День міста Житомир 2024: куди сходити і як відпочити на свято

У 2023 році Житомир святкує свій День міста 9 вересня. Відсвяткувати можна, сходивши до кафе, замовивши додому піцу або виїхавши за місто подихати свіжим повітрям. Подаруйте собі святковий настрій, а Покупон допоможе заощадити зі знижками до 60%.

Концерти

Театрально-концертне агентство «SV-concert» славиться своїми мега-грандіозними шоу і концертами, які збирають повні зали по всій Україні. Слідкуйте за анонсами і не пропускайте найгарячіші пропозиції, відвідуйте концерти улюблених виконавців і даруйте супер-свята рідним і близьким. А заощадити на вартості квитків вам допоможе Покупон – з чарівною знижкою 65%.

концерти

Похід до зоопарку

Ідеальний рецепт гарного настрою – сходити на вихідних до зоопарку з сім’єю або друзями. Контактний зоопарк «Multizoo» – це місце, де можна потиснути лапу мавпочці, пограти з єнотом, посадити на плече сову і сфоткатись з величним імператорським удавом. І це ще все! Після знайомства з мешканцями зоопарку не забудьте зазирнути до кімнати віртуальної реальності, а потім – вгамувати голод супер-смаколиками в місцевому кафе.

Коли: щоденно з 10:00 до 21:00.
Де: контактний зоопарк «Multizoo», Київська вулиця, 77.
Ціна: від 99 грн, а зі знижкою Покупону – дешевше на 50%!

зоопарк

Політ на повітряній кулі

Кортить пригод? Любіть гострі відчуття? Тоді ви звернулись за адресою – повітроплавці Колонщини чекають на вас! Швидше стрибайте у кошик різнобарвної повітряної кулі – і вперед, назустріч вітру і запаморочливим краєвидам, які відкриваються з висоти пташиного польоту. Заради таких вражень не шкода витратити час на дорогу, а зі знижками Покупону до 60% ви і зовсім не помітите ці 104 кілометри між Житомиром і Колонщиною!

повітряна куля

Риболовля

Кажуть, фанатизм до добра не доводить – але тільки не у випадку з риболовлею;). Адже як ще наловити відро свіжої риби? Допоможуть тільки завзятість, захопленість і готовність годинами сидіти на одному місці заради багатого улову. Саме для відданих фанатів рибалки було створено і облаштовано рибницьке господарство «Gloriya Fishing» в Пороскотені. Тут є все, що потрібно для того, щоб ваше багатогодинне бдіння на березі водойми було максимально комфортним: якісний сервіс, альтанки для відпочинку, інвентар для готування на свіжому повітрі, рибальські меблі, намети і багато чого іншого.

Де: рибницьке господарство «Gloriya Fishing», с. Пороскотень, Київська область.
Ціна: пакети послуг – від 330 грн, але зі знижкою Покупону ви зможете заощадити на риболовлі до 60%!

риболовля

Заміський відпочинок

А як щодо поїхати за місто і кайфанути в тихому затишному готельчику подалі від людей? Тільки уявіть: ви, близька людина, природа, супер-сервіс і… знижки від Покупону до 40%.

Готель «Dodo»

Ласкаво просимо до царства SPA-насолод. Головна фішка готелю «Dodo» – широкий асортимент спа-послуг. Поплавати в басейні, відігрітися в сауні, попаритися в парній і розтанути під умілими руками досвідченого масажиста – запросто! Головне не забудьте виїхати додому, адже сюди завжди можна повернутися;).

З сертифікатом Покупону за 1050 грн замість 1500 грн ви отримаєте:

  • 2-денне проживання в номері стандарт для двох.
  • Wi-Fi на території всього комплексу.
  • Місце на безкоштовній парковці на території готелю.
  • Як бонус – знижка 50% на натуральне шоколадне обгортування і шоколадно-кавовий пілінг (400 грн замість 800 грн).
  • Можливість продовжити відпочинок за вигідною ціною, підсумувавши сертифікати.
готель додо житомир
додо готель

Заміський комплекс «Чудодієво» 

Багато свіжого повітря, насиченого ароматами хвої і зелених галявин, мальовничі пейзажі і чисті озера, 24 затишних будиночка, максимум зручностей, смачна кухня… Що ще треба для вдалого вікенду? Комплекс «Чудодієво» – те саме місце, де ви відпочинете душею та тілом.

Зі знижкою Покупону за 1499 грн замість 2500 грн ви отримаєте:

  • 1 день відпочинку з ночівлею для двох в будній день в будиночках №4, №13-№24.
  • Смачні сніданки.
  • 2 години лазні.
  • Wi-Fi (в номерах і в холі).
  • Місце на парковці.
  • Можливість продовжити відпочинок з економією, підсумувавши сертифікати.
готель чудодієво
чудодієво

Заміський комплекс «Вдрова»

Щоб бути на позитиві, потрібно вчасно перезавантажуватися. Якісне та ефективне перезавантаження чекає на вас у затишному заміському комплексі «Вдрова». Тут поєдналися сучасний комфорт, сервіс європейського рівня і заспокійлива краса природи. Територія з готелем, сауною і рестораном оточена лісом, і ви в будь-який час зможете прогулятися до річки або гарного озера.

З сертифікатом Покупону за 1479 грн замість 1920 грн ви отримаєте:

  • 2 дня відпочинку для двох в номері стандарт.
  • Триразове харчування (сертифікат на 2 дні і 1 ніч має на увазі 1 сніданок, 1 обід, 1 вечерю для кожного).
  • 2-годинний релакс в сауні.
  • Можливість поплавати в басейні.
  • Wi-Fi на території готелю.
  • Місце на приватній парковці.
  • Дозвілля для наймолодших на дитячому майданчику.
вдрова
вдрова готель житомир

Посиденьки в кафе

Якщо галасливі вечірки – не ваша тема, і хочеться просто посидіти в теплій дружній компанії і смачно поїсти, то до ваших послуг кращі кафе та ресторани Житомира, знижку на відвідування яких ви можете знайти на Покупоні. А якщо рухати нікуди не хочеться, і ви все-таки зробили вибір на користь серіальчіку вдома, не забудьте про ласощі, які вам організовує один з сервісів доставки їжі за приємною акцією :).

кафе

А ви вже вирішили, як проведете день народження Житомира? Діліться ідеями і планами в коментарях!

1 коментар
  • Светлана

    Житомир мой родной город. Часто приезжаю к родителям и бабушке в гости. Массовые гуляния и праздники не очень люблю, а вот на что советую обратить внимание, если будете в Житомире – это очень красивая природа вокруг. Поедьте в Денеши, полюбуйтесь скальными берегами, устройте пикник на Коростышевском каньоне. в Житомире также красиво в гидропарке и парке Шодуара, на набережной в парке сейчас идет реконструкция, и скоро будет красивое пространство для прогулок.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *