Куди піти 14 жовтня в Харкові: афіша на День захисника України 2021

14 жовтня в Україні святкують День захисника країни. У 2021 році державне свято випадає на четвер, і відразу виникає питання це робочий день чи ні? Так ось, 14 жовтня – офіційний вихідний, більш того, неробоча буде і п’ятниця, 15 жовтня. Тому сміливо плануйте на довгі вихідні веселе, цікаве дозвілля – з сім’єю, дітьми, друзями, другою половинкою. #PokuponBlogTeam пропонує оригінальні ідеї, як відзначити свято, чим зайнятися і куди сходити в Харкові на День захисника України. І, звичайно, ділиться найкрутішими святковими знижками.

Ідеї, як провести свято в Харкові  – в нашій статті:

Сходити у SPA салон 

Спа сеанс – це той релакс, який напевно у кожного входить у п’ятірку бажань! Якщо відчуваєте, що вам не завадить поновити енергію і згладити відбиток стресів, вибирайте спа процедуру і записуйтеся в салон заздалегідь. Це може бути: 

Спа-салон
Спа на двох – відмінний спосіб привітати чоловіка з 14 жовтня

Пограти у VR

Ще не так давно віртуальна реальність була одним з атрибутів фантастичного кіно, а сьогодні це – доступна всім мега популярна розвага! Технології VR постійно вдосконалюються, доводячи наближення до реального життя до ідеалу. І ось ви вже абсолютно впевнені, що б’єтеся з справжніми зомбі, керуєте літаком, пірнаєте в океанські глибини чи берете участь в зоряних війнах. Секрет популярності гри в VR в тому, що реальність віртуальна, а відчуття і емоції – справжнісінькі! 

Віртуальна реальність

Читайте також:

Цікаві ідеї подарунків на 14 жовтня

Що подарувати чоловікові на свято

Відпочити в боулінг-клубі

Боулінг – популярна спортивна гра. Її люблять як діти, так і дорослі. Тому в вихідний день 14 жовтня піти в клуб покидати кулі можна всією родиною. Це і фізична розрядка, і азарт гравця, і радість переможця  – все, чого так не вистачає в повсякденному житті. І ще  – знижечки на гру 30% від Покупона.

Боулінг

Покататися на картингу

Картинг – це адреналін, азарт і вибух емоцій, можливість дізнатися, що ж відчуває гонщик Формули-1 за кілька секунд до фінішу. Сплануйте вихідний на честь Дня захисників України так, щоб потрапити на трек. Це відмінна можливість весело і оригінально провести вихідний, поганяти наввипередки з друзями, сином (та що там, можна і з донькою!). Тільки врахуйте, що до заїздів допускаються діти від 6 років або зростом від 120 см. 

Покататися на картингу

Політати на параплані або стрибнути з парашутом

Марите про польоти під хмарами, але боїтеся в цьому зізнатися – можливо, прийшов час втілити мрію в реальність. Подолайте свій страх і здійсните заповітне бажання. Вибирайте, з чого почати  – зі стрибка з парашутом, а може, з польоту на параплані? Досвідчений інструктор знає про польоти все і з радістю складе вам компанію. Незабутній досвід і шквал адреналіну забезпечений, а може він стане першим кроком до захоплення всього вашого життя!

Парашют

Подивитися фільм на 7D-атракціоні

Можна, звичайно, на честь свята День захисника вітчизни влаштувати і класичний похід в кіно. Але якщо хочете нових відчуттів, спробуйте перегляд фільму в 7D. Тут ви абсолютно не відчуваєте себе глядачем, а є ніким іншим, як безпосереднім учасником всіх подій за рахунок об’ємної картинки і повного занурення. Під вами рухається крісло, підлога. Додайте до цього спецефекти у вигляді блискавок, дощу і навіть різних запахів! Повірте, такий сеанс нікого не залишить байдужим!

7D

Піти на квест 

Квест-руми відмінно урізноманітнять святкове дозвілля в місті. До того ж, плануючи цей захід на День захисника, зовсім не потрібно морочитися с приводу погоди за вікном. Вибір квестів в Харкові дуже різноманітний, кожен знайде тематику і рівень страху до душі: 

  • пригоди і загадки в квест-румах «Скарби піратської таверни», «Втеча з Шоушенка», «Гаррі Поттер» від компанії-організатора «IQuestKomnata»
  • гонитва за кровожерливим вбивцею-маніяком в квесті «Справа Чикатило» від компанії «Keyhole»
  • пошуки антивіруса у постапокаліптичній грі «Я легенда» від «The key»
Квест

Сходити на спектакль

На честь свята можна побалувати себе духовною їжею – сходити в театр. Хороша гра акторів в режимі реального часу – це завжди живі, яскраві переживання і привід задуматися над вічними цінностями. Подивитися виставу можна вдвічі дешевше завдяки акціям від Покупона. 

«Спокуса», театр «Нова сцена» 

У четвер, 14 жовтня театр «Нова сцена» зіграє постановку «Спокуса». Вистава – про реальність, в якій немає надійних опор, все дуже хитке і перемішане – вигадка і правда, факти і домисли. На глядача чекає цікавий, інтелектуальний детектив. Пошуки рішення заплутаного сюжету і розгадки головної інтриги вводять у роздуми. 

«Спокуса», театр «Нова сцена» 

Коли: 14 жовтня в 19.00.
Ціна: 200 грн, або вполовину дешевше з Pokupon. 

«Мій найкращий мертвий друг» («Як я стала дорослою»), театр «Новий Чорний» 

Історія дівчинки Айріс – щира, зворушлива і красива – сподобається глядачу, що вміє добре відчувати та мислити. Чарівна подорож в минуле, в дитинство, коли щастя було поруч, варто тільки дотягнутися рукою. Глядач немов повертається до самого себе, у свій внутрішній світ з його переживаннями, родинними узами, дитячими травмами і їх подоланням. 

«Мій найкращий мертвий друг» («Як я стала дорослою»), театр «Новий Чорний» 

Коли: 15 жовтня в 19.00.
Ціна: 170 грн або вдвічі бюджетніше завдяки Покупону.

Відпочити за містом 

В довгі вихідні на День захисника з 14 по 17 жовтня можна відволіктися від набридлих буднів і насолодитися осінню – поїхати в маленьку подорож на одну із заміських баз відпочинку під Харковом. Формат ретриту може бути різноманітний – від прогулянок по лісу та осінніх фотосесій до риболовлі і більярду

За містом

Читайте також: Куди поїхати в жовтні 

Покататися на конях 

Катання на конях доставить море задоволення і позитивних емоцій вам і вашій половинці. Прогулянка верхи – це дуже романтично! Про економію бюджету подбає Pokupon – знижки на верхову їзду до 55%. А якщо хочете класні фото з кіньми – запросіть професійного фотографа і влаштуйте виїзну фотосесію на природі. 

Коні

Сходити в парк або з’їздити на екскурсію 

Харків – місто з цікавою історією, зі своїми міфами і легендами, яскравими пам’ятками і красивою архітектурою. Крім історичних пам’яток, є і сучасні локації а також безліч парків і зелених зон, тож харків’яни та гості міста можуть:

  • Відвідати найпопулярніший розважальний парк Харкова – Горького. Тінисті алеї, мальовниче озеро, атракціони для дітей і дорослих… Це відмінна можливість привітати юних майбутніх захисників вітчизни.
  • Погуляти на природі, не покидаючи межі міста: Лісопарк – найбільша в країні лісопаркова зона, Саржин Яр – ідеальне місце для прогулянок і пікніків, Ботанічний сад, екопарк Фельдмана, сад ім. Шевченко і багато інших. Будь-яке з цих красивих місць підійде для виїзної фотосесії на природі – послуги професійного фотографа на Покупоні зі знижкою до 60%.
  • Відвідати екскурсію. Варіантів багато: оглядова по Харкову, незвичайна прогулянка по харківським підземеллях, поїздка в Шаровку – подивитися старовинні садиби Слобожанщини або в Циркуни – на равликову ферму. Вікенд буде довгий, справжня міні-відпустка, можна встигнути з’їздити і в більш далеку подорож – у Карпати, Київ, в Чорнобильську зону відчуження або у рафтинг-тур по Південному Бугу. 
Тури у Карпати

Читайте також:

Найцікавішими тури по Україні

Куди поїхати на вихідних з Харкова

Відзначити в кафе або ресторані

Напевно, ваш святковий вихідний день пройде нестандартно і весело, пізнавально і з користю для душі і тіла. Як би там не було, а вечерю в одному з закладів Харкова, безумовно, доповнить враження про свято 14 жовтня. Нехай це буде романтичний вечір в ресторані зі своєю другою половинкою. А може бути, зустріч з компанією друзів за келихом пива або стаканчиком чогось міцнішого в одному з харківських барів. Цінителі лаунж-куріння і релаксу в клубах густого, ароматного диму можуть завершити цей день в одній із кальянних.

Ресторан
На 14 жовтня можна піти в ресторан

Замовити їжу додому

Адже буває ж так, що нікуди не хочеться йти, ти розслаблений, задоволений і не вистачає лише одного – смачної вечері. А готувати ну ніяк не входить в твої плани.  Домашній, затишний варіант святкового вечора – замовити їжу з улюбленого ресторану додому. А ще це відмінний вихід на випадок несподіваного приходу гостей. Служба доставки швидко привезе суші, піцу, шашлик або будь-яке інше ресторанне блюдо – і смачна вечеря на столі.

Їжа додому

Ну що, пригледіли в нашій афіші для себе якусь ідейку, як відзначити День захисника Україна 2021, куди піти? Діліться своїми надихаючими планами в коментарях :)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *