Як відзначити День святого Валентина в Одесі: куди піти і чим зайнятися

Незабаром прийде найромантичніше свято у році – День святого Валентина. В це свято прийнято відкривати один одному серця, освідчуватися, а якщо ви вже знайшли свою пару, то проводити час разом, зміцнюючи стосунки спільним дозвіллям. PokuponBlogTeam розповідає, куди і на які заходи в Одесі можна сходити 14 лютого, як події очікуються, чим зайнятися і як зробити цю дату незабутньою.

У розділі, присвяченому Дню святого Валентина в Одесі, на вас чекають святкові знижки до 55% на подарунки, розваги та подорожі.

Акції
Від 1 ночі в мотелі «Карман» у Києві у будні
Київ, Стеценко вулиця, 46
-25%
800 грн
599.0 грн
Показати всі
9 акцій

Оригінальні ідеї відпочинку з другою половинкою на День святого Валентина

Кортить добряче розважитись? Або отримати порцію візуального задоволення? А може, просто максимально розслабитися і відпочити не тільки душею, а й тілом? Ловіть класні ідеї, як провести і куди сходити на День всіх закоханих 👇👍 

Романтика в «Немо» 

Любите дельфінів, морських котиків і красивих рибок? До ваших послуг дельфінарій «Немо». Помилуйтеся дивами підводного світу, відвідавши океанаріум, або сходіть на грандіозне шоу з дельфінами та талановитими акробатами. А якщо хочеться познайомитися з морськими мешканцями ближче (і заразом здивувати свою другу половинку!), то купання або дайвінг з дельфінами допоможуть відзначити свято просто незабутньо.

побачення у дельфінарії Немо в Одесі
Акції
Показати всі
1 акцій

Музей шоколаду

Не відмовляйте собі в солодкому задоволенні і зазирніть на виставку чудових і дуже смачних виробів. Тільки тут ви знайдете солодку 50-кілограмову копію Одеського театру опери і балету, півтораметрового дракона і красивезні картини зі справжнього шоколаду, зроблені вручну.

Протягом екскурсії аромати напевно доведуть вас до гострої фази шокоманіі – спеціально на цей випадок для всіх відвідувачів працює лавка солодких сувенірів. Вони потішать вас не тільки вишуканим смаком, але і оригінальним видом і красивою упаковкою: додому до чаю або на подарунок тут можна придбати шоколадні вироби найрізноманітніших форм і розмірів, з малюнками, написами і апетитним декором. До того ж ви можете удвох записатися на захоплюючий майстер-клас і навчитися власноруч створювати солодкі шедеври.

Акції
Знижка 50% на відвідування «Музею Шоколаду»
Одеса, Дерибасівська вулиця, 14
-50%
0 грн
40 грн
Показати всі
1 акцій

День спа

🧖‍♀️ Масаж, банні процедури, хмара ароматів, що обволікає з голови до ніг… Все перелічене стає ще приємнішим, якщо робити це в компанії з коханою людиною. Виберіть послугу спа на двох, подаруйте собі кілька годин справжнього гедонізму.  

Акції
Виграй SPA відпочинок на День Конституції у Буковелі
Поляниця (Івано-Франківська область), Вишня урочище, 338
-0%
0 грн
20 грн
Медова SPA-програма у студії Ірини Юрчишиної
Одеса, Маршала Малиновського вулиця, 53А
-50%
1000 грн
550.0 грн
Показати всі
12 акцій

Віртуальна реальність

Будь-яка справа або розвага може стати романтичною, якщо в ній беруть участь двоє закоханих. Тож якщо ви все ще сумніваєтеся, що сеанс спільної гри в VR-клубі недостатньо вписується в тематику Дня святого Валентина, відкиньте вагання! Особливо якщо ви обоє обожнюєте такі штуки і вмієте грати зі справжнім азартом. Подаруйте собі пару годинок віртуальних розваг в День всіх закоханих і підкоріть удвох світ захоплюючих пригод.

клуб віртуальної реальності в Одесі 14 лютого
Акції
Знижка 50% на VR-гру в клубі «VR land»
Одеса, Райдужний масив, 19/4
-50%
200 грн
20.0 грн
Знижка 50% на 1 годину гри в VR в клубі «Vrata»
Одеса, Мала Арнаутська вулиця, 46
-50%
0 грн
25 грн
Показати всі
5 акцій

День біля басейну

Нікуди не поспішати, просто розслабитись у теплі біля басейну та балакати про все на світі – здається, ми вигадали для вас черговий крутий сценарій Дня святого Валентина. Цілий день удвох у спа-центрі «Aqua Paradise» обійдеться вам всього в 720 1200 грн, в цю суму входить релакс у басейні та занурення у холодну купіль. За відпочинок у лазні (інфрачервона та римська сауна), оренду халату та рушників необхідно доплачувати.

ідея відпочинок біля басейну на 14 лютого
Акції
Цілий день у SPA-центрі «Aqua Paradise»
Одеса, Южносанаторний провулок, 2/2
-40%
1200 грн
720.0 грн
Путівка до дитячого табору Clever Camp Severynivka
Северинівка (Київська область), Богдана Хмельницького вул., 2А
-19%
17900 грн
14499 грн
Показати всі
2 акцій

Романтична вечеря

Важко уявити свято без гастрономічних радощів. 14 лютого – ідеальний день, щоб відзначити його в ресторані романтичною вечерею при свічках (тільки подбайте про столик заздалегідь, адже в такі дні їх бронюють за кілька днів, а то й тижнів).

побачення у ресторані в Одесі на день святого Валентина
Акції
Знижка 40% на піцу від ресторану «Chefin»
Одеса, Івана та Юрія Лип вулиця, 60/1
-40%
0 грн
40 грн
Знижка 40% на все меню кухні від «Pick Up Sushi»
Одеса, Велика Арнаутська вулиця, 2
-40%
0 грн
25 грн
Показати всі
27 акцій

Затишний вечір вдома зі смаколиками та грою для дорослих

Якщо ви – парочка домосідів, і після насиченої культурної програми вас тягне «придиванитися» перед телевізором, замовте смаколики додому, головне не забудьте відкрити давно припасену пляшку шампанського з нагоди урочистого випадку 😍 Завершити романтичний вечір можна, зігравши в пікантну гру із завданнями 18+, щоб свято стало ще приємнішим 😏

вечір вдома зі смаколиками 14 лютого
Акції
Показати всі
1 акцій

Квест

Якщо вас, крім взаємних почуттів, пов’язує любов до інтелектуальних ігор, головоломок та загадок, то годинка у квест-кімнаті чудово доповнить ваш список розваг на День усіх закоханих. Вирушайте на пошуки піратських скарбів, відкрийте завісу таємниці над історією єгипетських фараонів, переможіть у грі на виживання або вирушайте у захоплюючу подорож бандитською Одесою… від розмаїття тематичних квестів розбігаються очі, тож вибрати є з чого.

сходити у квест на день всіх закоханих
Акції
Квест-кімната «Прокляття фараона» від «QZone»
Одеса, Єврейська вулиця, 10
-40%
1400 грн
840.0 грн
Авто-квест «Пізнай Одесу IV» від компанії «OQRoomS
Одеса, Дюківська вулиця, 14
-40%
1200 грн
719.0 грн
Показати всі
14 акцій

Читайте також:
❤️ Що подарувати дічині на 14 лютого
💙 Подарунок хлопцю на День святого Валентина
💜 Куди поїхати у лютому
❤️ Модні ідеї французького манікюру
💙 Актуальні тренди макіяжу

Афіша культурних заходів: вистави та концерти

День святого Валентина нібито створено для того, щоб насолоджуватися мистецтвом, присвяченим коханню, романтиці та високим почуттям. Тож якщо вам до душі культурний відпочинок, радимо взяти пару квитків на концерт чи спектакль, присвячений святу кохання.

«Ідеальна пара» 

Трохи легковажна та дуже пікантна театральна постановка про звичайну сімейну пару: чоловік і дружина, вважаючи, що вдома нікого не буде, запрошують туди своїх коханців. Молода служниця на ім’я Ганна розуміє, що тільки від її кмітливості залежить, чи вдасться «розрулити» ситуацію, що склалася, і зберегти ідеальний шлюб своїх наймачів.

Коли: 13 лютого о 18:00.
Де: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3.
Вартість: від 280 грн.

Акції
Знижка 40% на все меню піци від «Freshtime»
Одеса, Посмитного вулиця, 2
-40%
0 грн
40 грн
Знижка 50% на суші-сети від «Emoji Sushi»
Одеса, Базарна вулиця, 69
-50%
0 грн
40 грн
Показати всі
21 акцій

Перших вісім побачень

Ефектний чоловік із чудовим почуттям гумору закохується в прекрасну, але дуже замкнуту жінку. Щоб достукатися до її серця, головний герой нескінченно шукає привід для нових і нових побачень. Ця тепла романтична історія – один із рецептів справжнього кохання, його головні компоненти – ніжність, турбота та відкритість душі.

Коли: 14 лютого о 18:00.
Де: Український театр, вулиця Пастера, 15.
Вартість: від 250 грн.

Романтичний джаз при свічках

Спеціально до Дня всіх закоханих джазовий колектив Вадима Бессараба приготував для вас атмосферний концерт у старовинній залі з 200-річною історією. Оксамитове звучання джазу, м’яка ілюмінація, створена свічками без жодного прожектора чи софіту, святкові напої – здається, складно придумати більш романтичне обрамлення вечора 14 лютого.

Коли: 14 лютого о 20:00.
Де: Український театр, вулиця Пастера, 15.
Вартість: від 350 грн.

Акції
Вхідний квиток для дитини у центрі «Sky Park»
Одеса, Люстдорфська дорога, 55з
-45%
290 грн
159.0 грн
Квиток на цілий день у «Країна Мрій» у Котовського
Одеса, Семена Палія вулиця, 99В
-26%
270 грн
199.0 грн
Показати всі
102 акцій

Куди поїхати

День святого Валентина – гарний привід для поїздки за місто чи куди-небудь у Карпати. Якщо у вас давно вже назріває подібна ідея, не зволікайте – втільте її з приємними знижками від Покупону у розділі романтичних подорожей:

Відпочинок у готелі

У День усіх закоханих чому б не змінити атмосферу? Якщо немає планів їхати далеко, достатньо буде на пару днів усамітнитися удвох у затишному готелі, щоб внести свіжу нотку у буденність буднів. Порадуйте себе та свою другу половинку чарівними вихідними – подаруйте неквапливий релакс у затишному готельчику біля моря з усіма зручностями 😍👇 

  • «Aqua Paradise»: 1 доба відпочинку для двох за 2400 3200 грн – зі сніданками, плаванням у басейні з артезіанською водою, заняттями на тренажерах і релаксом на теплому зимовому пляжі із шезлонгами та морською галькою.
  • «Ажур»: 2 дні відпочинку для двох за 829 1100 грн у затишному комфортабельному номері з усіма зручностями.  
  • «Asiya Hotel»: 2 дні відпочинку для двох за 1499 2000 грн у готелі із закритою територією за 15 хвилин ходьби від моря.
Акції
Від 1 ночі зі сніданками у «Optima Одеса 4*»
Одеса, Пантелеймонівська вулиця, 25
-15%
1104 грн
935.0 грн
Від 2 ночей в «Asiya Hotel» біля моря в Одесі
Одеса, Семена Яхненка вулиця, 10А
-25%
2000 грн
1499.0 грн
Показати всі
3 акцій

Вікенд у Карпатах

Засніжені гори, вікові хвойні ліси, казкова атмосфера карпатських деревеньок, смачна та ситна їжа, теплі вечори тет-а-тет з бонусом у вигляді дрів, що затишно хрускотять у розпаленому каміні, та бокалу терпкого вина… Просто мрія! Перетворіть її на реальність, скориставшись знижкою Покупона на відпочинок у Карпатах, Закарпатті чи у Буковелі.

Зимові Карпати – краса, яку варто побачити власними очима
Акції
Від 2 ночей з сніданками і SPA в комплексі Карпати
Мигово (Чернівецька область), Буковинська вулиця, 178
-45%
8700 грн
5599.0 грн
Від 3 ночей SPA-відпочинку в «VitaPark Карпати»
Жденієво (Закарпатська область), Шевченка вулиця, 257
-15%
9243 грн
7855.0 грн
Показати всі
78 акцій

Екскурсійний тур

Якщо вас не втомлюють численні переїзди протягом дня і широкий спектр свіжих вражень, то екскурсійні тури Україною – це ваш варіант. Вибирайте подорож, яка припаде до смаку вам обом, і влаштуйте собі свято туристичних відкриттів і цікавих екскурсій на День всіх закоханих!

Читайте також:
❤️ Аналізи Сінево зі знижкою до 50%
💙 Види пілінгу: який підійде вам?
💜 Ідеї незвичайних побачень в Одесі
❤️ Кращі доставки їжі в Одесі
💙 Фільми про кохання для романтичного вечора

А ви вже вирішили, де і як будете святкувати День усіх закоханих? Діліться ідеями та планами у коментарях! 

2 коментарів
  • Людмила

    Мы наверное на каток и в киношку, хотя хотелось бы на лошадках покататься, а еще лучше на вертолете или в спа)))) Пойду пороюсь в скидках.

  • Екатерина

    Мы как-то никогда ничего особенного не делаем в этот день)Но,если выпадает на выходной можем сходить в кафе посидеть)) Конечно,муж всегда дарит красивый букет)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *