Куди поїхати у грудні 2024 року: класні ідеї для відпочинку в Україні

У грудні, коли майже всі від початку місяця починають закуповувати новорічний реквізит, продумувати святковий декор будинку, бронювати фотостудії з новорічними зонами та шукати гарне вбрання для зустрічі Нового року, особливо хочеться з’їздити у відпустку та змінити обстановку. Навіть кілька днів у заміському комплексі можуть налаштувати на святковий новорічний вайб, що вже казати про захоплюючі тури вихідного дня та лижні вікенди у Карпатах. Куди поїхати на відпочинок в Україні? BlogPokuponTeam підкаже, де можна відпочити недорого та зі знижками від Покупону до 60% ??

Акції
Від 2 ночей з сніданками і SPA в комплексі Карпати
Мигово (Чернівецька область), Буковинська вулиця, 178
-45%
8700 грн
5599.0 грн
Від 3 ночей SPA-відпочинку в «VitaPark Карпати»
Жденієво (Закарпатська область), Шевченка вулиця, 257
-15%
8544 грн
7259.0 грн
Показати всі
75 акцій

Читайте в огляді:

Де краще відпочивати у Карпатах з початку грудня

Грудень у Карпатах у 2023 році обіцяє бути помірно холодним, а подекуди сніг випав уже на початку листопада. І навіть якщо у грудні ще не буде снігових кучугур, до Карпат можна з’їздити на короткий вікенд просто щоб подихати чистим повітрям, попаритися в лазні і насолодитися місцевим колоритом. Така ідея особливо сподобається жителям західної України, у яких дорога на гірськолижний курорт займе кілька годин автівкою.

Де в Карпатах гарантовано у грудні лежить сніг, незалежно від погоди, то це на курортах зі штучним снігом. А у спа-готелях можна повністю поринути у велнес.

Буковель

На популярному гірськолижному курорті Буковель у Поляниці Івано-Франківської області сезон катання за відповідної погоди відкривається в кінці листопада – на початку грудня і закінчується приблизно у квітні. Зазвичай з 1 грудня працюють як мінімум дві лижні траси. Раніше можна було в режимі реального часу стежити за погодою на спусках через веб-камери, однак на період воєнного стану вони відключені. Тому лишається орієнтуватися на прогнози погоди від метеорологів та швиденько бронювати вільні номери, щойно випаде сніг ?  

Відпочинок у Буковелі взимку

У грудні 2023 BlogPokuponTeam рекомендує ТОП кращих готелів, де можна відпочити добре і недорого завдяки нашим знижкам ??

«Kasimir Resort Hotel & SPA»: сучасний готельний комплекс з усіма зручностями розташований на території ТК «Буковель» всього за 580 метрів від знаменитого Озера Молодості. Головна фішка готелю – великий спа-центр з басейнами, джакузі та соляною кімнатою. У вартість 5299 7598 грн входять 2 дні проживання для двох, сніданки та спа.

«Новий»: чотириповерховий готель ідеальний для спокійного сімейного відпочинку – тут є сауна з басейном, альтанка для відпочинку на свіжому повітрі та мангал. За 3679 4900 грн на вас чекають 2 дні проживання на двох зі сніданками та всіма зручностями.

«Гора»: комфортабельний готель з інтер’єрами в стилі заміського будинку розташований поблизу річки Прут і оточений мальовничими гірськими краєвидами. Це справжній рай для поціновувачів релаксу – із сауною, хаммамом та фітобаром. Зупинитись тут на 3 доби зі сніданками та спа коштуватиме лише 7199 9000 грн на двох.

«Салют»: класне місце для тих, хто любить чергувати релакс із захоплюючим екстримом. Готель розташований зовсім поруч із витягами, на гостей тут чекає спа-центр з фінською сауною, джакузі та хамамом. У вартість 2699 3600 грн входить 2 дні відпочинку для двох, сніданки та безлімітний спа-відпочинок.

«Беркут. Перевал» (Яблуниця): по-домашньому затишний, знаходиться поруч із сувенірним ринком, є сауна, ресторан, мангал та пункт прокату гірськолижної амуніції – що ще потрібно? Ціна теж казкова – всього 2175 3200 грн за 2 дні на двох із дворазовим харчуванням. 

«Скеля» (Микуличин): відпочинковий комплекс розташований в затишному містечку посеред соснового лісу, повітря тут неймовірне. А щоб відпочинок був вдвічі приємнішим, у готелі є фінська сауна, мангал, настільні ігри. У вартість 2199 4200 входять 2 доби проживання для двох із дворазовим харчуванням та відвідуванням спортзалу.  

Акції
Від 2 ночей з харчуванням у Пацьорка біля Буковеля
Татарів (Івано-Франківська область), Незалежності вулиця, 40
-35%
5200 грн
3379.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням в готелі «White House»
Яблуниця (Івано-Франківська область), Горишків ділянка, 379
-34%
3800 грн
2499.0 грн
Показати всі
22 акцій

Яремче

Цей курорт не такий популярний, як Буковель, але однозначно в топі відвідуваних. Яремче приваблює нижчими цінами, меншою кількістю людей (при тому, що тут теж є де покататися на лижах), та й класних готелів на будь-який смак тут дуже багато.

На курорті є витяг «Багрівець» – він розташований за 3 км від центру. Там же можна покататися на лижах і сноуборді, а якщо хочеться зимових розваг по повній програмі, на цей випадок діє трансфер Яремче-Буковель (багато хто приїжджає до Яремче, щоб заощадити на житлі, але на лижах катається у Буковелі). Серед найяскравіших цікавинок курорту, які обов’язково варто відвідати у грудні, – сувенірний ринок, повний гарних дивовиж і смачних делікатесів місцевої кухні.

Зупинитись пропонуємо в «Yaremche Club Hotel» – це крутий готельний комплекс, де можна приємно провести час, розслабитися та забути про рутину. Сауна, фітобар, масажний кабінет, ресторан – це ще не все. 2 дні відпочинку на двох зі сніданками та всіма зручностями обійдуться вам у 3899 5200 грн.

Акції
SPA-відпочинок з харчуванням у «Карпатські зорі»
Яремче (Івано-Франківська область), Петраша вулиця, 6А
-20%
6400 грн
5199.0 грн
До 20 відвідувань соляної кімнати в «Oriona»
Київ, Антоновича вулиця, 99
-65%
260 грн
99.0 грн
Показати всі
2 акцій

Славське

На гірськолижному курорті Славське Львівської області частина спусків також штучно осніжуються. Тому вже у грудні сюди можна їхати кататися на лижах. На руку грає і те, що до Славського з Києва можна дістатися прямим швидкісним поїздом «Інтерсіті» 745К. Дорога займе трохи більше 7 годин. Потяг робить 6 зупинок: Київ – Коростень – Підзамче – Львів – Стрий – Славське.

Снігогенератори стоять на горі Погар, яка знаходиться за 1 км від місцевої залізничної станції. Траси завдовжки до 800 метрів, складність – середня та вища. Є два бугельні витяги.

Відпочинок у Славському в грудні

Врахуйте, що найгарячіші пропозиції від Покупону і квиточки розхапують миттєво. Тому побачили підходяще – і відразу забронювали ?? У грудні 2023 року BlogPokuponTeam пропонує знижки до 50% на проживання в Славському і рекомендує зупинитися в готелі «Калина» (1999 3000 грн за 2 доби відпочинку для двох) – з дворазовим харчуванням, відпочинком в альтанках з мангалами та грою в більярд ?

Акції
Від 2 ночей в готелі «Славський» у Карпатах
Славське (Львівська область), Устияновича вулиця, 35
-15%
3300 грн
2809.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням у «Зербань» у Славському
Славське (Львівська область), Івана Франка вулиця, 61Б
-36%
2460 грн
1699.0 грн
Показати всі
7 акцій

Драгобрат

Вважається, що взимку в Драгобраті кращі (за рахунок особливостей гірської ущелини) кліматичні умови для катання на лижах і сноуборді. 

На Драг їдуть професійні лижники, майстри фрірайду і могулу. З кінця листопада схили вже присипані сніжком, тому є всі шанси отримати в грудні підходяще для катання снігове покриття. Зазвичай двох-трьох снігових днів достатньо, щоб добре порайдити. Однак нагадуємо, що веб-камери на Драгобраті тимчасово не працюють, тому про погоду краще дізнаватися на метеорологічних сервісах або в готелі, де ви плануєте зупинитися. Забронювати готель і квитки на поїзд бажано заздалегідь. 
Враховуйте, що дорога на Драгобрат не з легких. З віддалених від заходу областей України машиною їхати в середньому 10-12 годин, а громадським транспортом потрібно робити пересадки мінімум у двох точках. Якщо плануєте відпочивати з дітьми (та й самому теж), краще пригледіти варіанти готових турів. В рамках пакета зазвичай пропонують трансфер з Києва або іншого великого міста України на комфортабельному автобусі. У вартість входить також трансфер з Ясіні до Драга, проживання, харчування та інші плюшки від туроператора ?

Поїхати у Драгобрат в грудні

Зупинитись радимо у «Freerider» – це стильний та затишний готель, розташований близько до витягів. Номери ідеально підходять для того, щоб з комфортом відпочити після жвавого дня на лижних трасах, гостям також пропонується поніжитися в карпатському чані з модрини і попаритися в сауні на дровах. Вартість 3 днів проживання на двох із дворазовим харчуванням – 5039 6300 грн.

Акції
Від 3 ночей з харчуванням у готелі «У Роберта»
Чорна Тиса (Закарпатська область)
-20%
8100 грн
6479.0 грн
Показати всі
1 акцій

Читайте також:
? Незабутній відпочинок на курорті Буковель
? Чим зайнятися в Яремче
? Кращі ідеї відпочинку у Славському
? Край цілющих джерел Східниця 
? Оздоровчий вікенд у Трускавці  

Пилипець

Гірськолижний курорт Пилипець називають перлиною Карпат – і не дарма, адже тут на вас чекають просто неймовірної краси пейзажі. Взимку тутешні гори виглядають особливо казково, але на них можна не лише дивитися – вони ідеально підходять для катання на лижах та сноубордах. Тут працює 6 витягів (крісельний, бугельні та мультиліфт), є лижні спуски трьох видів складності: середньої, легкої та для новачків. Загальна довжина трас Пилипця становить близько 20 тисяч метрів.

Поїхати у Пилипець у грудні

Де зупинитися? За відгуками, готель «П’ятковський» ідеально підійде тим, хто вирішив відпочити у Пилипці – оформлений у сільському стилі, із затишними комфортабельними номерами, мангалом та баром, ще й ціна приємна, лише 979 1776 грн за 2 дні проживання для двох.

Іршава

Невеликий закарпатський курорт для спокійного відпочинку у неквапливому темпі – містечко Іршава. У цього місця багата історія, що корінням сягає середньовіччя. Розташована Іршава на берегах річки Іршавки – притоки Боржави, довкола розкинулися мальовничі гори. Сюди приїжджають, щоб відпочити від шуму мегаполісів, насолодитися чистим повітрям і атмосферою, що втихомирює.

Ідеальний відпочинок з широким асортиментом розваг чекає на вас у спа-готелі «Астур». Це великий комплекс на березі озера, на території також розташовані два ставки, де гості готелю можуть рибалити скільки захочуть (а улов віддати кухареві ресторану, щоб отримати смачну рибну страву). У пакет вартістю 2549 3500 грн. входить 2 дні відпочинку для двох, дворазове екохарчування, 5 годин спа в день, більярд, спортивна рибалка та інші зручності.

Вижниця

Якщо вам хочеться втекти з великого міста в тихе місце ближче до природи, Вижниця вже чекає на вас. Це невелике симпатичне містечко в Чернівецькій області, розташоване на перетині річки Виженки з Черемошем. Вижницю оточують мальовничі гірські пейзажі, та й у ній є що подивитися, наприклад, витончену архітектуру часів Австро-Угорської імперії. Якщо хочеться додати до неквапливого релаксу трохи активності, то лижний курорт Мигове знаходиться всього за 30 км – щоб дістатися туди, вам знадобиться півгодини-година.

Де зупинитися у Вижниці ?? 

«BRB Park Hotel»: чудовий готель із сауною, джакузі та рестораном, де подають страви карпатської та європейської кухні з місцевих продуктів. У вартість 2699 4550 грн входять 2 дні відпочинку для двох зі сніданками, романтична вечеря «A La Carte», релакс у сауні та джакузі просто неба. 

«Казка»: дійсно казкова садиба на лоні природи, готельний комплекс із сауною, карпатським чаном, мангалом та рестораном. 2 доби проживання для двох зі сніданками та вечерями, релаксом у чані чи лазні та організованим турпоходом у гори під керівництвом досвідченого гіда коштуватимуть лише 2999 4250 грн.

Акції
Від 1 ночі з басейном в «Forest Camp»
Мигово (Чернівецька область), Довбуша вулиця, 15Б
-34%
5500 грн
3799.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням в готелі «Forest Camp»
Мигове (Чернівецька область), Довбуша вулиця, 15Б
-48%
7800 грн
3999.0 грн
Показати всі
61 акцій

Відпустка-терапія – найкращі санаторії України

Лікувальні курорти – одне з надбань західної України – працюють цілий рік. Адже бажання оздоровитися не залежить від сезону. Поїхати до мінеральних джерел в Карпатах у грудні – в цілому гарна ідея.

Трускавець

Джерела мінеральної води «Нафтуся», озокеритотерапия, снігові гірки взимку і смачна закарпатська кухня – так виглядає відпочинок на одному з лікувальних курортів взимку, у Трускавці. Чим не альтернатива теплим країнам і відпочинку за кордоном?! З Києва вирушає прямий поїзд №049К – 12 годин у дорозі і ви на місці.

Поїхати у Драгобрат в грудні усією родиною

Якщо підшукуєте хороший і недорогий варіант житла, то у грудні 2023 року BlogPokuponTeam рекомендує зупинитися у готелі «Соламія» з триразовим харчуванням та всіма необхідними зручностями – всього за 3199 4000 грн за 2 дні на двох ?

Акції
Від 2 ночей в квітні в готелі «Royal Grand Hotel»
Трускавець (Львівська область), Суховоля вулиця, 61
-20%
3132 грн
2505.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням у «Соламія» у Трускавці
Трускавець (Львівська область), Лисенка вулиця, 15
-20%
4000 грн
3199.0 грн
Показати всі
12 акцій

Поляна

Місце, де «Поляну Квасову» можна пити прямо з бювету, а не з пляшки, купленої у магазині, – закарпатське село Поляна. Курорт ідеально підходить для спокійного оздоровчого відпочинку. Сюди їдуть за лікування мінеральною водою, прогулянками на свіжому повітрі та місцевим колоритом. Через Поляну проходять прямі поїзди з Києва та Одеси до Ужгорода (81К, 099, 13 – з Києва та 108Ш – з Одеси), а також електрички 807 та 829 зі Львова.

Відпочити взимку у Поляні

Який бальнеологічний курорт без санаторіїв та готелів зі SPA програмою? Розповідаємо де можна недорого відпочити.

«Сонячний»: оздоровчий комплекс в екологічно чистому місці із запашним хвойним повітрям, в оточенні мальовничої природи. До послуг гостей – спа-релакс із сауною, соляною кімнатою, масажем, косметологічний кабінет, фітнес-зал, більярд, консультації лікарів та лікувальні процедури, що включають вживання мінеральної води «Поляна Квасова» з бювету. Вартість 2 днів проживання для двох із триразовим харчуванням, консультацією лікаря, відвідуванням соляної кімнати та аромаванни – 2610 3880 грн.  

«Чорна скеля»: затишний готель неподалік від мальовничого озера, де можна розслабитись, смачно поїсти та відпочити у спа-центрі. 2 доби відпочинку на двох зі сніданками, відвідуванням спа (хаммам та джакузі), настільними іграми та використанням мангалу коштуватимуть 4499 6000 грн.

Акції
Від 3 ночей в квітні зі SPA у «VitaPark Поляна»
Поляна (Закарпатська область), Європейська вулиця, 25
-15%
7818 грн
6645.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням і лікуванням у Сонячний
Поляна (Закарпатська область), Курортна вулиця, 3А
-25%
3400 грн
2700.0 грн
Показати всі
5 акцій

Східниця

Відпочинок у Східниці – це чисте повітря, спокій та джерела мінеральних вод «Нафтуся», за складом близьких до вод Трускавця. Отже, якщо ви хочете тимчасово відключитися від рутинної метушні, зміцнити здоров’я і насолодитися красою гірської природи, вам сюди. З Києва до Східниці можна дістатися поїздом №49, також сюди є прямий залізничний маршрут зі Львова.

Відпочинок у Східниці в грудні

У Східниці чимало готелів, в яких можна відпочити «на всі сто». 

«Вілла Ігнатьєва»: класне місце для того, щоб поєднати довгоочікувану відпустку та оздоровлення. Крім номерів, спортзалу та їдальні тут є лікувальні кабінети, spa-зона, кімната для відпочинку та більярд. У вартість 1248 1560 грн входить 2 дні проживання на одного зі сніданками та вечерями, відпочинок у сауні та соляній кімнаті, пакет розваг.  

«Оберіг»: затишний комплекс, за 400 метрів від якого розташовано три джерела мінеральної води. Тут є лазня на дровах, доступна послуга комплексного харчування, також можна отримати консультацію лікаря та записатися на оздоровчий масаж. За 2 дні відпочинку для двох із дворазовим харчуванням та банним релаксом ви заплатите всього 1799 2400 грн.

Читайте також:
? Прогулянка Львовом – що подивитися
? Де відпочити у Карпатах з дітьми
? Кращі локації для відпочинку з дитиною у передмісті Києва
? Місця в Україні, які повинен побачити кожен
? Що подивитися у Карпатах

Відпочинок і релакс за містом в грудні

Якщо у вашому розпорядженні всього кілька вихідних днів або коротка відпустка (а відпочити все ж дуже хочеться), хороша ідея – з’їздити в заміський комплекс поблизу. Ідеально підійде SPA або рибалка (для любителів такої зимової розваги). А жителям західних областей самі небеса веліли насолоджуватися розвагами Буковелю та інших гірськолижних курортів Карпат. BlogPokuponTeam рекомендує ??

«City Holiday Resort & SPA 5*» (Київська область): стильний готель із дизайнерськими номерами розташований на закритій території у сосновому парку. На території комплексу є спа-центр, де гостям пропонується масаж, парні (фінська, римська, російська), басейн, соляна кімната, різноманітні оздоровчі процедури. У готелі працює 2 ресторани та 3 бари. Вартість доби проживання для двох зі сніданками, спа, фітнесом та спелеотерапією – 4499 6000 грн. 

«Райський дворик» (Київська область): великий заміський комплекс, який підходить як для організації святкового бенкету, так і для приємного вікенду. Доба відпочинку на двох зі сніданками та банним релаксом коштуватиме 1699 2500 грн. 

«Вишеград» (Київська область): готельно-ресторанний комплекс знаходиться недалеко від Києва – зручне місце для свят та заміського відпочинку. Тут є ресторан і бар, спа-центр із солярієм, басейном та турецькою лазнею. За 1 день проживання для двох зі сніданками ви заплатите лише 1199 1500 грн. 

Акції
Від 2 ночей у будні у готелі «Залив» на озері
Сарни (Рівненська область)
-30%
5280 грн
3699.0 грн
Від 1 ночі у будні у «У Марусі» під Києвом
Миколаївка (Київська область)
-20%
900 грн
719.0 грн
Показати всі
71 акцій

Екскурсійні тури в грудні

В Україні дуже багато цікавих місць, де хочеться побувати. І коли як не в відпустку поїхати в одно- або багатоденний тур?! Такий формат задовольняє бажання змінити обстановку і пристрасть до подорожей при мінімальному залученні себе в організаційні питання і комфортному пересуванні. BlogPokuponTeam зібрав цікаві ідеї, щоб розвіятися і відпочити бюджетно взимку у грудні ??

Різдвяний тур до Закарпаття

Найколоритніші та найавтентичніші різдвяні традиції збереглися на Західній Україні, в Карпатах – тож тільки туди й треба їхати, якщо хочете побачити справжнє українське Різдво. Вартість туру – 5700 7200 грн на одного.

Що входить до програми різдвяного туру (21-25 грудня) до Закарпаття:

  • Проживання в готелі у селищі Воловець зі сніданками та вечерями.
  • Екскурсія на гірськолижний курорт Пилипець.
  • Відвідування мінеральних джерел у Келечині.
  • Традиційний стіл із 12 страв, які подають на Святвечір.
  • Екскурсія до замку Шенборнів.
  • Релакс у термальних водах оздоровчого комплексу «Жайворонок» (джакузі, лазня, соляна кімната та інші спа-задоволення).
  • Дегустація вина закарпатського.
  • Прогулянка Львовом на зворотньому шляху.
Різдвяний тур до Закарпаття

Різдво в Іршаві

Не менш колоритними є різдвяні традиції в Іршаві – самому серці Закарпатської області. Святковий тур до Іршави обіцяє вам багато цікавих та яскравих вражень. Вартість туру – 6299 7900 грн на одного.

Програма подорожі (22-26 грудня) наступна:

  • Проживання в Іршаві (готель «Іллара»).
  • Релакс у рекреаційній зоні «Теплі води» у Велятині.
  • Екскурсія до Хустського замку.
  • Відвідування «столиці близнюків» – села Велика Копаня.
  • Дегустація закарпатського вина.
  • Поїздка до Виноградова (палац барона Перені, Вознесенський костел, Францисканський монастир).
  • Екскурсія на ферму чорних буйволів у селі Олешник та дегустація продукції з буйволиного молока.
  • Відвідування монастиря Джублік.
  • Катання на лижах у ГК «Плай».
  • Прогулянка різдвяним Львовом.

Тур вихідного дня у Карпати

У грудні не завадить влаштувати собі емоційне розвантаження після важкого робочого року та провітритися, з’їздивши у невелику турпоїздку. Відмінна ідея для вікенду – подорож до Карпат з екскурсіями, цікавими заходами та смачним харчуванням. Саме такий тур пропонує компанія «Miracle Travels» всього за 4349 5480 грн на одного.

Що входить до програми (5 днів):

  • Проживання в Ясині з прогулянками околицями.
  • Екскурсія «Родзинки Закарпаття» (мінеральні джерела у Квасах, «гуцульський Париж» – Рахів, солоні озера Солотвина).
  • Дегустація крафтового пива.
  • Похід у гори – на Говерлу, Петрос чи Драгобрат.
  • Екскурсія «Перлини Прикарпаття» (Яблунецький перевал, гуцульський колорит Ворохти, лижні розваги у Буковелі, сувенірний ринок у Яремчі).
Акції
Осінній тур в Буковель від «Miracle Travels»
Вся Україна
-24%
12500 грн
9999.0 грн
До 2 години мото-туру на ендуро від «Kvadro_bro»
Бровари (Київська область), Молодіжна вулиця, 6
-25%
1500 грн
1129.0 грн
Показати всі
85 акцій

Читайте також:
? Де відзначити Новий рік у Карпатах
? Модні ідеї зимового манікюру
? В яких кольорах зустрічати Новий рік
? Ідеї для дорослого адвент-календаря
? Дитячий адвент-календар – як потішити дитину
? Топ ідей подарунків для Тайного Санти
? Як швидко прибрати живіт 

Сподіваємося, наша добірка місць, куди поїхати у грудні, допоможе визначитися з вибором. А ви, у свою чергу, діліться своїми планами на майбутній відпочинок ?

8 коментарів
  • Анна

    можно в грецию поехать, уже конечно не покупаешься, но можно полететь на супер рейсе с багажом и вином по цене лоукостера. а там еще такая красота

  • Ninelle2121

    я ездила в чехию в прошлом году. лоукост билеты выловить в этот период по хорошей цене очень сложно, и никак прямой перелет не организуют нам. поэтому пошла более сложным путем. так как я живу во львове, то поехала поездом до кракова (с пересадкой в пшемысле), и потом с кракова купила отличный билет за 14 евро долетела с комфортом. назад та же схема. рождественская прага невероятна!

  • Татьяна33

    я хочу очень в декабре в германию . эта ярмарка рождественская, праздничные огоньки, глинтвейн и пряники. мечта!

  • Victory

    были в Риме в начале декабря, с погодой очень повезло – все 4 дня было солнечно, дождь один раз только шел и то ночью. зато туристов мало хоть пофоткались нормально

  • Марианна

    в декабре ездила в Португалию – замечательно. туристов было мало, погода отличная – солнечно и дождей не было. Лиссабон поразил, однозначно мой город

  • Inda_ta

    Отель Буквиль очень красивый, давно его присматриваю и с удовольствием провела бы там выходные с любимым). А в Европу в декабре очень много недорогих акционных авиабилетов продается, в прошлом году в Стокгольме побывали – настоящая зимняя сказка, праздничная иллюминация по всему городу и милые средневековые улочки.

  • Оксана

    Очень хочу в этом году в Тай, уже были пару лет назад, но недели оказалось мало (

  • Юлия

    Была в ОАЭ как раз в конце ноября-начале декабря пару лет назад. Сказать, что было комфортно находиться под солнцем не могу, жарень была невыносимая…. Благо, что у них кондиционеры везде, не знаю как бы мы вынесли такие погодные условия без них. Шопинг молы – отдельная история! Это просто сказка!

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *