Покатеньки з вітерцем: де в Одесі покататися на санках

Небесна канцелярія не часто балує мешканців Одеси снігопадами. Тому якщо місто замело, обов’язково потрібно скористатися шансом на веселі покатеньки на санчатах. #PokuponBlogTeam розповість, де взимку в Одесі покататися на санках, де в місті найкращі спуски для тюбінгу, куди відвести дітей, а куди краще вирушити самим, якщо кортить екстриму. Читайте наш мегазимовий огляд та розчехляйте саночки ?

Парк Перемоги

Парк Перемоги – зимовий рай для тих, хто полюбляє сніг та квапиться насолодитися білими заметами, доки вони не розтанули та не перетворились на брудне болітце. У парку досить місця для ліплення сніговиків, гри у сніжки та катання на санках, тюбах, льодянках. Діти зазвичай катаються на двох гірках, розташованих біля дитячого майданчику, підлітки та молодь розважаються на найвищому пагорбі напроти ставка. Гарне освітлення у парку дозволяє робити розваги на снігу майже цілодобовими. 

Покатушки у парку Перемоги

Як дістатися: до парку Перемоги їдуть маршрутки № 9, 129, 137, 146, 168, 185, 198, 242; тролейбуси № 5, 7, 9; трамвай №5.

Парк Шевченка

Якщо ви доросла людина, яка не боїться висоти та екстриму, вирушайте до парку Шевченка. Там можна спуститися до траси Здоров’я, щоб уподобати собі будь-який крутий спуск (головне, щоб він був без дерев).

Вид на Олександрівську колону взимку

Якщо треба зводити на покатеньки дітей, то найпопулярніше місце у центрі міста – снігова гірка біля Олександрівської колони. Її дуже легко знайти – вона знаходиться на центральній алеї парка Шевченка. Тож дитину, саночки або пончик-тюб і сміливо йдіть туди.

Як дістатися: до парку Шевченка їдуть маршрутки № 9, 137, 146; тролейбуси № 2, 3; трамваї № 5, 28.

Ось так катаються на санках на одеських схилах біля моря:

Читайте також: 
Як вибрати санчата дитині
Вибираємо ковзани для дітей та дорослих
Програма Нового року в Одесі

Парк Горького

Живете у Київському районі, маєте крижанку, плюшку, дошку та хочете знайти їм застосування, поки на вулиці сніг та мороз? Хапайте сніговий транспорт та біжіть до парку Горького! Так, спуск там не найкрутіший, але місце комфортне, до того ж поряд є кафешки, де можна смачно перекусити та зігрітися після активного відпочинку на морозі.

Як дістатися: до парку Горького можна доїхати маршрутками № 9, 191, 210; тролейбусами № 9, 10, 11.

Акції
Знижка 40% на шашличні сети від «В тандирі»
Одеса, Миколаївська дорога, 305Б
-40%
0 грн
50.0 грн
Знижка 50% на суші-сети від «Emoji Sushi»
Одеса, Базарна вулиця, 69
-50%
0 грн
40 грн
Показати всі
27 акцій

Дюковський парк

Місце не найупорядкованіше, але мешканці Молдаванки у снігову погоду найчастіше йдуть до Дюковського, щоб покататися на снігокаті чи санчатах. Спуск невисокий, і дорослим може здатися нудним, але дітям – якраз. Тож коло для тюбінгу чи килимок вам у руки – і вперед!

Як дістатися: до Дюковського парку їздять маршрутки № 16, 191, 197, 232а, 522; тролейбус № 12.

Жевахова гора

Справжній кайф для тих, хто зневірився знайти круті тюбінгові спуски і жадає справжнього екстриму. Висота легендарної Жевахової гори – 40 метрів. Якщо кортить влаштувати «доросле» катання, беріть улюблені санки, балон, матрац для тюбінгу і приготуйтеся до того, що добиратися доведеться довго і далеко. Але вам неодмінно сподобається!

Як дістатися: до Жевахової гори вас довезуть маршрутки № 121, 131, маршрутки, що курсують Миколаївською дорогою; трамвай №7. Після пересування до зупинки «Фабрика нетканих матеріалів» вам доведеться пройтися пішки трохи більше кілометру, тому не розслабляйтеся завчасно! 

Читайте також:
Як навчитись кататися на ковзанах
Найкращі ковзанки Одеси
Дитячий день народження в Одесі: де відзначити
Куди піти з дитиною в Одесі

А де ваші улюблені місця для покатушок на санках, тюбах та дошках? Куди водите дітей і де катаєтесь самі? Діліться координатами найвеселіших спусків у Одесі у коментарях.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *