Чорна п’ятниця на Покупоні 2024 – «Розбуди знижки»

Чорна п'ятниця 2023 на Покупон

Є речі, любов до яких в українців не відняти, – сім’я, Батьківщина, борщ, сало і… знижки ? – що більші, як на Чорну п’ятницю, тим краще ? Хтось думав, що примусить нас жити за своїм убогим сценарієм, але обламався. Українці тримають економіку і ведуть бізнеси з завидною стійкістю та опором. Ми загартовані, сумлінні, згуртовані, працьовиті, незламні, креативні. Black friday на Покупоні у 2024 присвячений українському бізнесу і кожному українцю, хто його підтримує ? Вже зараз дивіться, які ми приготували вам гарячі пропозиції на Чорну п’ятницю та повертайтеся за ними з 13.11.24 по 08.12.24 року у зручному застосунку від Pokupon.

З 13 листопада 2024 року на Покупон стартує Чорна П’ятниця. Ознайомитися з тим, які акції будуть представлені у розпродажі року, ви можете тут. Залишайте свій e-mail на сторінці, щоб отримати знижки першими, і ми надішлемо вам лист нагадування про початок Чорної П’ятниці 2024 на Pokupon. Поспішайте – кількість сертифікатів з максимальною знижкою буде обмежена! ??

Читайте в нашій статті:

Блекфрайдей: великі знижки – великі можливості

Розпродаж у форматі Чорної п’ятниці – стара добра традиція США, яка припала до вподоби багатьом країнам світу. В Україні такі розпродажі почали проводити приблизно з 2010 року. 

Чорна п’ятниця – це коли купуєш все, що хочеш, або більше, ніж міг до цього.

Продавці раз на рік, у кінці листопада, стали пропонувати найпривабливіші знижки, які тільки можуть бути. Така стратегія перетворила шопінг у приємне проведення часу, задовольнивши потребу людини не тільки у володінні бажаною річчю, а й у почутті економії.

Чорна п'ятниця 2023 на Покупон, старт 13 листопада

Black Friday від Покупона – що це таке

Покупон – найбільший в Україні маркетплейс знижок та найкращий сервіс для економії на шопінгу. В одному місці зібрані акції, купони та промокоди продавців з різних галузей торгівлі та послуг:

  • Туризм.
  • Заміський відпочинок.
  • Доставка їжі та ресторани.
  • Краса і SPA.
  • Здоров’я
  • Розваги.
  • Навчання.
  • Спорт і фітнес.
  • Фотодрук.
  • Послуги для дому.
  • Автосервіс.
  • Догляд за домашніми тваринами та багато іншого.

Запитаєте, навіщо тоді влаштовувати блекфрайдей на Покупоні, якщо й так щодня можна купувати зі знижкою? У чому вигода для продавця, і чи не є це обманом? Відповідаємо та розвінчуємо міфи.

Розпродаж Чорна П'ятниця на Покупон триватиме з 11 листопада по 8 грудня 2023 року

Чорна П’ятниця на Покупоні – це мега сейл, круті знижки та чесний розпродаж для всіх, хто хоче заощадити ще більше, ніж зазвичай. На попередній блекфрайдей на сайті Покупон було представлено понад 120 акцій, куплено понад 2 000 купонів і сертифікатів.

У 2024 році до Чорної п’ятниці заплановано 200+ популярних трендових акцій:

  • знижки від постійних партнерів максимально можливого номіналу, вищого за решту часу;
  • пропозиції від нових партнерів, які ексклюзивно з’являться на Покупоні зі знижками лише на час Чорної п’ятниці.

При цьому кожен залишається в плюсі: споживач отримує бажаний товар або послугу без переплати з максимальною вигодою, а продавець – нових клієнтів, лояльність аудиторії, впізнаваність бренду та репутацію.

Знижки до 90% у Чорну п'ятницю 2023 на Покупон

Де буде проходити розпродаж року від Покупон

Чорна п’ятниця буде проходити в Києві, Львові, Одесі, Дніпрі та інших містах України. Також незалежно від геолокації у всіх буде можливість купити онлайн послуги, які надаються партнерами по всій території України.

Що можна купити на Покупоні в Чорну п’ятницю 2024

1 листопада 2024 року стартує анонс Black Friday на Pokupon – заходьте на спеціальну сторінку під ЧП і дивіться, які акції заплановані, щоб ретельніше підготуватися до розпродажу і встигнути купити все, що хочеться. Зверніть увагу, що сертифікати по кожній акції будуть представлені в обмеженій кількості.  

У мега сейлі беруть участь такі партнери, як: готель у Буковелі «Mardan Palace SPA Resort 4*», «Sahara Clinic», «Flexagon», медцентр «Ochi Clinic», «Kvadro Ukraine», «Kvadro Kiev», салон масажних послуг «Body Health», «Eurospine», клініка «Гіппократ», стоматологія «Adamant», барбершоп «Davy Jones», «Lazer Beauty», квест-кімнати «Ізоляція», дитячий парк розваг «Fly Park», лабораторія «Нікомед», «Sushi Story» та багато інших.

Щоб не пропустити і першим дізнатися про початок глобального розпродажу: тисніть на кнопку «Отримати знижки першим» або «Хочу» під акцією, яка сподобалась, обов’язково вкажіть свій Email і ми надішлемо вам лист-нагадування про старт Чорної п’ятниці і можливість купити вподобану послугу з максимальною знижкою.

Підписка на новини про початок Чорної П'ятниці 2023 на Покупон

Коли розпочнеться Чорна п’ятниця на Покупоні

Блекфрайдей в Україні проходить аналогічно до США – в останню п’ятницю листопада. У 2024 році дата припадає на 24 листопада, початок – о 00:00. На щастя, головний щорічний розпродаж не обмежується добою, але скільки триває і коли закінчується – кожен продавець визначає індивідуально. 

На Покупоні Чорна п’ятниця розпочнеться з 13 листопада і триватиме до 8 грудня 2024 року. Скористатися купленими сертифікатами можна буде до 31.12.2024.

Додаток Покупон – твої знижки завжди під рукою

Відчуваєте?! Мега сейл не за горами. Тримайте руку на пульсі – ставте нагадування в телефоні, підписуйтесь на розсилку, слідкуйте за новинами у наших соцмережах Facebook, Telegram, Інстаграм, і ми нагадаємо вам про старт Black Friday на Pokupon вже 13.11.2024.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *