Костюми на Хелловін 2024: 39 ідей для найстрашніших і найяскравіших образів

Останні кілька років реальність так лоскоче нам усім нерви, що вже й не знаєш, лякає Хелловін чи забавляє. Однак тим, хто збирається відзначити цей день тематичною вечіркою, ми із задоволенням підкажемо, в який костюм можна вбратися. У добірці #PokuponBlog ви знайдете як легке та просте вбрання (хоч бери і роби своїми руками з підручних засобів), так і складне, але оригінальне. Деякі із запропонованих хелловінських look`ів – парні, з жіночими та чоловічими образами, що доповнюють один одного, а ось тут ? круті знижки на послуги візажистів та перукарів.

Акції
Чистка обличчя «Hydrofacial» у «Територія краси»
Київ, Академіка Палладіна проспект, 32/34
-56%
800 грн
399.0 грн
Чистка обличчя з маскою в «Територія краси»
Київ, Академіка Палладіна проспект, 32/34
-50%
800 грн
399.0 грн
Показати всі
524 акцій

1. Русалка

Цікавий образ, який дає велику свободу фантазії та різноманітним творчим трактуванням, – русалочка, морська чи водяна діва. Якщо не хочеться занурюватися в глибини темряви та мороку, шукайте натхнення в диснеївській «Русалоньці»: яскраве червоне волосся, топ із черепашками, низ із натяком на риб’ячий хвіст. Можна пофантазувати і не обмежувати себе мультяшним образом, просто уявіть, як може виглядати жителька моря і втіліть свою фантазію у життя.

Проте русалки бувають різними. У тематику Хелловіна найкраще впишеться похмурий образ сирени, яка своїми піснями приваблює моряків на небезпечні скелі, чи слов’янська русалка-потопельниця. Для створення впізнаваного костюма знадобиться все, що пов’язане з морем: рибальські сіті, блискучі та переливчасті тканини з імітацією риб’ячої луски, черепашки, морські зірки, перли, водорості. Доповнить образ яскравий фентезійний макіяж і зачіска (можна використовувати перуку, одягнути діадему в морському стилі, створити ефект мокрого волосся та багато іншого).

Образ на Хелловін - русалка
Оригінальний костюм русалки на Хелловін
Яскравий костюм русалки на Хелловін
Акції
Урок «Макіяж для себе» від стиліста «Di Visage»
Київ, вулиця Володимирська, 51-53
-60%
1600 грн
649.0 грн
Виїзний макіяж від візажиста «Di Visage»
Весь Київ
-50%
1000 грн
499 грн
Показати всі
16 акцій

2. Барбі

Найгучніша кіноподія року – фільм «Барбі» з Марго Роббі та Райаном Гослінгом. Завдяки йому гламурний образ дівчини в рожевому знову в трендах, і гріх не скористатися цим, готуючи костюм на Хелловін. Тим паче, що головна героїня протягом сюжету змінила чимало look’ів, демонструючи, як має виглядати Барбі у 2023 році.

Яскраво-рожевий костюм, сліпучий блонд з ідеальною укладкою, строкаті аксесуари та гламурний макіяж – основні складові образу. До речі, якщо йдете на вечірку парою, то поряд з Барбі ідеально виглядатиме Кен у джинсовій жилетці та з блондинистим волоссям (можна використовувати тимчасову фарбу).

Ще один крутий парний образ із фільму – Барбі та Кен у костюмах для прогулянки на роликах. Що знадобиться? Неоново-жовтий захист на руках і ногах, яскравий боді та облягаючі рожеві шорти у Барбі і того ж кольору шорти, футболка та жилет у Кена, на голові в обох – строкаті козирки.

Марго Роббі та Райан Гослінг у ролі Барбі та Кена
Марго Роббі та Райан Гослінг у ролі Барбі та Кена
Доповніть образ на Halloween ковбойським капелюхом і рожевою шийною хусткою для повної подібності
Доповніть образ на Halloween ковбойським капелюхом і рожевою шийною хусткою для повної подібності
Парний спортивний образ для Барбі та Кена
Парний спортивний образ для Барбі та Кена

3. Гарбуз

Костюм, який точно запам’ятається, – гарбуз із вирізаною пикою або, інакше кажучи, ліхтар Джека. Щоб створити соковитий, яскравий образ, багато не знадобиться, просто згадайте пісеньку про помаранчеве небо і одягніться максимально помаранчево, а ось гарбузову фізіономію можна зобразити на обличчі за допомогою аквагриму. Якщо є можливість підготуватись капітально, придбайте помаранчевий комбінезон – на ньому можна у вигляді аплікації зобразити зловісну посмішку ліхтаря Джека. Також в інтернет-магазинах продаються готові костюми хелловінського гарбуза – можна купити такий собі або дитині, для дітей цей образ буде просто ідеальний.

Образ гарбуза на Хелловін
Вбрання гарбуза на Хелловін
Хелловінський образ гарбуза
Акції
Цілий день розваг у мережі парків «Fly Park»
Київ, Оболонський проспект, 21Б
-30%
250 грн
175.0 грн
Вхідний квиток до парку розваг «Мадагаскар»
Київ, Степана Бандери проспект, 34В
-43%
210 грн
119.0 грн
Показати всі
222 акцій

4. Морбіус

Фільм «Морбіус» – ідеальне джерело натхнення для створення хелловінського костюма. Головний герой супергеройської стрічки – доктор Майкл Морбіус – має темну харизму, яка чудово вписується в атмосферу містичного свята. Можна піти простим шляхом: обмежитися «людською» зовнішністю Морбіуса, надіти чорну худі з капюшоном, перуку або розпустити волосся, якщо воно у вас підходящої довжини, заздалегідь відпустити бороду. Якщо готові заморочитись і відтворити вампірський образ, вам знадобиться грим або маска Морбіуса, чорна сорочка з червоними манжетами та коміром, накладні ікла та червоні лінзи.

В основі людського образу Морбіуса – чорна толстовка
В основі людського образу Морбіуса – чорна толстовка
Костюм вампіра Морбіуса на Хелловін
Костюм вампіра Морбіуса на Хелловін

5. Мавка

В українській міфології не менше містичних, зловісних образів, ніж у західній культурі. Наприклад, мавка – зовсім не невинне створіння. Згідно з народними переказами, мавки – це духи, на яких обернулися діти, що померли без хрещення. Зовні вони виглядають як юні дівчата, спереду красиві, а зі спини… ви побачите тільки труп з нутрощами, що стирчать назовні.

Як обіграти образ мавки на Хелловін? Вам знадобиться біла сорочка (вишиванка), строката довга спідниця, вінок з листя, трави та квітів (що пишніше, то краще). Макіяж має бути яскравим, фатальним – з червоними губами, рум’яними щічками, очі теж треба підкреслити. Можна проявити фантазію і зробити грим фантазійнішим: червоний колір губ замінити синім або зеленим, намалювати на щоках лусочки або етнічні візерунки, додати гліттеру. На спині намалюйте серце і легені, щоб будь-хто, хто наважиться подивитися на мавку ззаду, зрозумів, з ким має справу.

Акції
Знижка 40% на доставку від ресторану «Шашличок»
Доставка по Києву та області до 30 км
-40%
0 грн
30 грн
Знижка 35% на меню кухні в «Gulo Хачапурі»
Київ, Еспланадна вулиця, 30
-35%
0 грн
25 грн
Показати всі
72 акцій

6. Урсула

У 2023 році на екрани вийшла кіноадаптація знаменитого диснеївського мультфільму – «Русалонька». І, як це часто буває, найпопулярнішим образом у косплеєрів та б’юті-блогерів в інстаграмі та Тік-Ток стала не головна героїня, а антагоністка – зла відьма Урсула. Біло-фіолетова шкіра, чорна сукня з відкритими плечима та низом, що імітує щупальця восьминога, біла перука, червоні губи і кругла жовта раковина на шиї – саме та, в якій було заховано чарівний голос Аріель, – ось вам готовий хелловінський образ. Але, може, вам хочеться бути принцесою? Тоді перетворіться на Ванессу – підступну красуню, на яку перетворилася Урсула, вийшовши на сушу.

Образ Урсули Хеллоуїна
Костюм Урсули на Хелловін
Вбрання Урсули для дітей на Хеллоуїн
Зробити образ Урсули на Хелловін

7. Лялька Аннабель

Знаменита ганчіркова лялька, історія якої лягла в основу щонайменше шести фільмів жахів, в якості гостя на Хелловінській вечірці буде виглядати максимально органічно. Основа образу – біла сукня з рюшами та червоним поясом у дівчачому стилі. Але максимально впізнаваною ваша лялька Аннабель стане тільки після того, як ви заплетете дві охайні кіски (зачіску можна зробити і на своєму волоссі, і на перуці світлого кольору) і зробите макіяж.

Мейк – це особливість костюма. Вам потрібно буде вибілити обличчя в стилі японських гейш за допомогою білил для гриму та нанести на щоки яскраві рум’яна. Ефект широко розкритих очей вийде, якщо накласти тіні до брів, а брови навести темним. Інший варіант – зафарбувати брови білилами та зверху намалювати інші, круглі та тонкі, у ляльковому стилі. Губи мають бути яскраво-червоними, а на обличчі можна домалювати тріщини для більшої реалістичності.

Моторошний образ ляльки Аннабель з детальним гримом, лінзами та перукою
Моторошний образ ляльки Аннабель з детальним гримом, лінзами та перукою
Для жіночого хеловінського костюму Аннабель візьміть білу сукню з червоним поясом
Для жіночого хеловінського костюму Аннабель візьміть білу сукню з червоним поясом
Акції
Манікюр та педикюр з покриттям у «Lina Nails»
Київ, Вадима Гетьмана вулиця, 27
-43%
400 грн
269.0 грн
Манікюр та педикюр у студії «Xuxunails Service»
Київ, Новгород-Сіверська вулиця, 1
-67%
300 грн
139.0 грн
Показати всі
17 акцій

8. Джобу Тупакі

Шукаєте свіжий небанальний образ? Харизматична лиходійка Джобу Тупакі з оскароносної фантастичної комедії абсурду «Все завжди і водночас» дасть фору багатьом образам. Місія головної антагоністки фільму – захопити Всесвіт і кинути його в хаос, щоб досягти цього, вона створює чорну дірку у формі гігантського бейгла. Зовнішність Джобу Тупакі заслуговує на окрему увагу: її епатажним костюмам позаздрив би сам Девід Боуї. Повторювати точнісінько її костюми необов’язково, достатньо дістати з шафи найяскравіші та найепатажніші вбрання, доповнити їх яскравими аксесуарами та незвичайним макіяжем. Але для максимальної подібності в образі має бути зачіска з бубликом на маківці, смокі айз і багато страз – на одязі та на обличчі.

Образ Джобу Тупакі на Хелловін
Хелловінський образ Джобу Тупакі
Оригінальний образ Джобу Тупакі на Хелловін

9. Бітлджус

Привид-біоекзорцист Бітлджус з однойменного фільму Тіма Бертона – персонаж, який не втрачає популярності вже майже тридцять років. У цей образ на Хелловін люблять перевтілюватися і дівчата, і хлопці, тож можна сміливо віднести його до категорії «унісекс», навіть незважаючи на те, що сам Бітлджус – явно чоловік.

Що знадобиться для створення костюма Бітлджуса? Костюм у чорно-білу смужку, опціонально – краватку. На голову надівається розпатлана перука з волоссям болотного відтінку (а якщо у вас своя шевелюра досить пишна, можна просто зробити начіс, розпушити волосся в різні боки і побризкати зеленою спрей-фарбою).

Останній штрих – грим. Білила наносяться на обличчя і шию, навколо очей малюються темні кола – чим неакуратніше, тим краще, ще можна додати зеленувато-коричневих трупних плям зверху білил. Якщо образ жіночий, губи варто нафарбувати темною помадою.

Акції
Стрижка з фарбуванням від Ігоря Ніколаєва
Київ, Михайлівський провулок, 20
-43%
450 грн
279.0 грн
Складне фарбування волосся в студії «Compliment»
Київ, Академіка Каблукова вулиця, 25
-53%
1900 грн
999.0 грн
Показати всі
41 акцій

10. Лялька з фільму «М3ГАН» 

Зловісна лялька з фільму жахів «М3ГАН» по-справжньому лякає. Наділена штучним інтелектом, вона виходить з-під контролю і перетворюється на смертоносну машину-вбивцю, яка бачить ворога практично в кожній людині. Її образ дуже впізнаваний: світле волосся, розділене на проділ, бежеве плаття з відрізною талією, відкладним коміром і шийною хусткою з великим бантом. Якщо хочете досягти портретної подібності, використовуйте накладні вії для лялькового ефекту та лінзи, які додадуть вашим очам неприродний світло-сірий відтінок.

Образ ляльки з фільму «М3ГАН» на Хелловін
Хелловінський образ ляльки з фільму «М3ГАН»
Лялька з фільму «М3ГАН» – гарний образ на Хелловін

11. Бетмен

Чоловічий образ на Хелловін, який ніколи не вийде з моди – Бетмен. Деталі, без яких неможливо уявити персонажа, – чорне трико, чорний плащ, маска з відкритим підборіддям та гострими вухами-ріжками. З огляду на популярність героя такий костюм знайти і купити нескладно – в інтернеті продаються численні варіанти різного рівня складності та якості. Чим детальніший костюм, тим дорожче він буде коштувати, і навпаки.

Бетмен – ідеальний чоловічий образ на Хелловін
Бетмен – ідеальний чоловічий образ на Хелловін
Плащ та маска – ключові атрибути образу Бетмена
Плащ та маска – ключові атрибути образу Бетмена

Як зробити плащ Бетмена для хлопчика – відеотуторіал:

Акції
Знижка 50% на шашличні сети від Шашлик від Рафаеля
Київ, Миколи Закревського вулиця, 51/2
-50%
0 грн
50.0 грн
Знижка 52% на суші-сет «Феєрія» від «Sushitta»
Київ, Ганни Ахматової вулиця, 46
-52%
0 грн
30 грн
Показати всі
55 акцій

12. Доктор Стрендж 

Ще один актуальний чоловічий образ для святкування Хелловіна 2023 – доктор Стрендж із всесвіту Марвел. Супергерой, що володіє магічними суперсилами, він має яскраву фактуру та харизму, тож в такому образі ви обов’язково привернете увагу на святковій вечірці. Щоб виглядати, як доктор Стрендж, можна купити повний костюм персонажа, але це коштуватиме вам чималу суму. Якщо ви не готові витрачатися, можна обійтися тим, що є під рукою.

Для створення костюма вам знадобиться тонкий синій халат або сукня до колін, широкий коричневий пояс, червоний плащ (якщо знайдете з високим коміром). Щоб досягти більш повної подібності, намалюйте на обличчі борідку, формою подібну до еспаньйолки, а на волосся нанесіть сріблясту фарбу для ефекту сивини. Доповнить образ великий медальйон золотистого кольору. Він не обов’язково має бути точно таким, як у фільмі, вистачить просто його наявності.

Найпомітніша деталь костюма доктора Стренджа – червоний плащ із коміром-стійкою
Найпомітніша деталь костюма доктора Стренджа – червоний плащ із коміром-стійкою
Костюм доктора Стренджа можна створити з підручних матеріалів
Костюм доктора Стренджа можна створити з підручних матеріалів

Як зробити плащ доктора Стренджа з червоної тканини:

Робимо медальйон око Агамотто власноруч:

13. Джокер

Похмурий і сумний образ героя, якого не зрозуміло суспільство, відмінно впишеться в атмосферу Хелловіна. Червоний костюм-двійка, помаранчевий жилет і зелена сорочка – ось база гардеробу Джокера. Але для повної впізнаваності необхідний фірмовий грим клоуна: бліде обличчя, яскраво-червона «посмішка» і лінії брів, сині трикутники навколо очей і, звичайно, зелена шевелюра. Домогтися характерного кольору волосся можна за допомогою забарвлюючого воску, який легко змивається, або готової перуки. 

Якщо вам більше до душі Джокер у виконанні Хіта Леджера, червоно-помаранчеву гамму можна замінити на фіолетово-зелену, а грим зробити більш недбалим і неакуратним. Ідея підійде як дівчині, так і хлопцеві. Як зробити мейк покроково, дивіться в нашому окремому огляді, а якщо не хочете заморочуватися, відразу записуйтеся до візажиста.

Акції
VIP-обгортання «Альгіотерапія» у «BodyLike»
Київ, Щекавицька вулиця, 30/39
-70%
4000 грн
1199 грн
VIP-обгортання в спа-капсулі в «BodyLike»
Київ, Щекавицька вулиця, 30/39
-70%
4000 грн
1199 грн
Показати всі
125 акцій

14. Образи з «Братів Супер Маріо» 

Скучили за чимось олдскульним? Тоді нагадаємо, що у 2023 році вийшов мультфільм за мотивами знаменитої гри «Брати Супер Маріо» – тож саме час для лампових образів за мотивами старого доброго всесвіту. Червона сорочка та синій джинсовий комбінезон, кепка Супер Маріо та накладні вуса – і ось, чоловічий образ готовий. Жіночий образ можна урізноманітнити: замість стандартного комбезу взяти синю фатинову або комбінезон-спідницю. Головне – не забути про кепку з фірмовою літерою М. Також можна повторити образ принцеси в пишній сукні, із золотим волоссям та короною на голові – відмінний варіант для дівчаток.

Образи з «Братів Супер Маріо»
Хелловінські образи з «Братів Супер Маріо» для дівчат
Хелловінські образи з «Братів Супер Маріо»

15. Костюми на Хелловін з кріпіпасти

Образи з популярних страшилок, що гуляють мережею, дають широкий простір фантазії. Костюми найрозкрученіших персонажів кріпіпасти – чудовий вибір для підлітків. Їх нескладно зробити з підручних матеріалів та повсякденного одягу, вони впізнавані і добре вписуються в тематику Хелловіна:

  • Загадковий та жахливий Слендермен без обличчя;
  • Блідий, вимазаний у крові Джеффрі Алан Вудс (Джефф Вбивця) з натягнутим на голову каптуром;
  • Моторошний Безокий Джек;
  • Саллі Вільямс – привид дівчини у брудній рожевій сукні з яскраво-зеленими очима;
  • Загадкова Клокворк із іржавим циферблатом замість одного ока.
Акції
Від 1 ночі у будиночках комплексу «Krakow»
Київ, Брест-Литовське шосе, 8А
-30%
1700 грн
1189.0 грн
Від 1 ночі в мотелі «Карман» у Києві у будні
Київ, Стеценко вулиця, 46
-25%
800 грн
599.0 грн
Показати всі
21 акцій

16. FNAF 9

Популярна серед підлітків комп’ютерна гра в жанрі survival horror теж може стати джерелом натхнення для тих, хто готується блиснути оригінальним костюмом на Хелловін. Образи з FNAF 9 – яскраві, помітні, ідеально підходять для дітей, їх легко створити з одягу (хоча, можливо, доведеться щось і докупити, якщо хочете досягти максимальної подібності). Головне – підключити фантазію та не забути про ключові деталі: перуки, косметику, накладні вуха.

Найпростіші для виконання персонажі гри – Грегорі (суперовий дитячий варіант для хлопчика), Чика та Ванесса (підійдуть для дівчинки), а ось над створенням образів Фредді, аніматроніків Ванні та Монті доведеться попотіти.

17. Кріпер з Minecraft

Хто знайомий із всесвітом мегапопулярної гри Minecraft, напевно знає, що одним із втілень зла в ній є ворожий зелений моб Кріпер. Він непомітно підкрадається до гравців і, несподівано вибухаючи, нерідко їх вбиває і завдає серйозної шкоди навколишнім спорудам. Образ Кріпера підійде і для дітей, і для дорослих – на Хелловінській вечірці такий костюм буде виглядати дійсно оригінально серед відьмочок і вампірів. Головна умова впізнаваності ігрового мобу – зелений колір, піксельне забарвлення і хоча б один квадратний або кубічний елемент у костюмі (наприклад, головний убір), втім багато хто обходиться і без цієї деталі.

18. Санта Муерте

Чи не бажаєте перевтілитися в саму Смерть? Мексиканці і частина жителів США свято шанують культ Санта Муерте – Святої Смерті. Уособлює її жіночий скелет в яскравому кольоровому одязі, прикрасах і квітах. Це амплуа користується великою популярністю – багато дівчат вибирають для Halloween саме костюм Санта Муерте. Підходить він, до речі, і для парного виходу на свято, просто в чоловічому варіанті, ясна річ, не буде сукні і великої кількості квітів. В основі образу – стилізований макіяж, що зображує череп. А ось з вбранням можна експериментувати і дати волю фантазії, головне дотримуватися темної, контрастної колористики і не забути про квіти.

19. Ідея вамп для чоловічого та жіночого образу

Жодна Хелловінська вечірка не обходиться без візиту вампірів. І якщо вам теж хочеться долучитися до вічної класики, вибирайте максимально яскравий і незвичайний наряд. Щоб не загубитися на тлі інших кровопивців, придивіться до Аро і Джейн Вольтурі з «Сутінок». Для хлопців вдалим вибором може стати старий добрий Дракула – з «Ван Хельсингу» або однойменного серіалу 2021 року, дивлячись який образ ближче. Вампірський стиль прекрасно підійде для пари – вампір і вампірка, одягнені в одному стилі, будуть гармонійно доповнювати один одного на моторошному святі.

Джейн Вольтурі з «Сутінків»
Джейн Вольтурі з «Сутінків»

Ідеально вжитися в роль вампіра і зробити візаж ще більш достовірним можна за допомогою червоних лінз. Завдяки їм, ваш погляд буде досить зловісним і загрозливим.

Образ Дракули, відтворений за фільмом «Ван Хельсінг»
Образ Дракули, відтворений за фільмом «Ван Хельсінг» 

А якщо ви завжди мріяли про яскраво-руді кучерики в поєднанні зі стилем вамп, то нехай вас надихне Вікторія Говард з третьої частини «Сутінок». Підібрати невигадливий look з куртки, сорочки і жилету буде нескладно. Домогтися тимчасового вогняного кольору волосся допоможе тонік, а якщо кортить перевтілитися надовго, то – стійка фарба (записуйтеся до професійного майстра на фарбування зі знижкою від Покупон).

Вікторія Ховард – вампірша з фільму «Сутінки»
Вікторія Ховард – вампірша з фільму «Сутінки»

20. Круела Де Віль

Амплуа любительки шуб з далматинців – ідеальний жіночий варіант ефектного look`у на Хелловін. Костюм Круелли можна купити або зробити самостійно з підручних засобів. Що для цього знадобиться? Чорна сукня, швидше за все, знайдеться в шафі кожної дівчини, в секонді можна знайти білі хутра (бажано з чорними плямами, але підійдуть і без них). Доповнять лук перлове намисто, червоні рукавички до ліктя і мундштук. Остаточної схожості з Круеллою допоможе досягти чорно-біла перука і яскравий характерний макіяж з насиченою червоною помадою, смокі айз та чіткими бровами. Якщо хочете повторити образ з фільму 2021 року із Еммою Стоун, то вам вистачить довгої закритої чорної сукні або брючного костюма, бажано з екошкіри.

Читайте також:
? Креативні ідеї макіяжу на Хелловін
? Куди піти на Хелловін у Києві
? Тренди осіннього манікюру
? Переваги осінного відпочинку у Карпатах
? Новинки кіно 2023, які варто побачити
? Що таке пілінг і як його роблять

21. Відьми

Ну і куди ж без костюма симпатичної відьмочки? У такому вбранні буде де розвернутися вашій фантазії, все ж таки відьма – це збірний образ, а не конкретний. У нього, звичайно, є свої певні атрибути, але їх можна обіграти як завгодно, залежно від того, які кошти ви маєте, і що малює ваша уява. Можете вибрати довге готичне плаття або коротке кокетливе, надіти на голову вінок або загострений капелюх, загорнутися в плащ або виставити напоказ красу рук, плечей і шиї. Роль акценту зіграє грим – темний драматичний або яскравий. Додати інтриги допоможе маска.

22. Гарлі Квін

Один з найпопулярніших серед дівчат хелловінський look – звичайно ж, Гарлі Квін, подружка Джокера і мало не головна суперзлодійка всесвіту DC Comics. Білі хвостики, контраст синього і яскраво-рожевого у волоссі і макіяжі, зухвалий костюм з ноткою ляльковості – зібрати такий костюм буде не просто, але результат перевершить всі очікування. І ловіть ідею парних образів, якщо збираєтеся веселитися удвох: поруч з Гарлі Квін добре буде виглядати Джокер або навіть Бетмен.

Популярний жіночий образ на Хелловін – Гарлі Квін
Популярний жіночий образ на Хелловін – Гарлі Квін

23. Жінка-кішка

Ще одна відмінна ідея для фатальних дівчат і жінок – в Хелловін перевтілитися на хижу і небезпечну Жінку-кішку. Для цього вам знадобляться: чорний костюм-трико з екошкіри або латексу, корсет і маска з котячими вухами.

Для костюма Жінки-кішки знадобиться чорне трико
Для костюма Жінки-кішки знадобиться чорне трико
Ідеальний жіночий образ для вечірки Хелловін – Жінка-кішка
Ідеальний жіночий образ для вечірки Хелловін – Жінка-кішка

24. Клоун Пеннівайз

Як і багато інших, образ клоуна Пеннівайза з «Воно» відмінно підійде як хлопцеві, так і дівчині. Для попадання «в яблучко» не обов’язково купувати або робити самому точно таку ж маску, як у фільмі – достатньо нанести на обличчя впізнаваний грим і надіти червону перуку. Заздалегідь подбайте про біле трико з пишним жабо і рюшами, а в день свята не забудьте надути повітряну кульку.

Версія костюма Пенівайза для жінки
Версія костюма Пенівайза для жінки
Пенівайз із останнього фільму «Воно»
Пенівайз із останнього фільму «Воно»

25. Образи з «Трупу нареченої» Тіма Бертона

Якщо шукаєте варіант парних костюмів, то настійно рекомендуємо переглянути «Труп нареченої» – містичний мультфільм в вікторіанському стилі. Він сповнений колоритних персонажів, які підходять для хелловінської вечірки, але найяскравіша парочка це, безумовно, Віктор і мертва наречена Емілі. 

Хлопцю знадобиться строгий костюм і легкий грим для драматизму. Для жіночого костюму можна відшукати в секонді пишне біле плаття з щільним корсетом без рукавів. Обдерти поділ, підфарбувати синьою фарбою, на голову надіти чорну або синю перуку з вінком з квітів і фатою – і образ майже готовий. Для стовідсоткової схожості залишиться нанести мейкап і боді-арт, а на корсажі сукні – намалювати ребра, що проступають крізь плоть. Потребуєте допомоги візажиста? Тоді записуйтеся на мейк по акції від Покупону.

26. Сімейка Аддамс

Збираєтесь відзначати Хелловін всією сім’єю? Вас точно повинна надихнути похмура елегантність сімейки Аддамс. Суворий костюм-двійка, тонкі вусики в гангстерському стилі і прилизана за допомогою геля-стайлінга зачіска допоможуть перевтілитися в Гомеса Аддамса. Елегантне чорне плаття до підлоги, такого ж кольору волосся і готичний макіяж – без цих атрибутів неможливо уявити костюм Мартиші. А для перетворення на Венсдей Аддамс знадобляться просте чорне плаття з білим комірцем і акуратні косички.

Сімейка Аддамс – чудовий вибір для сімейних образів на Хелловін
Сімейка Аддамс – чудовий вибір для сімейних образів на Хелловін
Простий костюм на Halloween Венсдей Аддамс
Простий костюм на Halloween Венсдей Аддамс

27. Зомбі

Ще один варіант костюма унісекс на Хелловін – зомбі. Живі мерці можуть бути будь-якої статі, будь-якого ступеня «свіжості» і жахливості, тож тут, як і в випадку з відьмами, на вас чекає широке поле для експериментів. Головне не злякайтеся власного відображення в дзеркалі, перед тим як виходити в люди.

28. Бонні та Клайд

Ще одна з кращих і популярних парних ідей на Halloween. Ретро-шарм епохи Великої депресії не відпускає? Тоді час приміряти на себе зухвалі вінтажні наряди кінця 20-х-початку 30-х років і перевтілитися в знамениту парочку американських злочинців. Бонні і Клайд – справжні зірки кримінального світу першої половини ХХ століття, їхні образи стануть вдалим вибором для двох. Всього-то й треба, що пограбувати бабусин гардероб ?

Костюми Бонні та Клайда на Хелловін – для любителів ретро
Костюми Бонні та Клайда на Хелловін – для любителів ретро

29. Лялька Біллі

Тема «Пили» не втрачає своєї актуальності. Зловісною лялькою Біллі може стати як хлопець, так і дівчина, а допоможе в цьому грим або спеціальна маска. Для повноти образу додайте чорну перуку і надягніть строгий костюм з червоною краваткою-метеликом.

Жіночий варіант образу ляльки Біллі
Жіночий варіант образу ляльки Біллі
Моторошний образ ляльки Біллі на Хелловін
Моторошний образ ляльки Біллі на Хелловін

30. Кривава леді Баторі

Червона сукня зі шлейфом в старовинному стилі, нафарбовані червоною помадою губи і золотисті кучері – ось що вам знадобиться, якщо ви захочете зобразити на Хелловін знамениту графиню. Жіноче вбрання Елізабет Баторі – відмінний варіант для дівчат, які хочуть навіть в найстрашнішу ніч залишатися красивими. Можна, до речі, не морочитися з пошуком історичного костюму, а придбати червоне повсякденне плаття, нашити на нього мереживний комірець і зробити яскравий мейк. Якщо кортить не обмежуватися червоною помадою, а зробити повноцінний макіяж, записуйтеся до візажиста зі знижкою до 60%. У такому вигляді ви будете неперевершені і на тематичній вечірці, і в офісі, і на фотосеті, і навіть на сімейній вечері вдома.

Костюм леді Баторі – ідеальний варіант для тендітної дівчини
Костюм леді Баторі – ідеальний варіант для тендітної дівчини
В основі образу графині Баторі – червона довга сукня
В основі образу графині Баторі – червона довга сукня

31. Образ з «Шаленого Макса» 

А як щодо легкої «шаленинки»? Щоб перетворитися на кілька годин в героя з небезпечного та недружнього світу, вам знадобиться зовсім небагато. Купіть прості армійські штани в секонді, покремсайте їх до стану лахміття, а на білизні тілесного кольору заздалегідь намалюйте рельєфи тіла, як у фільмі. А як своїми руками «прикрасити» обличчя шрамами, дивіться в нашій добірці макіяжу.

 Образ для чоловіка – персонаж всесвіту «Шаленого Макса»
 Образ для чоловіка – персонаж всесвіту «Шаленого Макса»

32. Бабадук

Цей зловісний наряд нашвидку створити не вийде. Чорне пальто знайти найпростіше, а ось капелюх-циліндр і довгі пальці-кігті доведеться пошукати, або зробити власноруч. Додайте до цього маску або моторошний грим, розкудлані пасма – і моторошний Бабадук готовий!

Для образу Бабадука вам знадобляться капелюх та пазурі з пап'є-маше
Для образу Бабадука вам знадобляться капелюх та пазурі з пап’є-маше

33. Лялька відьми

Кращої ідеї для відточування навичок самостійного нанесення мейку не вигадати! Зловісна лялька відьми зажадає від вас: простого білого балахона, розпущеного сплутаного волосся і, звичайно, страшного гриму. Для того, щоб максимально наблизитися до подібності з оригіналом, доведеться потрудитися, проте скількох людей ви налякаєте на Хелловінській вечірці!

Жахлива лялька відьми для образу на хелловінську вечірку
Жахлива лялька відьми для образу на хелловінську вечірку 

34. Люди у чорному

А це образ для ледачих або для тих, у кого немає часу підібирати вбрання і малювати собі нове обличчя. Біла сорочка, строгий чорний костюм, краватка, сонцезахисні окуляри, можна наклеїти парочку шрамів на фейс – і все, black look готовий! Такий варіант підійде як для хлопців, так і для дівчат, адже діловий стиль пасує всім.

Найпростіший і невигадливий парний образ – люди в чорному
Найпростіший і невигадливий парний образ – люди в чорному

35. Червона Шапочка

Безпрограшний і відносно нескладний костюм Червоної Шапочки підійде для дівчини, яка не готова приміряти занадто страшне амплуа, але на Хелловін вдягтись хоче. Надихайтеся образом Ель Фаннінг – для того, щоб повторити його, вам знадобляться багряний плащ з капюшоном і довге світле плаття. Втім, зовсім не обов’язково копіювати фільм. Підключивши власну фантазію, можна поекспериментувати і створити вбрання на свій смак.

Червона Шапочка – образ на Хелловін
Червона Шапочка – образ на Хелловін
Головна деталь костюма Червоної Шапочки – червоний плащ із капюшоном
Головна деталь костюма Червоної Шапочки – червоний плащ із капюшоном

36. Багряна Відьма

Одна з найпопулярніших марвеловських героїнь – Ванда Багряна Відьма. Її костюм досить простий: червоне трико (його цілком може замінити закритий купальник), легінси тілесного кольору, червоний плащ-накидка і такого ж кольору корона. Корону можна зробити самостійно або придбати в інтернет-магазині. Наряд буде вдвічі крутіше виглядати, якщо ви додасте до нього високі ботфорти в тон костюму. Що стосується обличчя і волосся, тут все просто: легкий мейк з кораловими губами і руда перука (яка не знадобиться, якщо ваша шевелюра і так світлого відтінку).

Багряна Відьма – яскравий жіночий костюм на Хелловін
Багряна Відьма – яскравий жіночий костюм на Хелловін

37. Ганнібал Лектер

Більше маніяків, більше кровищі! Ганнібал – просто ідеальний персонаж для перевтілення на Хелловін. По-перше, він страшний і кровожерливий (причому в самому прямому сенсі). По-друге, костюм підібрати буде дуже легко. Перший варіант: світла футболка і штани та бризки червоної фарби на обличчі та одязі. Другий – аналогічний, але з характерною маскою-намордником, яку одягали на Лектера, щоб припинити його агресію. Також можна використовувати костюм, схожий на тюремну робу, або гамівну сорочку. Головне – не забути про кров червону фарбу.

Ентоні Хопкінс у ролі Ганнібала Лектера
Ентоні Хопкінс у ролі Ганнібала Лектера
Маска додасть жахливої нотки образу Ганнібала
Маска додасть жахливої нотки образу Ганнібала

38. Студент Слизерину 

Фанатам серії про Гаррі Поттера підкидаємо круту ідею: переодягнутися в студента найтемнішого факультету Гоґвортсу. Чорний плащ, блузка або кофта з нашитим гербом, спідниця в широку складку або проста темна сукня, слизеринський шарфик або краватка – і ось, жіночий лук готовий. Для чоловічого досить шарфа, піджака або мантії з нашивкою у вигляді змії та звичайних штанів і сорочки. І не забудьте про чарівну паличку – бо куди ж без неї в світі, де все працює на магії! Її можна купити в спеціалізованому фанатському магазині або зробити власноруч за допомогою клейового пістолета – інструкцію дивіться нижче.

Образ студентки Слизерину для дівчинки
Образ студентки Слизерину для дівчинки
Костюм студента Слизерину для хлопчика
Костюм студента Слизерину для хлопчика

39. Крик

Якщо хочеться придумати на Хелловін щось максимально просте, згадайте про костюм за мотивами фільму «Крик». Для створення цього наряду вам знадобиться просторий чорний балахон з капюшоном і довгими рукавами, а також знаменита маска. Як бачите, образ доволі простий, і під нього ви можете надіти звичайний одяг, щоб без проблем переодягнутися в будь-який момент святкової вечірки.

Класичний образ на Хелловін – знаменитий Крик
Класичний образ на Хелловін – знаменитий Крик

Читайте також:
? Як оригінально вирізати гарбуза на Хелловін
? Модні тренди осінь-зима
? Як приготувати глінтвейн вдома
? Де відпочити у Карпатах з дітьми
? Що нового та цікавого почитати
? Скільки процедур лазерної епіляції потрібно

А ви будете святкувати Хелловін? Який костюм припав до душі – діліться в коментарях ?

2 коментарів
  • Женя Бензин

    могу предложить “кровавого доктора” – белый/голубой/зелёный мед.халат/форма,маска,перчатки,усё это дело забрызгать красной краской и взять какой-то бутафорский инструмент,мой друг помню взял зеркало,не буду говарить какое,чтобы не смущать…

  • Маша Роднянская

    классные идеи для костюмов!) Харли Квинн – любимица

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *