на Покупон і скористатися сертифікатом на знижку до 30% в найкращих кінотеатрах Києва. Ловіть топ новинок кінопрокату, які можна подивитися зі знижкою на великому екрані в мережі «Wizoria» з 6 по 8 березня. 

Божевільне весілля 3

Не встигло пролетіти 4 роки після божевільної весілля старшої дочки Сердюків, як під вінець зібрався молодший син – Захар. Здавалося б, ніщо не віщувало проблем: наречена – екзотична красуня Рада, дочка циганського барона, чию кандидатуру схвалив батько сімейства Сердюків. Але схоже спокійне свято не в правилах цієї божевільної сімейки…

Прем’єра в Україні: 25 лютого 2021.

Том і Джеррі (0+)

Кайла – співробітниця одного з престижних готелів, в якому заплановано весілля.  Завдання Кайли, щоб все пройшло без сучка і задирки – а точніше ідеально. Але хіба це можливо, якщо по готелю як у себе вдома бігає настирливе мишеня Джері? Кайлі позбутися гризуна не під силу, і вона кличе на допомогу вуличного кота Тома, впертого і повного рішучості зловити нахабне мишеня. Але не так сталося, як гадалося…

Прем’єра в Україні: 25 лютого 2021.

Мьюзік

Фільм, в якому співачка Сіа виступає в незвичайному амплуа режисера і автора сценарію. Це історія про двох сестер, старшу Зу, яка страждає від наркозалежності, і молодшу Мьюзік, дівчинку з аутизмом (її грає та сама юна актриса з гучних кліпів Сії).  Несподівано для себе Зу отримує опіку над молодшою ​​сестрою. Чи знайдуть вони гармонію у відносинах і чи зможуть стати справжньою родиною?

Прем’єра в Україні 4 березня 2021.

Фантазери

Легка італійська комедія, яка піднімає настрій і змушує задуматися. Серджіо, маючи диплом про освіту, працює на будівництві, при цьому живе з мамою і нелюбою дружиною. Одна радість – роман з прекрасною Сабріною, матір’ю двох дітей, що живе з чоловіком, до якого байдужа. Зустрічаючись таємно, коханці не наважуються щось поміняти в житті, поки доля врешті не підштовхує їх один до одного…

Прокат з 4 березня 2021.

Вбивство Ніколь Браун Сімпсон (18+)

Кримінальний трилер «Вбивство Ніколь Браун Сімпсон» – альтернативна історія про гучне вбивство. Жертви – Ніколь, колишня дружина актора і зірки американського футболу, і її бойфренд. Резонансний злочин відбулося в 1994 році, у вбивстві звинуватили колишнього чоловіка Ніколь, якого згодом виправдали. Але чи було розслідування досить ретельним, і не пішов злочинець від відповідальності?

Прем’єра з 4 березня 2021

Нереальний КОПец

Президент України видав указ, за ​​яким діти всіх чиновників зобов’язані здобувати освіту і працювати в Україні. Герою фільму, генералу доводиться повертати неробу-синочка на батьківщину і… влаштовувати на роботу! І не на тепленьке містечко, а в поліцію, де йому доводиться працювати в парі з суворим напарником лейтенантом Громовим. Косити тут абсолютно нереально, доводиться по-справжньому опановувати професію копа…

Прем’єра в Україні 4 березня 2021.

Дочка вовка

Повернувшись додому з поїздки на Близький Схід, Клер отримує страшну звістку: її 13-річний син викрадений! У злочині підозрюють місцеву банду, очолювану дивною людиною на прізвисько Отець…

Прем’єра з 3 березня 2021

Любовний настрій

Події фільму розгортаються в Гонконзі в 60-і роки. Дві сімейні пари, пан Чоу з дружиною і пані Су з чоловіком, оселилися в сусідніх квартирах. Чоу і Су часто залишаються вдома самі, бо їх подружжя за службовим обов’язком постійно не буває вдома. Поступово вони починають все більше спілкуватися один з одним, і в якийсь момент розуміють, що їхні другі половинки – коханці. Це як не дивно ще більше зближує Чоу і Су, але вони все ще не наважуються віддатися почуттям…

З 4 березня 2021

Boss Level: врятувати колишню

В основі сюжету фантастичного бойовика «Boss Level: врятувати колишню» – класична петля часу, до якої потрапив головний герой в день своєї смерті. Колишній співробітник спецназу Рон Палвер не надто щасливий в особистому житті. Дізнавшись, що в петлю його відправив бос його колишньої дівчини Джемми, Рон вирішує використовувати всі шанси залишитися в живих і врятувати кохання всього життя. Але тільки Boss Level виявився не такий вже і простий!

Прем’єра з 4 березня

Рая і останній дракон

Колись давно в фантастичному світі Кумандра люди і дракони жили пліч-о-пліч у мирі та злагоді. Але коли злісні чудовиська друни стали погрожувати мешканцям, дракони пожертвували собою, щоб врятувати людей. І ось тепер монстри повернулися, і одинока войовниця Рая повинна відшукати останнього дракона, щоб зупинити друнів назавжди. Але виявилося, що для перемоги однієї магії драконів замало…

Прем’єра 4 березня

Читайте також:

Що подарувати на 8 березня дівчині або дружині
Подарунки на 8 березня мамі: найкращі ідеї
Що подарувати подрузі на 8 березня

Заходи для дорослих (16+ та 18+)

Стендап комедія «Про що мовчать чоловіки, або Дикун Forever»

Найбільш довгограюче шоу Бродвею у виконанні харизматичного актора Дмитра Суржикова! Постановка в жанрі небанальної моновистави в стилі стендап – це захоплюючий монолог-роздум. Актор у веселій легкій формі обігрує всю безглуздість конфліктів у відносинах. Постановка привнесе у ваше життя яскраві емоції і можливо підкаже шлях до примирення і гармонії.

Де: Київ, вулиця Шота Руставелі, 19 (Кінотеатр «Кінопанорама»).

Коли: 6 березня в 19.00, 7-8 березня о 16:00 та о 19:00.

Ціна: від 300 грн.

Підпільний Стендап. Максимум

Напередодні жіночого свята на вас чекає вечір авторського гумору від найсміливішого стендап-проекту України Підпільний Стендап. Місце зустрічі – центр відпочинку Maximym, вражаючий своїм розмахом, смачними стравами і розслаблюючою атмосферою. Приходьте отримати порцію позитиву, яскравих емоцій і сміхотерапії :) В програмі беруть участь найкращі стендап-коміки Києва!

Де: Київ, вулиця Декабристів, 12/37 (центр відпочинку Максимум).

Коли: 6 березня в 20:00.

Ціна: від 200 грн.

Шоу ІНШІ (16+)

Спостерігаючи за нічним небом і зірками, мимоволі задаєшся питанням, чи живе хтось на іншій планеті, і якщо так, то хто вони, Інші? Яка неймовірна енергія прихована в них?  Приходьте на шоу і дізнаєтеся! На вас чекає циркове шоу нового формату, феєричний мікс цирку, театру, хореографії та музики.

Де: Київ, вулиця Велика Васильківська, 103 (Палац «Україна»).

Коли: 6-7 березня о 18:00 та о 20:00, 8 березня о 16:00, 18:00 та о 20:00.

Ціна: від 500 грн.

Жіночий стендап

Відверте стендап-шоу 18+ на честь жіночого дня 8 березня. На сцені – найкращі «комікеси» столиці: Кирило Богдан (150 тис. переглядів на сольному концерті в YouTube), Фелікс Редька (зірка шоу «Розсміши коміка») і Сергій Чирков – просто свято для любителів українського андеграунду і вишуканого стилю.

Де: Київ, вулиця Глибочицька, 72 (арт-простір K.Point).

Коли: 8 березня в 18:30 і о 21:30.

Ціна: 200 грн.

Цей жіночий день

Свято не тільки для прекрасних дам, але і для всіх любителів дорослого гумору. На вас чекають сміливі жарти без цензури, яскраві музичні номери, крутий ведучий і смачні напої в барі. Приходьте ввечері 8 березня розслабитися, зарядитися позитивом і отримати стійке відчуття, що все добре!

Де: Київ, вулиця Раїси Окіпної, 2 (готельний комплекс Турист).

Коли: 8 березня в 18:00.

Ціна: від 350 грн.

Women’s day

Сольна стендап-вечірка від коміка Дениса Думи. Півтори години крутого матеріалу про дівчат, дружбу, стосунки, секс, роботі та інших актуальні речі. Легкий, душевний гумор, який припаде до смаку кожному. Фішка Дениса – імпровізація з залом, тому ви будете мати можливість поспілкуватися з коміком і вийти зі звичної зони комфорту :)

Де: Київ, вулиця Воздвиженська, 32 (32 Jazz Club).

Коли: 8 березня в 17:00.

Ціна: від 200 грн.

Stand Up в ресторані «Мисливський Двір»

Хочете зробити дамі приємне? Розсмішіть її :) Стендап-вечір сміху в ресторанному комплексі «Мисливський Двір» буде прекрасним подарунком до 8 березня! Це святкова весела вечірка з гумором без цензури 18+ про відносини і не тільки! Вас будуть смішити Юра Коломієць, лауреат фестивалю «2nd International COMEDY Week in Kiev» і Дядя Женя, найстарший стендап-комік Києва, учасник ТВ-шоу «Комік на Мільйон».

Де: Київ, вулиця Славгородська, 49 (готельно-ресторанний комплекс «Мисливський Двір», Парк Партизанської Слави).

Коли: 8 березня о 19:00.

Ціна: від 160 грн.

Максим Вишинський: стендап про жінок, амбіції, кохання

Комедійний стендап-вечір на честь жіночого свята. У своїй сольній програмі для вас буде жартувати щирий і чесний київський комік Максим Вишинський. На вас чекають дотепні роздуми і жарти звичайно ж про жінок, а ще про дружбу, кохання, гроші, амбіції і про інші нагальні для кожного речі і турботи. Відвертий гумор про відносини і реальні історії з життя, часом наповнені абсурдом, здадуться парочкам до болю знайомими, але в той же час ви не почуєте побитих тем. Приходьте зі своєю половинкою, буде цікаво і дуже смішно!

Де: Київ, вулиця Басейна, 2А (TAO Event Hall).

Коли: 8 березня о 19:00.

Ціна: від 390 грн.

Хочете більше веселощів і пригод по знижкам?  Залишимо тут дуже корисне посилання з вигідними акційними пропозиціями для дорослих.

Афіша концертів і шоу

Олег Кензов: «По кайфу», найкращі хіти до 8 березня

Харизматичний, привабливий і талановитий Олег Кензов, суперфіналіст шоу «Х-Фактор» зі святковою концертною програмою в Києві! Нові і улюблені шанувальникам пісні в живому виконанні – приходьте відриватися, все буде не тільки «по кайфу», але і # ракетабомбапетарда!

Де: Київ, алея Героїв Небесної Сотні, 1 (Жовтневий палац).

Коли: 4 березня о 19:00.

Ціна: від 350 грн, а завдяки Покупону будь-який квиток від мережі можна купити дешевше зі знижкою 65%.

Бумбокс

Культова група «Бумбокс» запрошує на свій концерт в рамках туру «Таємний код: Рубікон». На вас чекає те, що ви так любите на концертах улюбленої групи: живий звук, шалений драйв і оголені нерви музикантів, автографи і фото. Прозвучать старі хіти, які співатиме весь зал ( «Безодня», «Твій на 100%», «Тримай мене») і нові приголомшливі пісні.

Де: Київ, проспект Валерія Лобановського, 119 (Stereo Plaza).

Коли: 5,6 березня в 20:00.

Ціна: від 1400 грн.

Національний балет Грузії «Сухішвілі»

Виступ балету «Сухішвілі» з нетерпінням чекають глядачі у всьому світі. Чарівна дія грузинського танцю, що кидає виклик законам гравітації, складно описати словами!  Перед вами виступлять 100 найкращих танцюристів, а на сцені ви побачите 2500 яскравих костюмів.

Де: Київ, вулиця Велика Васильківська, 103 (Національний палац мистецтв України).

Коли: 5-8 березня в 19:30.

Ціна: від 780 грн.

Жіночий квартал

Музичний проект «Жіночий квартал» – невичерпне джерело жартів, самоіронії, пародій і мініатюр на найактуальніші теми, близькі і жінкам, і їх сильним половинкам. Прекрасні і дотепні актриси і актори шоу, зіркові гості з музичними номерами, яскраві образи і іскрометний гумор – прекрасний святковий настрій буде забезпечено! І все це в одному із самих класних місць сімейного дозвілля – ВДНГ, де завжди можна знайти масу цікавих івентів зі знижкою від Покупона.

Де: Київ, проспект Академіка Глушкова, 1 (ВДНГ).

Коли: 7 березня в 20:00.

Ціна: від 850 грн.

Ladies ‘night.  Kyiv style

Українська інтерпретація всесвітньо відомого спектаклю, «Ladies Night. Kyiv Style» порадує глядачів 8 і 9 березня 2021. У яскравому музично-танцювальному шоу беруть участь популярні українські актори, гумористи, співаки і шоумени  – Антон Лірник, Влад Яма, Олександр Педан, Анатолій Анатоліч і багато інших. На вас чекає весела, позитивна постановка, надихаюча на успіх. Приходьте за святковим настроєм в концерт-хол ВДНГ!

Де: Київ, проспект Академіка Глушкова, 1 (ВДНГ).

Коли: 8 березня о 19:00.

Ціна: від 500 грн.

Театр тіней «Teulis»

Театр тіней «Teulis» здивував і підкорив не одну світову столицю. На сцені ви побачите магічне перевтілення людських тіл, завдяки поєднанню висококласної акробатики, оптичних ілюзій, театру, приголомшливих відеопроекцій і професійного музичного супроводу.

Де: Київ, вулиця Архітектора Городецького, 1-3 / 11 (Національна музична академія України імені П. І. Чайковського).

Коли: 7 березня о 13:00, 16:00, 19.00.

Ціна: 190-650 грн.

Tenors Bel’canto

Динамічний квартет, кожен учасник якого – володар неймовірного голосу, багатого на красу і експресію. Артисти віртуозно об’єднують жанри класичної опери і ультрасучасної популярної музики. Романтичний репертуар, емоційно насичений і яскравий музичний стиль і специфічний вокальний талант у кожного виконавця – секрет популярності і великого числа шанувальників квартету. Артисти співають на різних мовах, але сенс зрозумілий кожному люблячому серцю!

Де: Київ, вулиця Михайла Грушевського, 30/1 (Будинок офіцерів).

Коли: 7 марта о 19:00.

Ціна: від 250 грн.

Симфо-шоу Prime Orchestra. Музика кохання

Харківський кросовер-оркестр «Prime Orchestra» запрошує на святкове симфо-шоу. Це яскрава суміш новаторства і традицій, таланту і передових саунд-технологій, фірмовий живий звук і ураган емоцій! Всесвітньо відомі хіти в новому аранжуванні захоплять слухача у вир романтики і справжніх почуттів. Нехай цей весняний вечір запам’ятається вам і тому, кого ви любите!

Де: Київ, проспект Академіка Глушкова, 1 (ВДНГ).

Коли: 7 березня в 17:00.

Ціна: від 450 грн.

Гарік Кричевський. KIEVLYANKA FOREVER

Квитки на концерт Гаріка Кричевського будуть відмінним подарунком на 8 березня, тому що жінки без розуму від його чарівного баритона! Невиправний романтик, трохи авантюрний, але завжди закоханий як в перший раз Гарік Кричевський – майстер особливої душевної атмосфери. Його пісні наповнюють серце радістю, теплими спогадами і приємним трепетом! На ліричних концертах дами гарантовано розквітають, а чоловіки відмінно проводять час поруч з ними :)

Святковий вечір можна продовжити в ресторані КЦ «Freedom Hall».

Де: Київ, вул.  Кирилівська, 134 (КЦ «Freedom Hall»).

Коли: 7 марта о 19:00.

Ціна: від 1000 грн.

Фрістайл і Діти Фрістайлу

Спільна концертна програма легендарної групи 80-90х «Фрістайл» та нового проекту її продюсера Анатолія Розанова «Діти Фрістайлу». Колись ці пісні звучали з кожного вікна, а улюблена група мільйонів збирала стадіони… Приходьте зануритися в світ романтики і позитивних емоцій, весняне святковий настрій гарантовано!

Де: Київ, алея Героїв Небесної Сотні, 1 (Жовтневий палац).

Коли: 7 березня о 19:00.

Ціна: від 350 грн.

Соня Сотник і Група ЙоГурт

Радіоведуча, співачка, конферансьє, королева жіночої іронії Соня Сотник дає концерт в супроводі групи «ЙоГурт». Соня з тих сучасних жінок, які сміливо і вільно піднімають будь-які теми – від відвідування гінеколога і розміру грудей до випадкових зв’язків на стороні. Вас чекає неповторна атмосфера чисто жіночих посиденьок, які трапляються серед добрих подруг, коли їх не підслуховують чоловіки;) А ще – широкий спектр музичних жанрів у виконанні «Йогурт»: від класики і танцювального фольку до божевільного джаз-панку!

Де: Київ, вулиця Богатирська, 25 (Докер Паб).

Коли: 8 березня в 18:00.

Ціна: від 450 грн.

ROCK YOU!

Справжнє свято рок-музики ексклюзивно на сцені Docker-G Паб! Яскравий, вибуховий репертуар, тільки мега-хіти золотого століття року від 60-х до 2000-х. Для вас запалюють музиканти кавер-гуртів «Lady Rock» і «Big Feathers».

Де: Київ, вулиця Набережно-Хрещатицька, 5/13 (Docker-G Паб).

Коли: 8 березня о 19:00.

Ціна: від 150 грн.

KADNAY  – «Теплий Live»

Нова ексклюзивна акустична програма від гурту KADNAY на сцені Caribbean Club. Нові аранжування, оригінальна обробка, альтернативне звучання улюблених пісень – ви будете приємно здивовані! Приходьте зігрітися душею і тілом на «Теплий Live» від KADNAY. І покваптеся з покупкою квитків – кількість місць обмежена!

Де: Київ, вулиця Симона Петлюри, 4 ( «Caribbean Club»).

Коли: 8 березня о 19:00.

Ціна: від 1190 грн.

Музичні історії кохання

Найкращі світові джазові хіти та авторські твори у виконанні українського піаніста, композитора Павла Ігнатьєва і прекрасний вокал Катіко Пурцеладзе. Кожна мить концерту випромінює щирі почуття і трепет люблячих сердець! Прикраса музичної програми – прекрасні творіння в техніці водного анімації Ебру від Ангеліни Золотий.

Де: Київ, вулиця Бориса Грінченка, 6 (Будинок Архітектора).

Коли: 8 березня о 19:00.

Ціна: від 300 грн.

Весняна класика

Яскрава музична подія до жіночого дня 8 березня – концерт оркестру «Київська камерата»! На вас чекає вечір вишуканого естетичної насолоди класичною музикою у виконанні справжніх віртуозів жанру. Іскрометні аранжування, імпровізації дають нове життя всесвітньо відомих творів музичної класики. Палке, зачаровує і живе мистецтво «Київської камерати» змусить кожного відчути всю гаму почуттів і емоцій – від відчайдушної радості і відвертого музичного хуліганства до ніжної смутку і філософської іронії. Приходьте за святковим настроєм!

Де: Київ, вулиця Архітектора Городецького, 1-3 / 11 (НМАУ ім. П. І. Чайковського).

Коли: 8 березня о 19:00.

Ціна: від 200 грн.

Найкращі вистави і шоу

Собака на сіні

Напередодні жіночого свята «КХАТ» представляє ліричну комедію в іспанському стилі, феєричний і яскравий спектакль «Собака на сіні». У постановці буде все, властиве жанру безсмертної п’єси Лопе де Веги, – трюки з фехтуванням, хвилюючі звуки гітари, запальні танці, перевтілення, душевні терзання і звичайно любов!

Де: Київ, вулиця Ярославів Вал, 7 (театр «КХАТ»).

Коли: 7 березня о 19:00.

Ціна: від 200 грн, а зі знижкою Покупона 50% сходити на будь-яку постановку можна дешевше.

Мегери

Дві легендарні актриси Голлівуду вирішили влаштувати феєричне повернення на екрани – знятися у фільмі жахів! Але жодна з них не хоче ділитися любов’ю глядача і поступатися пальмою першості. Гарячі закулісні пристрасті і запекла боротьба двох див буде особливо яскравою, адже жіночі ролі виконують актори-чоловіки!

Де: Київ, вул.  Кирилівська, 134 (КЦ «Freedom Hall»).

Коли: 8 березня в 15:00.

Ціна: від 340 грн.

Занадто одружений таксист

Гнучкістю моральних принципів і пікантними подробицями особистого життя вже нікого не здивуєш. Навіть якщо наш герой – звичайний таксист, який непогано влаштувався, живучи на дві сім’ї. Все б нічого, але на вигляд тихоня-сім’янин раптом виявляється на порозі викриття, заплутавшись в нетрях своїх же вигадок. Виправити ситуацію стає все складніше …

Де: Київ, вулиця Богдана Хмельницького, 5 (Національний академічний театр російської драми імені Лесі Українки).

Коли: 7 марта о 12:00.

Ціна: від 40 грн.

Сватання Монтера

Інтимна комедія-водевіль за розповідями Михайла Зощенка, в якій висміюються вдачі, за 100 років зовсім змінилися. Всі також знаходяться персонажі, готові за «червончик» (або «долярчік»?) «здати в оренду» власного чоловіка самотній дамі – з усіма інтимними складовими сімейного життя… Або все-таки ми змінилися, і крім грошей мають значення такі речі , як любов, дружба і честь?

Де: Київ, вулиця Михайлівська 24Ж (Новий український театр).

Коли: 6 березня в 15:00.

Ціна: 300 грн.

Шахрайки?… Лесбіянки? !!  Красуні!

Героїні комедії з дуже актуальним сюжетом – Жулька і Оля – орендують кімнату.  Робота грошей особливо не приносить, їх постійно не вистачає. У пошуках заробітку подруги вплутуються в низку авантюрних витівок, генеруючи все більш божевільні ідеї і заплутуючись остаточно. Що ж чекає їх у фіналі? Приходьте на спектакль!

Де: Київ, вулиця Михайлівська 24Ж (Новий український театр).

Коли: 8 березня в 15:00.

Ціна: 350 грн.

Коханці на замовлення або не в своїй тарілці

Плани провести романтичну вечерю з коханкою – в заміському будинку, з шампанським і свічками – раптом опиняються під загрозою. Дружина, в планах якої відвідати маму, раптом скасовує візит! Що ж робити бідоласі чоловікові, невже відмовлятися від задуманого? Ну ні! Він вирішує видати коханку за… Далі дивіться самі, розвиток сюжету і фінал буде дуже цікавим :)

Де: Київ, вулиця Олеся Гончара, 79 (Театр Егоїст).

Коли: 6 березня в 19.00.

Ціна: від 200 грн.

Хочете більше цікавих пропозицій на квитки в театри Києва зі знижками – частіше заходьте на Покупон, акції постійно оновлюються.

id=”7″Жіноче свято зі смаком: в який ресторан піти на 8 березня

Перше весняне свято можна відзначити за столиком в ресторані – з коханими, сім’єю або компанією друзів. Ми підібрали для вас пропозиції зі знижками до 65% від найкращих закладів Києва для святкового вечора.

Ресторан «Хванчкара»

Ресторан «Хванчкара» припаде до смаку всім любителям грузинської кухні. Світлий затишний інтер’єр, чудове обслуговування і смакової оргазм від автентичних страв і напоїв, а після приємне продовження вечора – що ще потрібно для відмінного святкування міжнародного жіночого свята?

До 8 березня Покупон підготував відмінну акцію від ресторану «Хванчкара» на романтичну вечерю для двох. З сертифікатом ви можете замовити страви з меню на суму 499 грн замість 1000 грн – зі знижкою 50%.

Де: Київ, вулиця Софіївська, 10.

Графік роботи: Пн-Нд 11: 00-23: 00.

Ціни: рулетики з баклажанів з горіховою пастою  – 89 грн (300 г), м’ясо по-тбіліськи – 139 грн (300 г), хачапурі аджарський – 119 грн (450 г), але з купоном від Покупона ви отримуєте знижку до 65% на  меню кухні в ресторані грузинської кухні «Хванчкара».

Прімавера

 «Прімавера»
 «Прімавера»

Італійська кухня ㅡ як хороша музика, теж про почуття і любов. Тож потіште себе і коханих вишуканими стравами, від яких співає душа. У «Прімавера» на вас чекають смачні сети з морепродуктів і м’яса, салати, які порадують талію і шлунок, пасти в кращих традиціях сонячного півострова, а ще смачні вина і великі чайні та кавові карти.

Атмосфера затишку і романтики в ресторані «Прімавера»
Атмосфера затишку і романтики в ресторані «Прімавера»

Де: Мельникова 6.

Середній чек: 150 грн, економте до 40% з купонами на знижку від Покупона.

Більше інформації та відгуків про «Прімавера».

Viet Bar

8 березня хочете більше екзотики і незвичайних смаків?  Viet Bar» – ресторан традиційної в’єтнамської кухні, вишуканої і самобутньою. Шеф-кухар закладу – корінний в’єтнамець і знає про азіатських стравах і культурі не з чуток. У меню такі гастро хіти, як ароматний і гострий тому ям (суп з морепродуктами), ніжні спринг-роли, хрусткі неми з різними начинками, запечені тигрові креветки, філе окуня і звичайно ж знамените в’єтнамське wok-меню.

Де: вул.  Велика Васильківська, 88.

Середній чек: 450 грн, але зі знижкою Покупона 30% все меню кухні поїсти екзотичні страви вийде дешевше.

Більше інформації та відгуків про «Viet Bar».

Хапайте інші гарячі знижки до 65% на меню кухні та бару в найкращих закладах Києва на нашому сайті.

Що ще цікавенького?

Чим ще можна зайнятися на 8 березня або святкові вихідні? Ловіть чудові ідеї куди сходити по святковим нереальним знижкам до 80% від Покупона:

Якщо ви вирішили провести святкові вихідні вдома, то вибирайте крутий фільм і замовляйте смаколики (у нас якраз є багато апетитних акцій на доставку їжі).

Читайте також: Найкращі служби доставки їжі в Києві

А які плани на восьме березня біля вас? Пишіть в коментарях ?

4 коментарів
  • Макс

    Начал читать…ну что за скукота, а потом, так идеи прям огонь. Стендап неплохо, только в ресторане бы где-то, кино беспроигрышный варинат. Хочется, чтоб и поесть и посмотреть. Есть такое?

  • Оля

    В Киеве полно мест для прогулок на праздник 8 марта, обычно мы вначале с парнем ходим на какой ниюудь концерт ли шоу, а потом посещаем кафе или бар. Здесь тоже нашла что то новенькое для нас, понравилась статься о концертном зале КПИ, хочеться послушать романтическую музыку неа праздник вдвоем.

  • Виктория

    Спасибо, что напомнили про выставку «Эдемский сад». Много слышала хорошего о ней. Никогда не бывала на выставках такого рода, но, думаю, пора попробовать в жизни чего-то новенького))).

  • Аня

    Вот в музей костюма я бы сходила с удовольствием думаю это очень красиво. И в кино хочется…Но посмотрим, ближе к выходным, может быть куда-то и выберемся)Спасибо Покупон, всегда можно узнать про новые мероприятия.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *