Де відсвяткувати день народження в Дніпрі круто і недорого

День народження – особливе свято, яке традиційно відзначають з рідними і друзями.  Хоча домашні посиденьки ніхто не відміняв, іноді хочеться чогось новенького і незвичайного. Здивуйте гостей: влаштуйте банкет або вечірку в ресторані або кафе або запросіть всіх на заміський ретрит. #PokuponBlogTeam зібрала для вас топ найкращих закладів Дніпра, де можна відзначити іменини весело і зі смаком, а щоб було круто і недорого, підготувала відмінні знижки до 60% на меню в закладах, доставку їжі та розваги.

Читайте в нашому огляді: 

День народження в ресторані 

Класика жанру – сходити з гостями в один з ресторанів міста. Тим більше, що багато з них надають знижки іменинникам. А ще вигідніше – скористатися акціями від Покупона і заощадити до 55%.

«Портофіно» 

 «Портофіно» – італійський ресторан в центрі Дніпра, з вишуканим стильним інтер’єром і смачною кухнею. Спагеті, рибні, м’ясні страви, асорті з морських делікатесів, піца і лазіння, салати і закуски – меню порадує навіть дуже вимогливих гурманів. 

Тут можна побачити зовсім різні категорії людей, від студентів до бізнесменів, але всіх їх об’єднує любов до італійської кухні. Приходьте відзначити день народження в «Портофіно» – невеликою компанією або більше масштабно, всією сім’єю з дітьми або вдвох з другою половинкою. Приємна атмосфера та кулінарні шедеври дозволять провести незабутні моменти свята. 

Де: Дніпро, вул. Глінки, 2. 
Середній чек: 450 грн. Знижки іменинникам – 25% протягом тижня після дня народження, але ще вигідніше з Покупоном: мінус 50% на всі страви крім піци і суші. 
Дивіться більше інформації і відгуків про  «Портофіно»

«Суші WOK»

«Суші Wok» – велика всеукраїнська мережа суші-магазинів з представництвами закладів в Дніпрі. Суші, роли, тайська їжа, салати, закуски, піца – тут завжди великий вибір смачненького. Все це можна замовити з доставкою, недорого і швидко за потрібною адресою – на домашню вечірку або міні корпоратив на честь іменин в офісі. Не турбуйтеся про частування, просто насолоджуйтеся святом і компанією рідних і близьких!

«Суші WOK» день рожденья
«Суші WOK» меню

Де: Дніпро, вул. Титова, 11, Слобожанський проспект, 2 (навпроти МакДональдса), вул.  Юрія Кондратюка, 2 (ТРК Комунар), проспект Пушкіна, 25/27.
Середній чек: 200 грн. Для іменинників діють спеціальні пропозиції від закладу, але куди бюджетніше вийде зі знижкою від Покупона до 55%, до того ж без прив’язки до дат.
Дивіться більше інформації і відгуків про «Суші Wok».

«Хінкалі & Хачапурі»

Назва ресторану говорить сама за себе – в ресторані «Хінкалі & Хачапурі» в центрі Дніпра на вас чекає свято традиційної грузинської кухні. А також смачне вино, затишок і кавказька гостинність. Страви приготовлені за старовинними рецептами з різних куточків Грузії.

«Хінкалі & Хачапурі» меню
«Хінкалі & Хачапурі» банкет

Приходьте в «Хінкалі & Хачапурі» відзначити чергову річницю, адже немає кращого місця для зустрічі друзів, ніж грузинський ресторан. На вибір – один з просторих залів і відкрита сезонна тераса. Зберіть близьких людей за столом, а про смачне частування, домашнє грузинське вино і затишну атмосферу можете не турбуватися – все буде на висоті!

Де: Дніпро, проспект Дмитра Яворницького, 111.
Середній чек: 250 грн. Знижки іменинникам: 20% на бар і кухню протягом 7 днів з дати іменин, але по акції Покупона відсвяткувати можна дешевше на 50% в будь-який день періоду дії акції.
Дивіться більше інформації і відгуків про «Хінкалі & Хачапурі».

«Гірчиця»

«Гірчиця» – гастропаб на правому березі Дніпра. Це місце для відпочинку будь-якого формату, від запальних вечірок з танцями і караоке до чілаута з кальяном в компанії друзів. В меню пабу – салатики, закуски, піца, гамбургери, авторські рибні та м’ясні страви та інші смаколики. З барного меню – пиво, різноманітна коктейльна карта, елітний алкоголь. Приходьте в «Гірчицю» відзначати день народження, тут завжди є можливість організувати свято недорого.

Бар «Гірчиця»
«Гірчиця» меню

Де: Дніпро, проспект Дмитра Яворницького, 3.
Середній чек: 250 грн, але по акції Покупона на страви і напої по меню – вдвічі дешевше прайса.
Дивіться більше інформації і відгуків про «Гірчиця».

«Хінкальня»

«Хінкальня» – міжнародна мережа ресторанів грузинської кухні. Тільки в Дніпрі відкрито 3 філії закладу: 2 – на правому березі, в Центральному та Шевченківському районах, і 1 на лівому, в Амур-Нижньодніпровському районі. Головним кулінарним хітом ресторану є соковиті, приправлені спеціями мішечки з тугого тіста – хінкалі. Гості також зможуть спробувати інші грузинські страви з простого, лаконічного меню: різні види хачапурі, харчо, страви на мангалі, овочі, зелень. Доповнить смачну і недорогу їжу домашнє грузинське вино.

«Хінкальня» Дніпро

Формат гостинного ресторану традиційної грузинської кухні відмінно підійде для недорогого застілля на честь дня народження. Цікаві ідеї дизайну і організації простору  – меблі-трансформер і зістарені ширми – дозволяють легко адаптувати місце під будь-яку компанію гостей.

«Хінкальня» Дніпро

Де: Дніпро, Слобожанський проспект, 31Д, проспект Дмитра Яворницького, 83.
Середній чек: 200 грн, але завдяки Pokupon страви по меню будуть дешевше вдвічі.
Дивіться більше інформації і відгуків про «Хінкальня».

«Republic»

Рестобар-караоке «Republic» – новое заведение в Днепре, открывшее свои двери в мае 2021 года. В меню – вкусные блюда европейской кухни, много оригинальных безалкогольных коктейлей. Уютная атмосфера, современный интерьер, живая музыка, отдельный зал караоке – это отличный вариант куда пойти отпраздновать день рождения. 

«Republic»
«Republic», меню
«Republic», меню

Где: Днепр,Сечевых Стрельцов улица, 8.
Средний чек: 450 грн, но по акции от Покупона, меню кухни и горячие безалкогольные напитки обойдутся вдвое дешевле
Больше информации и отзывов о «Republic».

«Кавказ» 

Традиційна кавказька кухня – в серці Дніпра! У ресторані «Кавказ» на вас чекає недороге застілля, велика кількість тостів і грузинський колорит. Ароматний шашлик, ніжне каре ягняти, хачапурі, хінкалі, лобіо і імеретинський харчо – від цих слів серце б’ється частіше не тільки у грузинів, і само собою, течуть слинки :) 

«Кавказ» , меню
«Кавказ» , меню
Ресторан «Кавказ»
Ресторан «Кавказ» 

А ще варто замовити гастро хіти від шефа – м’ясо з грибами під грузинським сиром сулугуні або чашушулі – апетитні м’ясні шматочки, тушковані у власному соку і гострому томатному соусі. Грузинське вино або домашня чача –  і те й інше прекрасно доповнять страви кухні. Приходьте святкувати день народження і відпочити в душевній атмосфері. 

Де: Дмитра Яворницького проспект, 54.
Середній чек: 300 грн, а зі знижкою від Покупона 50% на все меню кухні сходити в ресторан і відсвяткувати іменини можна недорого.
Більше інформації та відгуків про «Кавказ».

Домашній банкет з доставкою їжі

Більше схиляєтеся до формату домашнього застілля? Але не стояти ж всю ніч біля мартена?! Пожалійте себе, свої сили і нерви – замовте ресторанну їжу з доставкою додому. Тим більше, що асортимент кухні різноманітний: суші, піца, пироги. Тож можна навіть організувати тематичну вечірку в японському, тайському, грузинському чи українському стилі. Красиво упаковані, свіжоприготовані, обрані вами страви привезуть дуже швидко, прямо до столу. А щоб смачна їжа обійшлася дешевше, користуйтеся знижками Покупона до 60% на доставку їжі по Дніпру.

Доставка їжі

Читайте також: Найкращі служби доставки їжі додому в Дніпрі 

Спа-іменини за містом 

Ще одна ідея – відсвяткувати день народження в одному із заміських комплексів, удвох або невеликою компанією. Завдяки Pokupon можна знайти пропозиції по відпочинку зі знижками до 45% і провести святковий вікенд недорого. 

Заміський комплекс «Золоті Піски» 

Готельний комплекс «Золоті Піски» знаходиться в 50 км від міста на березі Дніпра. Релакс на природі, купання і піші прогулянки – в теплу пору року, катання на лижах і санках – взимку. Затишні номери, триразове харчування, сауна, Wi-Fi, парковка – тут є всі умови для приємного вікенду. Територія комплексу обладнана альтанками та мангалами, тож можна запросто приготувати шашлик або барбекю на свіжому повітрі і святкувати день народження :)  

Заміський комплекс «Золоті Піски»
Заміський комплекс «Золоті Піски» 
Альтанка
Альтанка
Вихід до річки
Вихід до річки

З сертифікатом від Pokopon за 1075 грн замість 1950 грн ви отримаєте: 

  • Проживання для двох. 
  • Триразове харчування в ресторані для двох. 
  • Оренда сауни – 2 години за заїзд. 
  • Оренда альтанки на цілий день. 
  • Гра в настільний теніс або більярд – 1 година за заїзд. 
  • Wi-Fi (в номерах і в холі). 
  • Користування парковкою. 
«Золоті Піски», номер
«Золоті Піски», номер
Ванна
Ванна кімната

Адреса: с. Куліші (Дніпропетровська область), Зелена вулиця, 1Ж.
GPS-координати: 48°61’03.6″N 34°50’16.3″E

Ідеї, як відсвяткувати оригінально

Іноді хочеться відзначити власну річницю незвично – куди піти? У нас є кілька ідейок ;) 

Провести свято на яхті 

У теплу пору року здорово відзначити свято посеред річки, насолоджуючись сонцем і легким вітерцем, під підбадьорливий плескіт хвиль – і дзвін келихів із шампанським! Орендувати яхту можна зі знижкою Покупона 30% – на кілька годин, запросивши компанію до 15 осіб. Візьміть легкі закуски з дому або замовте суші з доставкою з ресторану – і отримуйте задоволення від святкової прогулянки і спілкування. 

Яхта

Днюха в боулінг центрі або більярдному клубі 

Якщо любите доповнити святкове застілля активностями – можна на день народження піти пограти в більярд або покидати кулі в боулінг-центрі. В ігрових закладах зазвичай є кафе або бар, де можна замовити їжу і напої, і лаунж зона для відпочинку. Середній чек на страви кухні виходить в межах 350-400 грн на людину. А заощадити на розвагах вдвічі допоможуть акції від Pokupon. 

Боулінг

Екстрім-іменини: квадроцикли або баггі 

А хочете відзначити зовсім незвично, драйвово і навіть місцями екстремально –  орендуйте для всієї компанії квадроцикли або баггі. Влаштуйте гонки по бездоріжжю і отримайте в подарунок порцію адреналіну і свіжого повітря! Після драйвових покатушок можна влаштувати застілля – пікнік на природі, зазвичай на базі прокату надають альтанку з мангалом.  

Квадроцикли

Іменини в стилі квест 

Квести – популярний і захоплюючий спосіб провести час, потренувати логічне мислення, емоційний інтелект і стресостійкість. Розгадувати загадки і вирішувати головоломки люблять не тільки діти, а й дорослі. Вечірка в стилі квест – класна ідея відсвяткувати день народження з друзями або колегами. У багатьох компаніях діють знижки іменинникам, а ще більше заощадити можна зі знижками від Покупона, вибирайте: 

  • «Протеже Франка» від компанії «Quest Time» – класичний квест-хоррор, ваше завдання – вирватися з лап божевільного вченого, який задумав робити свої страшні досліди на людях. Страх і веселощі – два в одному! Відвідування квест-руму зі знижкою 50% для компанії до 4 осіб в будь-який день 399 (800) грн. Доплата за додаткового гравця 200 грн, участь актора – 200 грн. 
  • «Порятунок Лондона. Антитерор» від квест-проекту «Questoтерапия»: назва говорить сама за себе, ваше завдання врятувати Британську столицю від терористів. Пройдіть квест зі знижкою 50% для компанії до 4 осіб в будь-який день 599 (1200) грн. 
  • «Пограбування казино» від квест-проекту «Questoтерапия»: хитка романтика злочинного світу, пригоди на шляху до великого кушу. Відвідування квесту зі знижкою 50% для компанії до 7 осіб в будь-який день 499 (1000) грн.  
Квести

Де б ви не відзначали день народження – вдома, в кафе, ресторані рідного міста або на відпочинку – важливо влаштовувати собі хоч маленьке свято, пропускати через серце щасливі моменти і яскраві емоції . 

Читайте також: 

Ідеї як відсвяткувати день народження 

Як відзначити дитяче свято в Дніпрі 

Куди поїхати на море в Україні 

А де ви любите святкувати свій день народження? Вже щось запланували на чергову дату? Діліться в коментарях.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *